Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carotina'][quote name='Yaki']Carotino jeszcze raz bardzo ,bardzo dziekuje za wklejenie fotek .
Lonka bardzo ,bardzo mocno trzymamy kciuki,chyba nie bedziesz miala
okazji mierzyc sie zBohemia Acro.

nie ma za co :D
a z tego co jest napisane w necie, faktycznie wynika, że Bohemii nie bedzie :D :P :P

A wybiera się ktoś do Tullin??My nie.Jaki ta dziewczynka to Santi czy ona się tam wybiera?Bo nie zrozumialam :roll:

Posted

Yaki napisał(a):
Santy ktora mialam na mysli to wlascicielka super miniaturki pudla.
Teraz jusz wiem :lol: Ciekawa jestem czy ktos z shih-tzu się wybiera tam

Posted

no właśnie jak narazie nic mi nie wiadomo na ten temat, szkoda by było żebyśmy się mieli reprezentanta :wink: 8) :roll:
- najwyżej odbijemy sobie w Poznaniu na światówce :wink: :evilbat:

Posted

Jako najstarsza mama z tego grona podziekuje naszym forumowym

coreczkom za zyczenia dla mam.
Anii Lump jest bardzo podobny do mojego Bolsa,maja chyba wspolnego ojca.

Posted

i ja też dziękuje :oops: :lol: my byliśmy na działce znowu,w weekend cały jestem w pracy... :stupid: :wallbash: :megagrin: Anii fotka z kocikiem booska :o

Posted

Yaki napisał(a):
Anii Lump jest bardzo podobny do mojego Bolsa,maja chyba wspolnego ojca.

Lump pochodzi z pierwszego miotu po Challengerze.

Bols z tego co widze na zdjeciach jest bialo czarny?! Lump jest bialo-marmurkowy :)

Posted

EwikB napisał(a):
Anii , Lumpik wyglada coraz ładniej, musisz koniecznie go wystawić :D

Dzieki Ewa :buzi:

A co do wystawy, to sie zobaczy :bigcool: :lol:

Posted

Anii ja tez uwazam ze LUMPIK jest bardzo ladny,dlaczego nie chcesz go wystawiac?
Marmurkowy to znaczy ,ze te ciemne wloski ma cieniowane?

Posted

Yaki napisał(a):
Marmurkowy to znaczy ,ze te ciemne wloski ma cieniowane?

Cieniowane. przeplatane z bialym. On ma pod spodem znacznie jasniejsze wlosy niz na grzbiecie. Na uszach ma jasno brazowe wlosy, ale na zdjeciach nie widac, bo je przykrywaja wlosy z glowy ;)

Jak go dostalam, to byl bialo-brazowy, choz przeplatany z czernia.

A co do wystawiania, to mam zamiar go wystawic w tym roku i mam nadzieje, ze mi sie to uda :roll: :)

Posted

LUMPIK musi byc bardzo orginalnie umaszczony.
Anii przy naszym zmasowanym ataku nie masz wyjscia ,musisz go wystawic.Juz go kiedys wystawialas,jak sie doczytalam.?

Posted

Yaki
Specjalnie dla Ciebie. Zdjecie z gory, zdjecie jest bodajze z marca tego roku.

Lumpik moze sie wydawac bialo-czarny, ale on na wierzchu jest grafitowy, a pod spodem jest jasno-szary
A na uszach mozna zobserwowac braz. :wink:

Posted

Anii dziekuje,jest swietny.A wiesz ze jest spokrewniony przez ojca z Bolsem ,a przez dziadka ze strony matki z moja MAXI.Jej dziadkiem tez jest GAJAS MI KEY TOU.

Posted

W Poznaniu na miedzynarodowej w ubieglym roku tez byla wystawiana grafitowa suczka.Swietna pare tworzyli z Bolsem.

Posted

Lump pozdrawia bliskiego kuzyna Bolsa :hand:

Yaki napisał(a):

Anii przy naszym zmasowanym ataku nie masz wyjscia ,musisz go wystawic.Juz go kiedys wystawialas,jak sie doczytalam.?

Nie ma innej rady :jumpie: , ale dziekuje, ze tak sie o niego troszczycie. Wystawialam go w szczeniakach i w mlodziezy. w
Wyjezdzalam z kazdej wystawy zadowolona, ale zmeczona. :lol:
Lump dobrze znosi wystawy, tylko jest zbyt wylewny :huh: . Wystarczy, ze ktos podejdzie, wita taka osobe, lize, skacze, wierci sie na stoliku itp. itd.
Ma mase energii. Mam nadzieje, ze jako stateczny pan, bedzie teraz o wiele mniej wylewny w stosunku do odwiedzajacych. :wink: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...