adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Amelia23'] Piękne zdjęcie pięknej rodzinki :angel: :angel: :angel: Wyglądacie bardzo sielsko-anielsko 8)
carotina Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='anii'] Czy ktos z Was wybiera sie do Lublina?! 8) Sedziuje pan Redlicki, 12. czerwca. no jasne, zadzieram kiece i lece :wink: 8) :D a tak na poważnie, to never, never, never :-? :evil: - i wcale nie chodzi mi o doległość :roll: Anii, czyżbyś się wybierała z Lumpem? wpadnij do nas nad morze :D , do gdynii lub sopotu :D :D
anii Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 carotina napisał(a):Anii, czyżbyś się wybierała z Lumpem? wpadnij do nas nad morze :D , do gdynii lub sopotu :D :D Zastanawiam sie nad Sopotem 8) Co do Lublina, mam najblizej i nawet jak dostane odmienny odpis od poprzedniego, zbytnio sie tym nie przejme :wink: Mam taka nadzieje 8) :lol: Chcialam zaczac dopiero w sierpniu, ale moze zaczac w czerwcu?! :roll: Carotina, juz nas widzisz?! :wink:
anushka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Amelia23']A ja się w sobotę spotkałam z: Addą, Asher i Mokką :laola: Faaaajne dziewczyny!!! :lol: żałuję,że mieszkam tak daleko od Was... :roll: :roll: :motz: :wallbash:
carotina Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Carotina, juz nas widzisz?! nie :( odświeżam kilka razy i nic tylko kolorowe paski :roll:
anii Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='carotina']Carotina, juz nas widzisz?! nie :( odświeżam kilka razy i nic tylko kolorowe paski :roll: Dziwne (inni widza :roll: ), jesli masz mozliwosc, sprobuj wejsc na stronke z innego kompa. :roll: Czyli Carotina nie jedzie, a reszta Forumek?! Onaion23, lonka, Yaki?! Wybieracie sie do Lublina?!
Yaki Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Jeszcze raz dziekujemy za gratulacje. Anii my niestety do Lublina mamy za daleko,mieszkamy w Kolobrzegu. Bedziemy w Gorzowie,Szczecinie ....jestesmy zgloszeni,a potem Sopot,Koszalin,Chojnice
anii Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Yaki Thx za odpowiedz Carotina A do Olsztyna jedziesz tylko z malutka?!
carotina Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 do olsztyna chciałam wziąść całą trójke, ale niestety nici z tego ponieważ najprawdopodobniej nie jedziemy własnym autkiem, tylko ja bede jechać sama z kimś znajomym. No i w takim wypadku na 100 % biore Julke i prawdopodobnie Demi (to zależy czy zdąże do tego czasu znaleźć jakąś fajną, wysoką, składaną klatke.... do tego jeszcze najlepiej na kółkach :roll: :wink: :D :D :D Anii przyjeżdzaj koniecznie do Spotu, nie wiem czy byłaś już kiedyś, ale wystawa naprawde super :D :D :D a ja bede poza tym w Warszawie (o ile bedzie sedzia ok i transport :wink: ), w Koszalinie, Gdynii, Chojnicach i chciałabym Białystok, bo bardzo lubie tą wystawe, ale może być problem z dojazdem :roll: Potem na jesień Włocławek, być może Wawa i Wrocław (chociaż to najmniej prawdopodobne), Legionowo i Poznan na 100% :P
anii Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='carotina'] Anii przyjeżdzaj koniecznie do Spotu, nie wiem czy byłaś już kiedyś, ale wystawa naprawde super :D :D :D Bylam tylko jako widz :wink: W ogole Sopot to piekne miasto :wink: bardzo je lubie i bardzo fajnie tam sie spedza czas :D
adda Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Amelia23']A ja się w sobotę spotkałam z: Addą, Asher i Mokką :laola: Faaaajne dziewczyny!!! :lol: Miło czytać :oops: :D No i musze oczywista napisać, że Amelia23, która nie ma na imię Amelia jest przemiłą osóbką :D
Yaki Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Carotino dzieki za zdjecia.Ja mam troche ,ale nie mozna wstawic,jezeli sie zgodzisz to przeslemy do Ciebie,ale az mi wstyd tak Cie zatrudniac. Maxi wczoraj miala po raz pierwszy zalozone papiloty i calkiem dobze je toleruje.
carotina Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 jaki tam wstyd :P , prosze przesłać :D , napewno wstawie :D :D carotina@op.pl
lonka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 [quote name='anii'][quote name='carotina']Carotina, juz nas widzisz?! nie :( odświeżam kilka razy i nic tylko kolorowe paski :roll: Dziwne (inni widza :roll: ), jesli masz mozliwosc, sprobuj wejsc na stronke z innego kompa. :roll: Czyli Carotina nie jedzie, a reszta Forumek?! Onaion23, lonka, Yaki?! Wybieracie sie do Lublina?!lonka do Lublina się nie wybiera :lol: :lol: Jadę teraz do Leszna :wink:
Yaki Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Carotino wyslalam pare fotek. Lonka trzymam mocno kciuki za Leszno.
:) Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Hej dawno nas nie bylo. NIe teskniliscie za nami? Duzo fajnych foteczek tu u Was:) A my nie mamy nowych:(
carotina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Yaki']Carotino wyslalam pare fotek. Lonka trzymam mocno kciuki za Leszno. ja też trzymam :D , fotki doszły ----> Bols Maxi druga suczka z młodzieży (chyba :P :wink: ) a takie fotki, to lubie najbardziej :P na trzecim miejscu Yaki z Maxi :D , a na pierwszym Santy ze swoim pudelkiem :D
carotina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 onaion23 napisał(a):Carotino kiedy bedziesz na gg? dzisiaj koło 20 -21 :P
anushka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Yaki śliczne fotki :wink: i gratuluję :o :o :lol: a jak wygląda Santy "en face" :evilbat:
lonka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Trzymajcie mocno,mocno :lol: :lol: :lol: Przyjade to zdam relacji, :wink: fotki też.Carotina fajne fotki :D Jaki jeszcze raz gratulacji :P
Yaki Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Carotino jeszcze raz bardzo ,bardzo dziekuje za wklejenie fotek . Lonka bardzo ,bardzo mocno trzymamy kciuki,chyba nie bedziesz miala okazji mierzyc sie zBohemia Acro.
lonka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Yaki napisał(a):Carotino jeszcze raz bardzo ,bardzo dziekuje za wklejenie fotek . Lonka bardzo ,bardzo mocno trzymamy kciuki,chyba nie bedziesz miala okazji mierzyc sie zBohemia Acro.Jaki bylam jusz w konkurencji z Bohemią.Gdy bym się bala konkurencji to bym nie jezdziła :wink: Na jednej z wystaw Magnaś wygrał,to może i my kiedyś :wink: Sama Jaki wiesz że raz się wygrywa a raz sie przegrywa :cry: ale sie jeżdzi dalej :roll: Więcej masz doświadczenia niż ja :lol: :lol: nie dziękuje za trzymanie bo wiecie dla czego :roll: Podziekuje jak wrócę(jak wrócimy :P )Pozdrawiam wszystkich.Jaki fajną masz dziewczynkę mam nadzieje że zobacze ją nie tylko na fotkach :wink:
carotina Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='Yaki']Carotino jeszcze raz bardzo ,bardzo dziekuje za wklejenie fotek . Lonka bardzo ,bardzo mocno trzymamy kciuki,chyba nie bedziesz miala okazji mierzyc sie zBohemia Acro. nie ma za co :D a z tego co jest napisane w necie, faktycznie wynika, że Bohemii nie bedzie :D :P :P A wybiera się ktoś do Tullin??
Recommended Posts