carotina Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Słuchajcie, a co to właściwie za hodowla, ta "gaya's"? Z jakiego kraju? Moja Demi (no i przez to Chakie też :wink: ) ma w rodowodzie Gaya's Mi-kei-tou, Gaya's Yin-coo-kie-lie i Gaya's Shu-yin-shi :lol: :o To chyba coś skandynawskiego, prawda? :P
anii Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 [quote name='carotina']Słuchajcie, a co to właściwie za hodowla, ta "gaya's"? Z jakiego kraju? Moja Demi (no i przez to Chakie też :wink: ) ma w rodowodzie Gaya's Mi-kei-tou, Gaya's Yin-coo-kie-lie i Gaya's Shu-yin-shi :lol: :o To chyba coś skandynawskiego, prawda? :P Dunski http://home1.stofanet.dk/fam.thygesen/pkt6uk.htm
anii Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 [quote name='Ania-k']Anii ale masz pięknego shih w podpisie, :o To nie shih tzu to papillon :wink: Ale gdyby splaszczyc mordke... :PROXY5: :cunao: Ale dzis upal :pepsi: . Ani ja, ani Lump dlugo nie wytrzymalismy na spacerze.
anii Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Niedzielny spacerek :D W swietnym towarzystwie :wink: Wariactwa z patykiem I bardzo pozytywne znajomosci, tylko sil brak :wink: Pudel mial super dredy (takie ladnie utrzymane) na ogonie. Coraz bardziej lubie pudle 8) Lump zacheca kota do wyjscia A tu sobie siedzimy To czerwone to Lump :wink: I widok na park
.ania Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Fajny pudel :D Lump piękny, ale czy jemu nie jest gorąco w tym ubranku? Tak jak patrze na zdjęcia to pogoda raczej dopisywała ;) Pozdrawiam :D
anii Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 -Magda- napisał(a):Lump piękny, ale czy jemu nie jest gorąco w tym ubranku? Tak jak patrze na zdjęcia to pogoda raczej dopisywała ;) Czy w ubranku, czy bez, Lumpowi tak samo goraco. :niewiem: Zreszta jak jest w parku, to chce biegac, latac, fruwac, nie w glowie mu spokojne spacerki. :baddevil: Ubranko jest z siatki, ma chronic wlos przed brudzeniem, ale co wazniejsze, przed przyczepianiem sie roznego typu listkow, galazek, do szaty. Pozniej to wyciagac... :chainsaw:
carotina Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 wczoraj zrobiłam Julce sesje (w końcu potrzebuje kilka porządnch fotek na www :wink: ), ciężko było :evilbat: . Na większości zdjęć mały dzikus się poruszył :evilbat: :wink: , no ale.... na dobry początek wstawiam "ząbek", wieczorem bedzie reszta :D
anii Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 carotina napisał(a):na dobry początek wstawiam "ząbek", wieczorem bedzie reszta :D Czekamy, bo jedna fotka takiego cuda, to stanowczo za malo :evilbat: :evilbat:
lonka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Wrócilismy z Leszna.Ale upał.gorzej było z pieskami :-? Ale warto było.Coduś żwycięstwo mł. :D Lonka cwc i res.caciba :D Magnaś kolejny raz udowodnił że jest pięknym psem :lol: :lol: cacib,najlepszy pies w rasie i :lol: :lol: :lol: wygrał na bisie cała 9 grupę :wink: Jeszcze raz gratulacji dla Małgosi i Roberta :lol: :lol: :lol: Brawo Magnaś!!!!!!!!!!
lonka Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Teraz mogę wam podziękować za trzymanie kciuków :D :D :D Widać że mocno trzymałyście :lol: :lol: :lol: Dziękuję !!!!! :D :D :D
carotina Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 no, ba :wink: :D GRATULACJE :D :D :D :D :D a masz jakieś foto? :P
anushka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 To dla Anii za foteczki :kiss_2: :calus: Carotina z tą jedną fotką to uważam,że przesadziłaś normlanie :motz: :eviltong: :wallbash: ale dzięki ci chociaż za tyle ... :megagrin: Lonka i ja toże gratuluję Wam z całego serducha :BIG: gdzie pojedziecie tam wygrywacie :kciuki: :thumbs:
anii Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Lonka :ylsuper: Gratuluje sukcesow :D . Pewnie bylo bardzo goraco, jak shih tzu znosily te upaly?!
lonka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Dziękuję wam serdecznie za gratulacji! :laola: Dla shih-tzu to okropna pogoda :evilbat: szkoda mi ich było :cry: Najlepiej to zniósł Magnaś jako doświadczony piesek :D gorzej znosił taki upał Coduś(ale on jeszcze nie ma wprawy) :wink: Na pogodę nie ma rady a wystawić się trzeba :wink:
Yaki Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 LONKA ktora z suczek dostala CACIBA,a ktory piesek wzial res-CACIB?
anii Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Po co nam aparat w komorce?! :icon_roc: Po to, zeby robic zdjecia kupkom psa na spacerze :PROXY5: :thumbs: Juz sie tlumacze :wink: Lump dzis zjadl porcje nowej karmy i bylam ciekawa kupki, a ze na spacer pies podzedl z TŻ-tem, ten ostatni wpadl na pomysl zrobienia zdjecia. Kupka byla okej :evilbat:
carotina Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 [quote name='anii']Po co nam aparat w komorce?! :icon_roc: Po to, zeby robic zdjecia kupkom psa na spacerze :PROXY5: :thumbs: Juz sie tlumacze :wink: Lump dzis zjadl porcje nowej karmy i bylam ciekawa kupki, a ze na spacer pies podzedl z TŻ-tem, ten ostatni wpadl na pomysl zrobienia zdjecia. Kupka byla okej :evilbat: :lol: :lol: :lol:
lonka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Yaki napisał(a):LONKA ktora z suczek dostala CACIBA,a ktory piesek wzial res-CACIB?Jaki ja byłam tak zajeta swoimi pupilami ze względu na pogodę że oprócz nich nic nie widziała ale dokladnie się dowiem :wink: Ale resa w psach dostał Boccacio a caciba w suczkach Aila Bat-Hang(jeżeli się mylę to przepraszam) :roll:
lonka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 carotina napisał(a):no, ba :wink: :D GRATULACJE :D :D :D :D :D a masz jakieś foto? :PMam fotki jak mogę to jutro wyszle tobie :roll: Mogę?
anii Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Mam pytanie, czy klatka o wymiarach: dł. 50 cm / szer. 30 cm / wys. 50 cm nadaje sie dla shih tzu, czy jest za mala? :-?
carotina Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 lonka napisał(a):carotina napisał(a):no, ba :wink: :D GRATULACJE :D :D :D :D :D a masz jakieś foto? :PMam fotki jak mogę to jutro wyszle tobie :roll: Mogę? czywiście, że tak :D bede czekać :P
Recommended Posts