lonka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Yaki napisał(a):Jestesmy..Bols dostal CWC i RES.CACIB ,A MAXI ocene doskonala ,ale trzecia lokate. Rase wygral MAGNAT i CACIBA.NAjlepsza suke i CACIBA dostala sunia pani Grobelnej ALIJA Bat-Hang,FARIA FASANGA Gandzista nie dojechala. Carotino szczeniat nie bylo.Zgloszony FART z Wisniwego Ogrodu nie dojechal.Gratulacji dla chłopaków :lol: :lol: :lol: dziewczynkom pujdzie lepiej nastepnym razem :wink: :smilecol:
:) Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Gratulujemy!!! My teraz sie przygotowujemy do Olsztyna:) Ciekawe kto będzie... ;)
anii Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name=':)']Gratulujemy!!! My teraz sie przygotowujemy do Olsztyna:) Ciekawe kto będzie... ;) Dokladnie, kiedy ten Olsztyn?! Bardzo bym chciala pokibicowac kolezankom z Forum ;) Yaki :hand: GRATULACJE!! :D
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='anii'][quote name=':)']Gratulujemy!!! My teraz sie przygotowujemy do Olsztyna:) Ciekawe kto będzie... ;) Dokladnie, kiedy ten Olsztyn?! Bardzo bym chciala pokibicowac kolezankom z Forum ;) Yaki :hand: GRATULACJE!! :D bedziesz w Olsztynie?????????????????? :D
anii Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 carotina napisał(a):bedziesz w Olsztynie?????????????????? :D Jesli wystawa jest 3. lipca to byc moze, bo TŻ bierze urlop w lipcu i mamy wybywac nad morze. Nic nie obiecuje, ale bardzo bym chciala pojechac na te wystawe ;)
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 anii napisał(a):carotina napisał(a):bedziesz w Olsztynie?????????????????? :D Jesli wystawa jest 3. lipca to byc moze, bo TŻ bierze urlop w lipcu i mamy wybywac nad morze. Nic nie obiecuje, ale bardzo bym chciala pojechac na te wystawe ;) jest, jest :D :D :D :D (przez to co prawda Jula nie może stratować, bo jej jeden dzień brakuje :o , ale Demi mam zgłoszoną :P i jak znajde transport, to bede :D )
anii Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 carotina napisał(a):jest, jest :D :D :D :D (przez to co prawda Jula nie może stratować, bo jej jeden dzień brakuje :o Szkoda, chcialam ja zobaczyc ;) Ale na pewno beda jeszcze inne wystawy. Juz molestuje TŻ-ta mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie... :sabber:
lonka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Yaki napisał(a):Slicznie dziekujemy wszystkim za gratulacje. :wink: Jaki gdzie teraz jedziesz?
Yaki Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Niestety zdjec nie mamy,awaria sprzetu. Lonka na pewno bedziemy w Koszalinie, Chojnicach i Sopocie.
lonka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Yaki napisał(a):Niestety zdjec nie mamy,awaria sprzetu. Lonka na pewno bedziemy w Koszalinie, Chojnicach i Sopocie.Znów sie nie zobaczymy :evil: Zobaczę czy uda nam sie przyjechac do Sopotu :wink:
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Yaki napisał(a):Niestety zdjec nie mamy,awaria sprzetu. Lonka na pewno bedziemy w Koszalinie, Chojnicach i Sopocie. to tak jak ja :angel: :D :P a, kto bedzie w Gdynii?? :D
Yaki Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Carotino ,a ty nie w Szczecinie dzisiaj?Czy juz wrocilas?
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Yaki napisał(a):Carotino ,a ty nie w Szczecinie dzisiaj?Czy juz wrocilas? nie, nie pojechałam, ponieważ nie było sesnu :roll: nie znalazłam psa na JH, no a żadnego z huskich wziąść nie mogłam, gdyż one wszystkie na ringu normalnym startują, a eliminacje byłu już od 10.00 :roll: trudno :wink: jeszcze sobie odbije :P :P
Ewelinaa Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='góral']Z tymi typami to zawsze wszystko zalerzy od sęddiego, typ amerykański obecnie podbija świat, ja go uwielbiam, ale ma on także i swoje wady, wielki sukces tego typu można było zobaczyć na europejskiej w Tulln :D Ja osobiście mam słabość do tego psiaka :P Ja tez jestem za takimi shih są boskie !!!
Yaki Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Mnie tez zachwycaja takie shih tzu ,a jaki wypielegnowany wlos .Ale nasi sedziowie nie bardzo je lubia.
Ewelinaa Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Yaki napisał(a):Mnie tez zachwycaja takie shih tzu ,a jaki wypielegnowany wlos .Ale nasi sedziowie nie bardzo je lubia. dlaczego ??? Mi się bardzo podobają shih z takim jedwabistym włosem a nie poskręcanym i twardym
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 mi się wydaje, że niektórzy polscy sędziowie są poprostu "starej daty" :wink: :wink: :wink: i trudno im sie przekonać do zmian. Pozatym w gre wchodzi także wielkość psa. Typ skandynawski jest bardziej masywny, ogólnie większy, natomiast psy w typie amerykańskim są mniejsze, drobniejsze (tym samym bardziej wzorcowe!). Sędziowie oczywiście (zazwyczaj) preferują psy mocniejsze :roll:
góral Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 W dodatku psy amerykańskie mają nieco inną głowę, czasami także poważne braki w siekaczach i w ogóle w bodowie samych szczęk, wszystko zalerzy od tego co się komu podoba, ale trzeba przyznać, że górne linie i ruch psów z za oceanu jest porywający!!
Ewelinaa Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 carotina masz fajnego shih chodzi mi o małego z hodowli Solaris
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='Ewelinaa']carotina masz fajnego shih chodzi mi o małego z hodowli Solaris a reszta nie fajna :P :evilbat: :wink: :P ?? ciesze się, że Julie się podoba :D :angel:
carotina Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Zdjęcia ze szczecina skopiowane z galerii :wink: http://img180.echo.cx/img180/8823/obrazj0578fu.jpg
Ewelinaa Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 [quote name='carotina'][quote name='Ewelinaa']carotina masz fajnego shih chodzi mi o małego z hodowli Solaris a reszta nie fajna :P :evilbat: :wink: :P ?? ciesze się, że Julie się podoba :D :angel: Reszta róniez jest super tyle że ja mam sentyment do piesków z tej hodowli. Tatusiem jest młody Dilemma a mamą Top Lady !!! o ile się nie mylę ale raczej sie nie mylę :)
Recommended Posts