Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewelinaa']

quote]

Mnie się osobiście podoba ten !!!
Ma rewelacyjny pyszczek i kolor

Cudo!!!!!! :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:
Bardzo mi sie podoba! To jest mój typ! Takie shih tzu uwielbiam! Moozecie mi napisac, co to za typ? :oops:

Posted

[quote name='Ewelinaa']To zdjęcie wstawiła góral a shih to typ amerykanski dobrze mówie ?!

to typ amerykański a ja jestem ON a nie ona :D

Posted

Mój shih tzu (5mczny Brytan) bedzie miał wszystkie ząbki!!! Na początku martwiłam się, ze w ogóle nie ma tych przednich (oprócz kiełków), ale teraz już są! Takie malutkie, dopiero co zaczynają rosnąć, ale bardzo się cieszę. :smilecol:

Posted

Aisa_ napisał(a):
Mój shih tzu (5mczny Brytan) bedzie miał wszystkie ząbki!!! Na początku martwiłam się, ze w ogóle nie ma tych przednich (oprócz kiełków), ale teraz już są! Takie malutkie, dopiero co zaczynają rosnąć, ale bardzo się cieszę. :smilecol:

witaj Aisa :D :D :D
Z jakiej hodowli jest Brytan?? :P

Posted

Śłiczna!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :D Piękna! Będę miała o czym śnić. A foteczki psiaka z Acte też chciałabym zobaczyć:) No i oczywiście nowego uczestnika forum zapraszam na stronę mojego psiaka, ktora dopiero się tworzy:) www.pretty_boy_acte.xk.pl i pozostawienie wpisu w Księdze Gości:) :oops: Całuski dla wszystkich! Carotinko, czekam na foteczki:) Kiedy bedziesz na gg?Bo jakos nie mozemy sie spotkac :(

Posted

Ciesze się, że Julie się Wam podoba :D :D :D Pierwszy raz na ring mała wyjdzie jednak w Gdynii, co do Olsztyna, to tak jak pisałam, mam zgłoszoną tylko Demi, ale.... no właśnie, jeżeli bede jechać z moją mamą to Julke weźmiemy, żeby się do takiego tłumu przyzwyczajała, bo myśle, że może mieć obiekcje :wink: 8)
Ania-k, Julka jest bardzo grzeczna w czesaniu, chyba się w końcu przyzwyczaiła :wink: :D :D :D
Aga na gg jestem zazwyczaj wieczorem, koło 20.00 :D :D :D :D

Posted

będę musiała chyba na wakacje wygolić Jąderko,bo po ostatnim weekendzie nad jeziorem wyciągneliśmy mu 10 kleszczy :bigcry: :chainsaw: narazie więcej nie zlokalizowaliśmy ale i tak cięzko się szuka w takim gąszczu...włochów :cry: a jak będzie obcięty to wszystko bedzie widać od razu,Carotina możesz wkleić fotki CD jak jest poobcinany??chciałabym zobaczyć jak mniej więcej Jądro będzie wyglądał po obcięciu tego gąszczu :wink: ,u nas jakaś Pani spaceruje z takim wygolonym shih tzu...ale ten pies ma tak strasznie wygolony pyszczek i ogonek nawet,że wogóle nie był do "shih" podobny ,a Twój CD ma tak fajnie poobcinane włosy(gdzies wcześniej już wkleiłaś fotkę,ale wolałabym raz jeszcze,bo zanim znajdę gdzie to jest to się zestarzeje chyba :oops: :lol: )

Posted

bardzo prosze :D

tutaj wersja dłuższa, bardziej kalafiorowa 8)

a tu z przed 3 min. :wink:

----> szkoda, że nie mam fotek, jak miał grzywke ściętą... to też fajnie wygląda :D

Posted

Carotina ślicznie dziękuję za ekspresowe spełnienie prośby :o :wink: on wygląda jak szczeniorek normalnie !!! Anii pędzę na pocztę :megagrin:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...