Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania-k']Lonka tradycyjnie gratulacje :lol: :megagrin:

Ja tez sie dolaczam :D
Sorry, ze tak pozno, ale po tym weekendzie jeszcze nie moge dojsc do siebie :cry:

A mozemy liczyc na jakies fotki?! :wink: :D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

JA tez gratuluje! Ale nie jestem czesto, bo sie z alergia mecze.Juz nie oge wytrzymac.Mam katar, oczy mi lzawia, ledwo zyje.:( Ale tak czy inaczej-gratuluje!!!

Posted

Wielkie dzięki za gratulacji!!! :P :P :P Anii jak moge to przyszle ci jutro fotki.Mam troche problemów zdrowotnych z dzieciakami i jestem troche przeziebiona :evilbat: i z tego powodu nie siedze na forum.

Posted

[quote name='Ania-k']Lonka na ciebie zawsze można liczyć z fotkami :lol: ,super,czekamy wszyscy na foteczki Anii :wink:

Ania-k bo sie pogubilam :oops: :lol:

Czekasz na zdjecia lonki, ktora przesle je mnie?! Jesli tak, to oczywista, ze wkleje jak tylko dostane.
A i od siebie cos wykombinuje 8)

Posted

ja KOCHANE DOGOMANIACZKI tez czekam ;p
I mam nadzieje, ze sie doczekam:P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

wchodzę tu rano z nadzieją obejrzenia fotek... :o i co widzę>>?? :bigcool: nic niewidzę,ciemność widzę... :bigcry: i do tego jeszcze nikogo nie ma :roll:

Posted

Ania-k napisał(a):
:bigcry: i do tego jeszcze nikogo nie ma :roll:

Jestem, jestem, ale zaraz znikam. Nic nie dostalam, moze jak wroce beda juz foty od lonki!

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
Witam , mi sie bardzo podobaja shih tzu , ale niestety nie moge miec rasy ktora potrzebuje tyle pielegnacji :( :( :( :(

Witam :D
Ano troche roboty przy nich jest. Ale łyski tez trzeba golic i czesto kapac, smarowac kremikiem itp. itd.
Przy nich tez jest troche zachodu :wink:

A moze sie jednak przekonasz i w mysl zasady:"Nie miala baba klopotu, kupila sobie shih tzu", zostaniesz wlascicielka tej cudownej rasy ;) ?!

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
raczej nie z tego wzgledu ze nie chce sie przekonac o tym ze mam oprocz grzywacza rowniez papillony i nie moge juz miec 3 rasy :(

To moze zaloz watek o papillonach, albo wklej do galerii ich zdjecia?! Piekne pieski, ale malo ich u nas, oj malo.

A jak jest z populacja phalene w Polsce?!

Posted

Ewelinaa napisał(a):
CWC NsWR Mł. Ch. PL, Ch. PL I'M BLACK AND WHITE CHRISTMAS DREAM Bast - LUBLIN 12.06.05

Nie mam uprawnien do ogladania tej strony, moze wrzuc na imagesshack?!
A robilas jakies zdjecia psom?!

Posted

[quote name='"carotina"']Anii, fotoreportaż z Lublina :wink:
l/quote]

Ehhh
Szkoda, ze mnie nie bylo :cry: :cry:
Dzieki za linka :buzi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...