lonka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='carotina'][quote name='Yaki']Carotino jeszcze raz bardzo ,bardzo dziekuje za wklejenie fotek . Lonka bardzo ,bardzo mocno trzymamy kciuki,chyba nie bedziesz miala okazji mierzyc sie zBohemia Acro. nie ma za co :D a z tego co jest napisane w necie, faktycznie wynika, że Bohemii nie bedzie :D :P :P A wybiera się ktoś do Tullin??My nie.Jaki ta dziewczynka to Santi czy ona się tam wybiera?Bo nie zrozumialam :roll:
Yaki Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Santy ktora mialam na mysli to wlascicielka super miniaturki pudla.
lonka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Yaki napisał(a):Santy ktora mialam na mysli to wlascicielka super miniaturki pudla.Teraz jusz wiem :lol: Ciekawa jestem czy ktos z shih-tzu się wybiera tam
carotina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 no właśnie jak narazie nic mi nie wiadomo na ten temat, szkoda by było żebyśmy się mieli reprezentanta :wink: 8) :roll: - najwyżej odbijemy sobie w Poznaniu na światówce :wink: :evilbat:
carotina Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 sto lat dla wszystkich drogich forumowych mam :Rose: swoją drogą, ciekawe co u Madzi... :wink:
anii Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Dzisiejszy Lumpik pozdrawia Ogolnie upal i ciezko z nim chodzic na spacery :roll:
Yaki Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Jako najstarsza mama z tego grona podziekuje naszym forumowym coreczkom za zyczenia dla mam. Anii Lump jest bardzo podobny do mojego Bolsa,maja chyba wspolnego ojca.
anushka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 i ja też dziękuje :oops: :lol: my byliśmy na działce znowu,w weekend cały jestem w pracy... :stupid: :wallbash: :megagrin: Anii fotka z kocikiem booska :o
anii Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Yaki napisał(a):Anii Lump jest bardzo podobny do mojego Bolsa,maja chyba wspolnego ojca. Lump pochodzi z pierwszego miotu po Challengerze. Bols z tego co widze na zdjeciach jest bialo czarny?! Lump jest bialo-marmurkowy :)
EwikB Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Anii , Lumpik wyglada coraz ładniej, musisz koniecznie go wystawić :D pozdrawiam Ewa
anii Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 EwikB napisał(a):Anii , Lumpik wyglada coraz ładniej, musisz koniecznie go wystawić :D Dzieki Ewa :buzi: A co do wystawy, to sie zobaczy :bigcool: :lol:
Yaki Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Anii ja tez uwazam ze LUMPIK jest bardzo ladny,dlaczego nie chcesz go wystawiac? Marmurkowy to znaczy ,ze te ciemne wloski ma cieniowane?
lonka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Dzięki za życzenia. :lol: Nu właśnie Anii czemu nie wystawiasz Lumpa?
Amelia23 Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Dzięki za życzonka! Ach ten Lump... :loveu: !! A z kociakiem.. no poprostu, bomba :angel: .
anii Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Yaki napisał(a):Marmurkowy to znaczy ,ze te ciemne wloski ma cieniowane? Cieniowane. przeplatane z bialym. On ma pod spodem znacznie jasniejsze wlosy niz na grzbiecie. Na uszach ma jasno brazowe wlosy, ale na zdjeciach nie widac, bo je przykrywaja wlosy z glowy ;) Jak go dostalam, to byl bialo-brazowy, choz przeplatany z czernia. A co do wystawiania, to mam zamiar go wystawic w tym roku i mam nadzieje, ze mi sie to uda :roll: :)
Yaki Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 LUMPIK musi byc bardzo orginalnie umaszczony. Anii przy naszym zmasowanym ataku nie masz wyjscia ,musisz go wystawic.Juz go kiedys wystawialas,jak sie doczytalam.?
anii Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Yaki Specjalnie dla Ciebie. Zdjecie z gory, zdjecie jest bodajze z marca tego roku. Lumpik moze sie wydawac bialo-czarny, ale on na wierzchu jest grafitowy, a pod spodem jest jasno-szary A na uszach mozna zobserwowac braz. :wink:
anii Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 A tu daje linka bo fota za duza) do fotki z mojej strony, jaki Lump mial kolor przed wybarwieniem :wink: Młodzik
Yaki Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Anii dziekuje,jest swietny.A wiesz ze jest spokrewniony przez ojca z Bolsem ,a przez dziadka ze strony matki z moja MAXI.Jej dziadkiem tez jest GAJAS MI KEY TOU.
Yaki Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 W Poznaniu na miedzynarodowej w ubieglym roku tez byla wystawiana grafitowa suczka.Swietna pare tworzyli z Bolsem.
anii Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Lump pozdrawia bliskiego kuzyna Bolsa :hand: Yaki napisał(a): Anii przy naszym zmasowanym ataku nie masz wyjscia ,musisz go wystawic.Juz go kiedys wystawialas,jak sie doczytalam.? Nie ma innej rady :jumpie: , ale dziekuje, ze tak sie o niego troszczycie. Wystawialam go w szczeniakach i w mlodziezy. w Wyjezdzalam z kazdej wystawy zadowolona, ale zmeczona. :lol: Lump dobrze znosi wystawy, tylko jest zbyt wylewny :huh: . Wystarczy, ze ktos podejdzie, wita taka osobe, lize, skacze, wierci sie na stoliku itp. itd. Ma mase energii. Mam nadzieje, ze jako stateczny pan, bedzie teraz o wiele mniej wylewny w stosunku do odwiedzajacych. :wink: :lol:
Recommended Posts