lonka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='carotina'] -miałby większego focha :sweetCyb: sprytnie z tego wybrnęłaś :evilbat: :shock: Lonka ma uroczą czarną maskę :oOna cała jest urocza,fajny ma charakterek.Jest bardzo kochana :lol: Codus oczewiście tez :lol:
Yaki Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Lonka bardzo lubie ogladac takie zdjecia ,gdzie znajome psiaki sa na lokatowych miejscach.Prosze jeszcze,jak masz to psy. Postaram sie zrobic zdjecia w Gorzowie. :lol:
lonka Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Bardzo mało fotek robilismy tym razem :x Pisałam ci przez ten upał bardziej byłam zajeta Codusiem i przejmowałam sie tym że nie bedzie się chciał pokazać :wink: Mam jeszcze parę fotek Magnasia i Boccatcio to wyszle.Obiecuję w Wałbrzychu porobic więcej :wink: Trzymam tym razem kciuki za ciebie. :lol: :lol: I czekam na relacji :wink:
anii Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Cos nam temat spada :x wiec okrasze go fotkami :P Lumpik detektyw Dostal wezwanie Przestepca gdzies sie ukryl Mam go Rozpoczyna sie pogon Jestes aresztowany 8) Te łaczkę chroni Lumpik
Yaki Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Jestesmy, Bols CWC,Najlepszy pies w rasie,ZWYCIEZca RASY, MAXI trzecie ZWYCIESTWO MLODZIEZY. Wystawa bardzo przyjemna , duze ringi, tylko pogoda nie dopisala,ulewa straszna, ale na szczescie byly rozstawione namioty. Mam pare zdjec, ale dzisiaj nie przesle, moze jutro.
anushka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 gratuluję Yaki :multi: :multi: :klacz: Lumpik faktycznie ma teraz inny kolor niż np. na fotkach ze stronki jak kiedyś oglądałam,Jędrek teraz też robi się jaśniejszy,włosy które mu odrastają od skóry mają jasny kolor,ciekawe jaki kolor będzie mieć wogóle... :tard: ale wracając do Lumpika to nadaje sie na "psiego detektywa" :o
Yaki Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Aniu -k dziekuje Agnieszka nie moze sie zalogowac i prosila o przekazanie wiadomosci ,ze Zyzio w plocku dostal CWC------GRATULACJE. Od siebie dodam ze siostra BOLSA ,ROSA na wystawie w Plocku dostala ZWYCIESTWO MLODZIEZY.
carotina Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Wielkie gratulacje :laola: Anii, pozdrów małago detektywa :lol: :lol: :D :angel: :angel:
carotina Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 tutaj----> http://www.bohemia-acro.com/3_6_EuroDog_Tuln.htm znajduje się stawka i wyniki z Tulln :D -pewnie beda niedlugo też zdjęcia :P ogólnie to sędzina nieźle szalała... rozdała dużo bdb (w tym, chyba sześciu championom :o ) ., m.in. Hamlet Bohemia Acro (BIS Głogów 2005 8) )
lonka Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Yaki napisał(a):Jestesmy, Bols CWC,Najlepszy pies w rasie,ZWYCIEZca RASY, MAXI trzecie ZWYCIESTWO MLODZIEZY. Wystawa bardzo przyjemna , duze ringi, tylko pogoda nie dopisala,ulewa straszna, ale na szczescie byly rozstawione namioty. Mam pare zdjec, ale dzisiaj nie przesle, moze jutro.GRATULUJĘ wam dziewczyny!Tak trzymać!!!Jaki podaj stawkę i wyniki jak możesz.
Yaki Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Na wystawie w Plocku TYTUS-----TUSCANY'S CHALLENGER at Acte dostal BOG i BIS. WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!
Yaki Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Lonka stawka z Gorzowa jest w dziale WYSTAWY. Wszystkie shih tzu dostaly oceny doskonale.
lonka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Yaki napisał(a):Lonka stawka z Gorzowa jest w dziale WYSTAWY. Wszystkie shih tzu dostaly oceny doskonale.Dziękuję Jaki jusz mam. :wink:
carotina Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Yaki napisał(a):Na wystawie w Plocku TYTUS-----TUSCANY'S CHALLENGER at Acte dostal BOG i BIS. WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!! no i sie nie dziwie, fenomenalny pies :klacz: :laola: , należy mu sie :P
anii Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Superancko :) Tu sa zdjecia z Plocka i chyba jest na nich Tytus http://galeria.zkwpplock.pl/galeria/thumbnails.php?album=lastup&cat=5&page=1 Super zdjecie!!!
lonka Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 super wygląda!!!Dobrze uchwycono.Ma bardzo miła mordkę(uwielbiam to) :lol: :lol:
carotina Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 zwyc. Europy, BOB Tulln 2005 Symarun´s LAST RIDE - dla mnie prawie ideał :loveu: , typ amerykański, od razu widać, że ma w rodowodzie hodowle Charing Cross :iloveyou: bardzo mi przypomina Rigetima Cowboya (czy jak tam sie on nazywa :P ) .... cudo :angel: :angel: :angel:
anushka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 ale ma piękne włochy.... :o marzenie :evilbat: już widzę jak śmiga po lesie,tak jak nasze Jąderko w sobotę ...miał na podwoziu chyba wszystko co w lesie możliwe... :hmmmm: a wogóle to jeździł sobie jak lord--bo siedział (czytaj:leżał) sobie z małą w przyczepce i zajmował 3/4 miejsca,rył się na małą niemiłosiernie,biedna siedziała w kącie i służyła mu za "poduszkę" :evilbat: ale wycieczka się udała 8) i oczywiście zakończyła wielkim szorowaniem :evilbat:
Yaki Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Prawda ,ze cudo Carotino.Widok takiego psa wprawia czlowieka w kompleksy.
anii Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Ania-k hehehe Lump tak sie rozklada w lozku. Ania Uszyj dla malego kubraczek, albo kup. Odkad moj nosi kubraczek, to z parku wraca czysty i niczym nie smierdzi :evilbat: A gdzie nowe foty Droga Pani?! :evilbat:
lonka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Yaki napisał(a):Prawda ,ze cudo Carotino.Widok takiego psa wprawia czlowieka w kompleksy.Jaki nie wpadaj w kompleksy.Przeciesz pieknych psów u nas nie brakuje :lol: :wink:A twój dopiero zaczyna. :wink:
anushka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Anii jak do tej pory to nie zdążył mi "zaśmierdzieć" no chyba na 10 minut kiedyś jak mu koopa zawisła na tyłku i musieliśmy dojść do domu,żeby to zmyć :oops: :wink: ale ogólnie to wyniósł chyba całą ściółkę z lasku :evilbat: taki kubrak to dobry pomysł :hmmmm: ale jakoś go niewidzę w pełnym umundurowaniu ... :evilbat: a fotek nie mam :bigcry: :bigcry: i ubolewam nad tym bardzo mocno..bo płakałam ze śmiechu jak Jędrek konia zobaczył i chciał go pożreć razem z kopytami--a to taki malutki kucyczek był :o ciut większy od mojego roweru 0X
carotina Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 lonka napisał(a):Yaki napisał(a):Prawda ,ze cudo Carotino.Widok takiego psa wprawia czlowieka w kompleksy.Jaki nie wpadaj w kompleksy.Przeciesz pieknych psów u nas nie brakuje :lol: :wink:A twój dopiero zaczyna. :wink: oj wprawia, wprawia :wink: :P oczywiście nie brakuje u nas pięknych psiaków :D , aczkolwieg to jeszcze nie to samo :wink: :roll:
carotina Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 [quote name='Ania-k']Anii jak do tej pory to nie zdążył mi "zaśmierdzieć" no chyba na 10 minut kiedyś jak mu koopa zawisła na tyłku i musieliśmy dojść do domu,żeby to zmyć :oops: :wink: ale ogólnie to wyniósł chyba całą ściółkę z lasku :evilbat: taki kubrak to dobry pomysł :hmmmm: ale jakoś go niewidzę w pełnym umundurowaniu ... :evilbat: a fotek nie mam :bigcry: :bigcry: i ubolewam nad tym bardzo mocno..bo płakałam ze śmiechu jak Jędrek konia zobaczył i chciał go pożreć razem z kopytami--a to taki malutki kucyczek był :o ciut większy od mojego roweru 0X :lol: :lol: :lol: ja byłam z Demi, jak jeszcze była mała 8) w zoo :lol: .... wyobraź sobie, co to było jak wielbłądy zobaczyła :lol: :lol: ..... one zresztą nie lepsze, wszystkie, a było ich chyba z 4-5, szły za nami całą długość ogrodzenia 8) :lol: :lol: i dziwnie sie małej przyglądały 8)
anushka Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 byłaś z Demi w ZOO??? :o :o jak ci się udało ja przemycić??nikt z obsługi nie patrzał na was groźnie?? :lol: ja ostatnio też miałam w zamyśle wycieczkę do Zoo ale Jędrek musiałby być sam w domu cały dzień a to za długo dla niego,nie whcodzi to w rachubę,dlatego na rowery bierzemy go ze sobą i czas nas wtedy nie nagli 8) Carotina proszę o fotki czwórki :bigcool:
Recommended Posts