Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Onaion23
Lump ma uczulenie na pchly, moze i Zyziek ma?!

Carotina
Sliczna sunia, ale jej wlascicielka takze bardzo ladna. Ja nie mam tego typu zdjec :oops: 8) :lol:

Za to mam Lumpa, ktory na wiosne oglada sie za dziewczynami.
Oto jedna z nich

:wink:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobre :lol: :lol: wiesz, Chakie też preferuje bardziej hmmm... jakby to powiedzieć :hmmmm: ..... bardziej rozwinięte kobiety 8) :lol: 8) :lol: :evilbat:

a foteczki, czas zrobić :P :P :P (zresztą nie muszą być takie, możecie dać też bez piesków, poprostu te na których bedzie Was widać :D :D :D :evilbat: :D )

Posted

Oto jedna z nowszych fotek Lumpa. Jutro byc moze wkleje wiecej

Wycielam mu wlosy pod nosem. Ciekawe jest to, ze bez problemu dal je sobie wyciac nozyczkami. Myslalam, ze sie bedzie bal, wyrywal, ale nie musialam go nawet zbytnio przytrzymywac. :wink:

Posted

Lumpik!! :calus: :calus: :calus: Sliczności! Anii, widziałam filmik- superowaty :multi:
Więcej zdjęć, więcej :klacz: :multi: Ja swoje postaram się jutro wkleić.

Posted

Powiem wam że na Węgrach zamiast medali daja wstążeczki A za cacib i rescacib fajne sznureczki w narodowych barwach Węgier :P :P :P Fanie to wygląda.A fotki chyba komentowac nie trzeba bo wszystko jest jasne :wink: A jak ktoś ma pytania to pytać :P :P :lol:

Posted

Carotina łaskawcze :modla: :modla: :modla: cóż za cudowny bonus Nam dałaś :megagrin: ,no super,na tym topicu wyglądasz zdecydowanie śliczniej niz na poprzednim :o :o :o ja też nie mam narazie fotki która by się nadawała na szerszą publikację :grins:
Lumpik słodki jak zawsze,Anii zdecydowanie więcej jego fotek proszę :ylsuper: ,a LOnka też śliczna,Magnacik też :puppydog:

Posted

no właśnie dawno Bluesika też nie było :wink: Anii jak oni zostają w domu razem sami to czy np. zamykasz jednego znich np. w pokoju??czy oboje luzem sobie śmigają po mieszkaniu???? :roll: i więcej Bluesa foteczek też może być .... :lol:

Posted

[quote name='Ania-k']no właśnie dawno Bluesika też nie było :wink: Anii jak oni zostają w domu razem sami to czy np. zamykasz jednego znich np. w pokoju??czy oboje luzem sobie śmigają po mieszkaniu????

Jak jeszcze Bluesik byl malutki i bal sie Lumpa, to Blues zostawal w pokoju, a pies w korytarzu. Raz zostawilam drzwi owarte (po kilku tygodniach bytnosci psa z kotem) i tak juz zostalo. Maja do dyspozycji pokoj, korytarz, kuchnie i lazienke, dwa inne pokoje sa zamkniete.
Krzywdy sobie nie robia, jak juz napisalam, zainteresowanie jest srednie. :wink:

Posted

no włąśnie chodziło mi to,czy chłopcy nie wariują :) nie demolują domu,ani czy nie wchodzą sobie w drogę,ale widzę,że oni razem "się dobrali" jak nic nie majstrują :megagrin:

Posted

[quote name='Ania-k']no włąśnie chodziło mi to,czy chłopcy nie wariują :) nie demolują domu,ani czy nie wchodzą sobie w drogę,ale widzę,że oni razem "się dobrali" jak nic nie majstrują :megagrin:

Nie wiem co by sie wydarzylo gdybym zostawila wszystkie pokoje otwarte :wink: , ale ja nigdy tego nie robie. I tak, na takie dwa male bubki to sporo miejsca.

Jesli broja, to na wlasna łapkę :wink: :D

Bluesik pozdrawia

Posted

[quote name='Ania-k']Carotina łaskawcze :modla: :modla: :modla: cóż za cudowny bonus Nam dałaś :megagrin: ,no super,na tym topicu wyglądasz zdecydowanie śliczniej niz na poprzednim :o :o :o

8) :oops: :evilbat:

ja też nie mam narazie fotki która by się nadawała na szerszą publikację :grins:

ja tam wybrena nie jestem :wink: 8) :lol:

a moje sie niby nadają :evilbat: ? eee... tam.... :P :P

Posted

Yaki napisał(a):
Jak tu dzisiaj ladnie ,bardzo ladnie
Carotino my tez bedziemy w Slupsku,z psami.Zapraszam do nas.

napewno wpadne :angel: :angel: :angel: :D

Posted

Carotina ale tylko jedną foteczkę taką w towarzystwie koleżanek(z jakiejś imprezki),żeby mi głupio samej nie było :evilbat:

żeby nie było,która ja to jestem to napiszę od razu,że pokazuję "ząbki"-jak prawdziwe rasowe shih-tzu :o

Posted

[quote name='Ania-k']Carotina ale tylko jedną foteczkę taką w towarzystwie koleżanek(z jakiejś imprezki),żeby mi głupio samej nie było :evilbat:

żeby nie było,która ja to jestem to napiszę od razu,że pokazuję "ząbki"-jak prawdziwe rasowe shih-tzu :o

:angel: :calus:
śliczne :angel: masz ładny kolorek włosów :D

no to teraz czekamy na reszte 8) :wink:

Posted

Ania
Jesli jestes ta kobita z pieknym usmiechem, to od razu pomyslalam, ze to Ty. :D :D

Coz chyba i na mnie przyjdzie kolej. :roll: :D

Posted

[quote name='anii']Coz chyba i na mnie przyjdzie kolej. :roll: :D
Anii bardzo mądra myśl :grins: :grins: dziękuję ci za fotki Bluesa,ale słodkie futerko,jego oczy mnie powalają na kolana :puppydog: :modla: ,i za resztę też Wam dziękuję :wink:

Posted

A ja już widziałam Anię-k...Najpierw poszła sobie do galerii :nono: :kiss_2: :wink:
Więcej chcę, więcej!!! :multi: :multi: :multi: :B-fly:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...