Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Yaki napisał(a):
Jestesmy..Bols dostal CWC i RES.CACIB ,A MAXI ocene doskonala ,ale trzecia lokate.
Rase wygral MAGNAT i CACIBA.NAjlepsza suke i CACIBA dostala sunia pani Grobelnej ALIJA Bat-Hang,FARIA FASANGA Gandzista nie dojechala.
Carotino szczeniat nie bylo.Zgloszony FART z Wisniwego Ogrodu nie dojechal.
Gratulacji dla chłopaków :lol: :lol: :lol: dziewczynkom pujdzie lepiej nastepnym razem :wink: :smilecol:

Posted

[quote name=':)']Gratulujemy!!! My teraz sie przygotowujemy do Olsztyna:) Ciekawe kto będzie... ;)

Dokladnie, kiedy ten Olsztyn?! Bardzo bym chciala pokibicowac kolezankom z Forum ;)

Yaki :hand:
GRATULACJE!! :D

Posted

[quote name='anii'][quote name=':)']Gratulujemy!!! My teraz sie przygotowujemy do Olsztyna:) Ciekawe kto będzie... ;)

Dokladnie, kiedy ten Olsztyn?! Bardzo bym chciala pokibicowac kolezankom z Forum ;)

Yaki :hand:
GRATULACJE!! :D

bedziesz w Olsztynie?????????????????? :D

Posted

carotina napisał(a):

Jesli wystawa jest 3. lipca to byc moze, bo TŻ bierze urlop w lipcu i mamy wybywac nad morze. Nic nie obiecuje, ale bardzo bym chciala pojechac na te wystawe ;)

Posted

anii napisał(a):
carotina napisał(a):

Jesli wystawa jest 3. lipca to byc moze, bo TŻ bierze urlop w lipcu i mamy wybywac nad morze. Nic nie obiecuje, ale bardzo bym chciala pojechac na te wystawe ;)

jest, jest :D :D :D :D (przez to co prawda Jula nie może stratować, bo jej jeden dzień brakuje :o , ale Demi mam zgłoszoną :P i jak znajde transport, to bede :D )

Posted

carotina napisał(a):
jest, jest :D :D :D :D (przez to co prawda Jula nie może stratować, bo jej jeden dzień brakuje :o

Szkoda, chcialam ja zobaczyc ;)
Ale na pewno beda jeszcze inne wystawy.

Juz molestuje TŻ-ta mam nadzieje, ze cos z tego wyjdzie... :sabber:

Posted

Yaki napisał(a):
Niestety zdjec nie mamy,awaria sprzetu.
Lonka na pewno bedziemy w Koszalinie, Chojnicach i Sopocie.
Znów sie nie zobaczymy :evil: Zobaczę czy uda nam sie przyjechac do Sopotu :wink:

Posted

Yaki napisał(a):
Niestety zdjec nie mamy,awaria sprzetu.
Lonka na pewno bedziemy w Koszalinie, Chojnicach i Sopocie.

to tak jak ja :angel: :D :P a, kto bedzie w Gdynii?? :D

Posted

Yaki napisał(a):
Carotino ,a ty nie w Szczecinie dzisiaj?Czy juz wrocilas?

nie, nie pojechałam, ponieważ nie było sesnu :roll: nie znalazłam psa na JH, no a żadnego z huskich wziąść nie mogłam, gdyż one wszystkie na ringu normalnym startują, a eliminacje byłu już od 10.00 :roll:
trudno :wink: jeszcze sobie odbije :P :P

Posted

[quote name='góral']Z tymi typami to zawsze wszystko zalerzy od sęddiego, typ amerykański obecnie podbija świat, ja go uwielbiam, ale ma on także i swoje wady, wielki sukces tego typu można było zobaczyć na europejskiej w Tulln :D

Ja osobiście mam słabość do tego psiaka :P

Ja tez jestem za takimi shih są boskie !!!

Posted

Yaki napisał(a):
Mnie tez zachwycaja takie shih tzu ,a jaki wypielegnowany wlos .Ale nasi sedziowie nie bardzo je lubia.

dlaczego ???

Mi się bardzo podobają shih z takim jedwabistym włosem a nie poskręcanym i twardym

Posted

mi się wydaje, że niektórzy polscy sędziowie są poprostu "starej daty" :wink: :wink: :wink: i trudno im sie przekonać do zmian. Pozatym w gre wchodzi także wielkość psa. Typ skandynawski jest bardziej masywny, ogólnie większy, natomiast psy w typie amerykańskim są mniejsze, drobniejsze (tym samym bardziej wzorcowe!). Sędziowie oczywiście (zazwyczaj) preferują psy mocniejsze :roll:

Posted

W dodatku psy amerykańskie mają nieco inną głowę, czasami także poważne braki w siekaczach i w ogóle w bodowie samych szczęk, wszystko zalerzy od tego co się komu podoba, ale trzeba przyznać, że górne linie i ruch psów z za oceanu jest porywający!!

Posted

[quote name='Ewelinaa']carotina masz fajnego shih chodzi mi o małego z hodowli Solaris

a reszta nie fajna :P :evilbat: :wink: :P ??
ciesze się, że Julie się podoba :D :angel:

Posted

[quote name='carotina'][quote name='Ewelinaa']carotina masz fajnego shih chodzi mi o małego z hodowli Solaris

a reszta nie fajna :P :evilbat: :wink: :P ??
ciesze się, że Julie się podoba :D :angel:

Reszta róniez jest super tyle że ja mam sentyment do piesków z tej hodowli.
Tatusiem jest młody Dilemma a mamą Top Lady !!! o ile się nie mylę ale raczej sie nie mylę :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...