Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='carotina']
-miałby większego focha :sweetCyb:
sprytnie z tego wybrnęłaś :evilbat: :shock:
Lonka ma uroczą czarną maskę :oOna cała jest urocza,fajny ma charakterek.Jest bardzo kochana :lol: Codus oczewiście tez :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lonka bardzo lubie ogladac takie zdjecia ,gdzie znajome psiaki sa na lokatowych miejscach.Prosze jeszcze,jak masz to psy.
Postaram sie zrobic zdjecia w Gorzowie. :lol:

Posted

Bardzo mało fotek robilismy tym razem :x Pisałam ci przez ten upał bardziej byłam zajeta Codusiem i przejmowałam sie tym że nie bedzie się chciał pokazać :wink: Mam jeszcze parę fotek Magnasia i Boccatcio to wyszle.Obiecuję w Wałbrzychu porobic więcej :wink: Trzymam tym razem kciuki za ciebie. :lol: :lol: I czekam na relacji :wink:

Posted

Cos nam temat spada :x wiec okrasze go fotkami :P

Lumpik detektyw

Dostal wezwanie

Przestepca gdzies sie ukryl

Mam go

Rozpoczyna sie pogon

Jestes aresztowany 8)

Te łaczkę chroni Lumpik

Posted

Jestesmy, Bols CWC,Najlepszy pies w rasie,ZWYCIEZca RASY,
MAXI trzecie ZWYCIESTWO MLODZIEZY.
Wystawa bardzo przyjemna , duze ringi, tylko pogoda nie dopisala,ulewa straszna, ale na szczescie byly rozstawione namioty.
Mam pare zdjec, ale dzisiaj nie przesle, moze jutro.

Posted

gratuluję Yaki :multi: :multi: :klacz:
Lumpik faktycznie ma teraz inny kolor niż np. na fotkach ze stronki jak kiedyś oglądałam,Jędrek teraz też robi się jaśniejszy,włosy które mu odrastają od skóry mają jasny kolor,ciekawe jaki kolor będzie mieć wogóle... :tard: ale wracając do Lumpika to nadaje sie na "psiego detektywa" :o

Posted

Aniu -k dziekuje
Agnieszka nie moze sie zalogowac i prosila o przekazanie wiadomosci ,ze Zyzio w plocku dostal CWC------GRATULACJE.
Od siebie dodam ze siostra BOLSA ,ROSA na wystawie w Plocku dostala
ZWYCIESTWO MLODZIEZY.

Posted

Yaki napisał(a):
Jestesmy, Bols CWC,Najlepszy pies w rasie,ZWYCIEZca RASY,
MAXI trzecie ZWYCIESTWO MLODZIEZY.
Wystawa bardzo przyjemna , duze ringi, tylko pogoda nie dopisala,ulewa straszna, ale na szczescie byly rozstawione namioty.
Mam pare zdjec, ale dzisiaj nie przesle, moze jutro.
GRATULUJĘ wam dziewczyny!Tak trzymać!!!Jaki podaj stawkę i wyniki jak możesz.

Posted

Na wystawie w Plocku TYTUS-----TUSCANY'S CHALLENGER at Acte dostal BOG i BIS.
WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!

Posted

Yaki napisał(a):
Lonka stawka z Gorzowa jest w dziale WYSTAWY.
Wszystkie shih tzu dostaly oceny doskonale.
Dziękuję Jaki jusz mam. :wink:

Posted

Yaki napisał(a):
Na wystawie w Plocku TYTUS-----TUSCANY'S CHALLENGER at Acte dostal BOG i BIS.
WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE!!!!!!

no i sie nie dziwie, fenomenalny pies :klacz: :laola: , należy mu sie :P

Posted

zwyc. Europy, BOB Tulln 2005
Symarun´s LAST RIDE

- dla mnie prawie ideał :loveu: , typ amerykański, od razu widać, że ma w rodowodzie hodowle Charing Cross
:iloveyou: bardzo mi przypomina Rigetima Cowboya (czy jak tam sie on nazywa :P ) .... cudo :angel: :angel: :angel:

Posted

ale ma piękne włochy.... :o marzenie :evilbat:
już widzę jak śmiga po lesie,tak jak nasze Jąderko w sobotę ...miał na podwoziu chyba wszystko co w lesie możliwe... :hmmmm: a wogóle to jeździł sobie jak lord--bo siedział (czytaj:leżał) sobie z małą w przyczepce i zajmował 3/4 miejsca,rył się na małą niemiłosiernie,biedna siedziała w kącie i służyła mu za "poduszkę" :evilbat: ale wycieczka się udała 8) i oczywiście zakończyła wielkim szorowaniem :evilbat:

Posted

Ania-k
hehehe Lump tak sie rozklada w lozku.
Ania
Uszyj dla malego kubraczek, albo kup. Odkad moj nosi kubraczek, to z parku wraca czysty i niczym nie smierdzi :evilbat:

A gdzie nowe foty Droga Pani?! :evilbat:

Posted

Yaki napisał(a):
Prawda ,ze cudo Carotino.Widok takiego psa wprawia czlowieka w kompleksy.
Jaki nie wpadaj w kompleksy.Przeciesz pieknych psów u nas nie brakuje :lol: :wink:A twój dopiero zaczyna. :wink:

Posted

Anii jak do tej pory to nie zdążył mi "zaśmierdzieć" no chyba na 10 minut kiedyś jak mu koopa zawisła na tyłku i musieliśmy dojść do domu,żeby to zmyć :oops: :wink: ale ogólnie to wyniósł chyba całą ściółkę z lasku :evilbat: taki kubrak to dobry pomysł :hmmmm: ale jakoś go niewidzę w pełnym umundurowaniu ... :evilbat: a fotek nie mam :bigcry: :bigcry: i ubolewam nad tym bardzo mocno..bo płakałam ze śmiechu jak Jędrek konia zobaczył i chciał go pożreć razem z kopytami--a to taki malutki kucyczek był :o ciut większy od mojego roweru 0X

Posted

lonka napisał(a):
Yaki napisał(a):
Prawda ,ze cudo Carotino.Widok takiego psa wprawia czlowieka w kompleksy.
Jaki nie wpadaj w kompleksy.Przeciesz pieknych psów u nas nie brakuje :lol: :wink:A twój dopiero zaczyna. :wink:

oj wprawia, wprawia :wink: :P
oczywiście nie brakuje u nas pięknych psiaków :D , aczkolwieg to jeszcze nie to samo :wink: :roll:

Posted

[quote name='Ania-k']Anii jak do tej pory to nie zdążył mi "zaśmierdzieć" no chyba na 10 minut kiedyś jak mu koopa zawisła na tyłku i musieliśmy dojść do domu,żeby to zmyć :oops: :wink: ale ogólnie to wyniósł chyba całą ściółkę z lasku :evilbat: taki kubrak to dobry pomysł :hmmmm: ale jakoś go niewidzę w pełnym umundurowaniu ... :evilbat: a fotek nie mam :bigcry: :bigcry: i ubolewam nad tym bardzo mocno..bo płakałam ze śmiechu jak Jędrek konia zobaczył i chciał go pożreć razem z kopytami--a to taki malutki kucyczek był :o ciut większy od mojego roweru 0X

:lol: :lol: :lol:
ja byłam z Demi, jak jeszcze była mała 8) w zoo :lol: .... wyobraź sobie, co to było jak wielbłądy zobaczyła :lol: :lol: ..... one zresztą nie lepsze, wszystkie, a było ich chyba z 4-5, szły za nami całą długość ogrodzenia 8) :lol: :lol: i dziwnie sie małej przyglądały 8)

Posted

byłaś z Demi w ZOO??? :o :o jak ci się udało ja przemycić??nikt z obsługi nie patrzał na was groźnie?? :lol: ja ostatnio też miałam w zamyśle wycieczkę do Zoo ale Jędrek musiałby być sam w domu cały dzień a to za długo dla niego,nie whcodzi to w rachubę,dlatego na rowery bierzemy go ze sobą i czas nas wtedy nie nagli 8) Carotina proszę o fotki czwórki :bigcool:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...