Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie, a co to właściwie za hodowla, ta "gaya's"? Z jakiego kraju? Moja Demi (no i przez to Chakie też :wink: ) ma w rodowodzie Gaya's Mi-kei-tou, Gaya's Yin-coo-kie-lie i Gaya's Shu-yin-shi :lol: :o
To chyba coś skandynawskiego, prawda? :P

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania-k']Anii ale masz pięknego shih w podpisie, :o

To nie shih tzu to papillon :wink:
Ale gdyby splaszczyc mordke... :PROXY5: :cunao:

Ale dzis upal :pepsi: . Ani ja, ani Lump dlugo nie wytrzymalismy na spacerze.

Posted

Niedzielny spacerek :D

W swietnym towarzystwie :wink:

Wariactwa z patykiem

I bardzo pozytywne znajomosci, tylko sil brak :wink:
Pudel mial super dredy (takie ladnie utrzymane) na ogonie. Coraz bardziej lubie pudle 8)

Lump zacheca kota do wyjscia

A tu sobie siedzimy
To czerwone to Lump :wink:

I widok na park

Posted

Fajny pudel :D
Lump piękny, ale czy jemu nie jest gorąco w tym ubranku? Tak jak patrze na zdjęcia to pogoda raczej dopisywała ;)
Pozdrawiam :D

Posted

-Magda- napisał(a):
Lump piękny, ale czy jemu nie jest gorąco w tym ubranku? Tak jak patrze na zdjęcia to pogoda raczej dopisywała ;)

Czy w ubranku, czy bez, Lumpowi tak samo goraco.
:niewiem:

Zreszta jak jest w parku, to chce biegac, latac, fruwac, nie w glowie mu spokojne spacerki. :baddevil:

Ubranko jest z siatki, ma chronic wlos przed brudzeniem, ale co wazniejsze, przed przyczepianiem sie roznego typu listkow, galazek, do szaty. Pozniej to wyciagac... :chainsaw:

Posted

wczoraj zrobiłam Julce sesje (w końcu potrzebuje kilka porządnch fotek na www :wink: ), ciężko było :evilbat: . Na większości zdjęć mały dzikus się poruszył :evilbat: :wink: , no ale.... na dobry początek wstawiam "ząbek", wieczorem bedzie reszta :D

Posted

carotina napisał(a):
na dobry początek wstawiam "ząbek", wieczorem bedzie reszta :D

Czekamy, bo jedna fotka takiego cuda, to stanowczo za malo :evilbat: :evilbat:

Posted

Wrócilismy z Leszna.Ale upał.gorzej było z pieskami :-? Ale warto było.Coduś żwycięstwo mł. :D Lonka cwc i res.caciba :D Magnaś kolejny raz udowodnił że jest pięknym psem :lol: :lol: cacib,najlepszy pies w rasie i :lol: :lol: :lol: wygrał na bisie cała 9 grupę :wink: Jeszcze raz gratulacji dla Małgosi i Roberta :lol: :lol: :lol: Brawo Magnaś!!!!!!!!!!

Posted

Teraz mogę wam podziękować za trzymanie kciuków :D :D :D Widać że mocno trzymałyście :lol: :lol: :lol: Dziękuję !!!!! :D :D :D

Posted

To dla Anii za foteczki :kiss_2: :calus:
Carotina z tą jedną fotką to uważam,że przesadziłaś normlanie :motz: :eviltong: :wallbash: ale dzięki ci chociaż za tyle ... :megagrin:
Lonka i ja toże gratuluję Wam z całego serducha :BIG: gdzie pojedziecie tam wygrywacie :kciuki: :thumbs:

Posted

Dziękuję wam serdecznie za gratulacji! :laola: Dla shih-tzu to okropna pogoda :evilbat: szkoda mi ich było :cry: Najlepiej to zniósł Magnaś jako doświadczony piesek :D gorzej znosił taki upał Coduś(ale on jeszcze nie ma wprawy) :wink: Na pogodę nie ma rady a wystawić się trzeba :wink:

Posted

Po co nam aparat w komorce?! :icon_roc:

Po to, zeby robic zdjecia kupkom psa na spacerze :PROXY5: :thumbs:

Juz sie tlumacze :wink:
Lump dzis zjadl porcje nowej karmy i bylam ciekawa kupki, a ze na spacer pies podzedl z TŻ-tem, ten ostatni wpadl na pomysl zrobienia zdjecia.

Kupka byla okej :evilbat:

Posted

[quote name='anii']Po co nam aparat w komorce?! :icon_roc:

Po to, zeby robic zdjecia kupkom psa na spacerze :PROXY5: :thumbs:

Juz sie tlumacze :wink:
Lump dzis zjadl porcje nowej karmy i bylam ciekawa kupki, a ze na spacer pies podzedl z TŻ-tem, ten ostatni wpadl na pomysl zrobienia zdjecia.

Kupka byla okej :evilbat:

:lol: :lol: :lol:

Posted

Yaki napisał(a):
LONKA ktora z suczek dostala CACIBA,a ktory piesek wzial res-CACIB?
Jaki ja byłam tak zajeta swoimi pupilami ze względu na pogodę że oprócz nich nic nie widziała ale dokladnie się dowiem :wink: Ale resa w psach dostał Boccacio a caciba w suczkach Aila Bat-Hang(jeżeli się mylę to przepraszam) :roll:

Posted

carotina napisał(a):
no, ba :wink: :D
GRATULACJE :D :D :D :D :D
a masz jakieś foto? :P
Mam fotki jak mogę to jutro wyszle tobie :roll: Mogę?

Posted

Mam pytanie, czy klatka o wymiarach: dł. 50 cm / szer. 30 cm / wys. 50 cm nadaje sie dla shih tzu, czy jest za mala? :-?

Posted

lonka napisał(a):
carotina napisał(a):
no, ba :wink: :D
GRATULACJE :D :D :D :D :D
a masz jakieś foto? :P
Mam fotki jak mogę to jutro wyszle tobie :roll: Mogę?

czywiście, że tak :D bede czekać :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...