anii Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Hmmm Coraz odwazniej :wink: :evilbat: Dobra, cos wykombinuje i wkleje. Chcecie z psem czy bez?! :P Amelia Musisz byc bardzo szczesliwa. Wygladacie na zgrana Rodzinke. :D
Amelia23 Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 DawajAnii, dawaj :klacz: z pieskiem czy bez, będziemy podziwiać! Ja się obnażyłam maksymalnie, teraz Wasza kolej :painting:
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Amelia :klacz: :klacz: super :angel: ale masz dziewczyny boooskie :o :o jedna taka ciemna a druga jak anielica blądyneczka :calus: cudo kobietki,a rozumiem,że ta mucha u TZ to "świeża ze ślubu" :o :o super fotka,czekamy na :modla: Anii
:) Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Mamy pytanko. CO oznacza skrót: "TZ"? Tak często go tu używacie... 0X
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='onaion23']Mamy pytanko. CO oznacza skrót: "TZ"? Tak często go tu używacie... 0X Towarzysz(-ka) życia--->sama kiedyś też o to pytałam i jeśli o tym mowa to ja spytam o drugi szyfr:BTW :o :o :o co to ??? Anii a ty te foteczki na piechotę nam idziesz dostarczyć????
:) Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 BTW, to wedlug nas "by the way" to skrot, ktory mozna przetlumaczyc: "a tak przy okazji" Tak uważamy:D
Amelia23 Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 No proszszszszę.... Wiedziałam, że uciekniecie jak mnie zobaczycie :evil:
anii Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Amelia23 napisał(a):No proszszszszę.... Wiedziałam, że uciekniecie jak mnie zobaczycie :evil: Dziewczyny ja jestem na posterunku i za niedlugo wrzuce zdjecia. Wtedy mnie popamietacie. :evilbat: Amelia A moglabys wkleic zdjecia Twojej suni. Moga byc kazde ;)
anushka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 [quote name='Amelia23']No proszszszszę.... Wiedziałam, że uciekniecie jak mnie zobaczycie :evil: :motz: :stupid: ja ci dam... Anii czekam... :megagrin: onaion dzięki,ja na to nie wpdłam.. :o :oops:
carotina Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 co tak cicho? Co słychać?? ja jutro jade do Słupska :angel: , mam nadzieje, że nie bedzie :wink: :wink: :wink: Amelia, ta fotka jest super :P urocza z Was rodzinka, pozdrów Ich od nas :P :D a czy nie przypadkiem jutro komunia..? (czy już była? :oops: )
Amelia23 Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 Dzięki za pozdrowienia Carotina! :lol: Przekazałam. A komunia była...15-go... :roll: Co słychać...? No właśnie, czekamy na fotki Anii, które nam niesie piechotą :megagrin:
anushka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 cichutko bo ładna pogoda i szkoda taimu na siedzenie w domu,przynajmniej dla mnie 8) my siedzimy na działce ze znajomymi i z dziećmi,zazdroszczę tym wszystkim którzy mieszkają w domku :puppydog: kawka na dworze smakuje pierwsza klasa :wink: ja pewnie dopiero w poniedziałek zajrzę :oops: mam nadzieję,że Anii już coś wkleii,a moze ona na sesję jakąś fotograficzną poszła??? :hmmmm: pozdrawiam cieplutko,życzę miłej niedzieli :lol:
:) Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Miła niedziela... czy ja wiem... mam dużo roboty i przy okazji troszkę się zdenerwowalam. Zglaszalam Zyzia w Plocku do kl. posredniej, a on jest w mlodziezy. Zmienili cos!!! Jak mnie ci ludzie w związkach wkurzają!!!! Nie myślą, co robią, czy co? Napisałam im maila, to dostałam automatyczną odpowiedź:"Zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń. Zapraszamy za rok." Nawet zmian nie mozna wprowadzic w zwiazku z gapostwem tych ludzi?? Co za nieodpowiedzialnosc!!!!!
Yaki Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Jestesmy ,BOLS ......CWC,NPwR ZW RASY MAXI....ZW ML,trzecia na podium w BIS JUNIOROW GR DZEWIATEJ CAROTINO jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc.
carotina Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 nie ma co :oops: :lol: bardzo miło było mi poznać Was osobiście :D :D :D i gratuluje jeszcze raz, zwłaszcza sukcesu Maxi :D szkoda, że nie mogłam zostać i pokibicować :roll: :P pojechaliśmy zaraz po BOG junior II mam kilka fotek, to jutro je wrzuce :P
Santy Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Yaki napisał(a):Jestesmy ,BOLS ......CWC,NPwR ZW RASY MAXI....ZW ML,trzecia na podium w BIS JUNIOROW GR DZEWIATEJ CAROTINO jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc. Jeszcze raz serdzecznie gratuluję ! :D Dziękuję za bardzo miłe towarzystwo w Słupsku i wielką cierpliwość... :wink:
lonka Posted May 22, 2005 Posted May 22, 2005 Yaki napisał(a):Jestesmy ,BOLS ......CWC,NPwR ZW RASY MAXI....ZW ML,trzecia na podium w BIS JUNIOROW GR DZEWIATEJ CAROTINO jeszcze raz bardzo dziekuje za pomoc.Nu to Jaki super :klacz: GRATULUJE :lol: :lol: Carotina mam nadzieje ze masz fotki,co? :wink:
anii Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Ania-k']czekamy na :modla: [b]Anii Widze, ze sie nie wykrece :roll: Prosze bardzo oto anii Wszystkim Zwyciezcom gratulujemy :D !!
anushka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 no nareszcie,góra lodowa pękła :wink: świetna fotka,teraz to już wiem z kim piszę :o same laski :lol: gratulacje dla Yaki :B-fly:
anushka Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 no nareszcie,góra lodowa pękła :wink: świetna fotka,teraz to już wiem z kim piszę :o same laski :lol: gratulacje dla Yaki :B-fly:
Amelia23 Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 Jest i Anii! :klacz: Śliczna foteczka!! :buzi: :multi: Noo.., to już się wszystkie "znamy" :sweetCyb: A ja się w sobotę spotkałam z: Addą, Asher i Mokką :laola: Faaaajne dziewczyny!!! :lol:
carotina Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 dlaczego ja nic nie widze, tylko jakieś kolorowe paski :( wstawiam foty ze Słupska, troche mało, ale ogólnie mało shih-tzu było :roll: Maxi suczka z otwartej z przodu Bols (zwyc. rasy), z tyłu Maxi (zwyc. młodzieży) i na koniec uśmiechnięty :D Bols
anii Posted May 23, 2005 Posted May 23, 2005 [quote name='Amelia23']A ja się w sobotę spotkałam z: Addą, Asher i Mokką :laola: Faaaajne dziewczyny!!! :lol: Zdradz szczegoly 8) A moze sa jakies foty?! Wczoraj Lump odwiedzil moja siostre, pozniej trzeba bylo pojechac na Prage, troche sie najezdzilismy, bo rozne rejony Warszawy. Niestety upal straszny, a Lumpik niezbyt dobrze sobie w nim radzi. Takze ja sie zmachalam i pies sie zmachal, na szczescie w domu, padl na kafelki i doszedl do siebie :wink: Super fotasy :D Czy ktos z Was wybiera sie do Lublina?! 8) Sedziuje pan Redlicki, 12. czerwca.
Recommended Posts