anii Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Ania-k']Lonka jaka ty elegancka jesteś :o :o :o :lol: :lol: ślicznie razem wyglądacie,a Codus wygląda super :angel: :angel: :wink: Wlasnie Lonka Jak masz zdjecia Codusia nie tylko z wystaw, to wklej, chetnie nacieszymy oczy :D I jesli sie nie myle, masz sliczna dziewczynka z czarna mordka?! To Twoja?! :wink: http://img216.exs.cx/my.php?loc=img216&image=obraz0098fr.jpg
lonka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Tak to moja Lonia :wink: zaraz wyśle tobie fotki po domowemu Loni i Codusia.
anushka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Lonka to ty masz dwa shih tzu??który jest starszy a który młodszy??suńka chyba młodsza co??
lonka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Ania-k']Lonka to ty masz dwa shih tzu??który jest starszy a który młodszy??suńka chyba młodsza co??Pewnie że dwaq :P Lonka jest starsza ma 22 m-ce jest cz.mł i rozpoczeła dorosły :lol: A Coduś jest młodszy ma 14 m-cy i jest jeszcze młody. :wink: :wink: :wink:
anushka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 łooo :o :o :o a ja myślałam,że ta piękność Lonka jest młodsza od faceta :wink: ale to dobrze jak kobieta wygląda młodziej :lol: :lol:
lonka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Ania-k']łooo :o :o :o a ja myślałam,że ta piękność Lonka jest młodsza od faceta :wink: ale to dobrze jak kobieta wygląda młodziej :lol: :lol: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: ona jest w innym typie.Ale tak samo Coduś i jak Lonka są kochane.Jak można nie kochać shih-tzu?! każdy piesek shih-tzu jest bardzo kochany!!!!! :lol: Anii dostałaś fotki?
anushka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Lonka a to twoje pierwsze shih tzu??czy miałaś wcześniej>>??? bo mój Jędrek to tak powiem--przez przypadek..gdyby nie ogłoszenie..napewno bym go nie miała...tzn. narazie wogóle psa :roll: ale los tak chciał i jest booosko.. :lol: tutaj moja Weronika z malutkim Jąderkiem :evilbat:
lonka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 lonka jest moim pierwszym oieskiem.Zdecydowalam razem z mężem kupić pieska,akurat była wystawa u nas w mieście.Zobaczyliśmy schih-tzu i się zakochali w te rasie.długo szukalismy suczki(bo mój mąż na początku koniecznie chciał sunie).Nu i znależliśmy.Przyjechali,zobaczyli i zabrali :P Była tak słodka :wink: i jest do tej pory.Miał być prezent dla córy na urodziny a teraz to i ja mam zajęcie :lol: A Codusia wybrał mój mąż.Byliśmy u naszej hodowczyni i akurat zobaczylismy małe szczeniaki.Mój mąż zobaczył i bardzo mu się spodobał Coduś.Wracając do domu zdecydowaliśmy że weżmiemy Codika.I tak Coduś jest z nami :lol: :lol: :lol:
anushka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 heheh ale super :lol: czyli Coduś ma fuchsem u Was domek :lol: to się nazwywa los... :wink:
lonka Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Ania-k']heheh ale super :lol: czyli Coduś ma fuchsem u Was domek :lol: to się nazwywa los... :wink:To sie nazywa milość od pierwszego wejżenia :wink:
anii Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Pieseczki Lonki Lonka w Katowicach Piękna :) Bardzo lubie shih tzu z czarna maska Domowe To Codus?? :wink:
anushka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='anii']Ania-K, ale masz sliczna coreczke. :smilecol: :rocol: Anii bardzo dziękuję,Lonka była w Katowiach a ja o tym nawet niewiem.. :bigcry: i jej nie poznałam :sadCyber: szkoda...mam nadzieję,że innym razem się spotkamy :D
Yaki Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Lonka jakie piekne te twoje shih tzaki,a zwlaszcza sunia.Pieknie wybarwiona ,a przy tym widac ze ma doskonaly gatunek siersci.Bardzo efektowna suczka.
:) Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Hej!Jak zyjecie?Ale sie za Wami stesknilismy! Juz dano nas nie bylo tu:) Mielismy tyle pracy;/ Teraz Zyzio chodzi w kiteczkach ciagle:)Ale smiesznie wyglada :lol: :lol: :lol: :lol:
:) Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Co myślicie o tym olejku: HUILLE REPARATRICE (Regenoil) ??? Czy ktoś go zna?
lonka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Witajcie dziewczyny! dopiero wrócilam z komunii.Na fotkach domowych to jest Coduś u nas w łozku po kąpieli :lol: Cieszę sie że wam się podobają moje pociechy :wink: Dziękuję ci Anii za umieszczenie,tylko jakość tych domowych fotek nie jest dobra :cry: bo robione z telefonu.W Katowicach byłam :wink: Pewnie że spotkamy się na wystawach!!!Onaion możesz spróbować ten olejek norczy(nie jest zły),musisz zobaczyć czy służy twojemu pieskowi.
Amelia23 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ania, 1000 buziaków odemnie dla Weronisi!!! :buzi: :angel: :angel: :angel: Lonkapiesunie ślicznusie!! :thumbs: :multi: Jejku komunia....,nasza 15-go. :smhair2: Co za emocje..., a roboty!! Doba powinna mieć przynajmniej 34 godziny! :robot: Od jutra wpadamy w totalny młyn :scared:
:) Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='onaion23']Co myślicie o tym olejku: HUILLE REPARATRICE (Regenoil) ??? Czy ktoś go zna? Dzieki Lonka za odpowiedz. Ponawiam ppytanie:)
anii Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 A ja w necie znalazlam kosmetki Lady Belle, ale ich pojemnosc do ceny jest raczej za droga. Link do sklepu jest w linkowni. Zna ktos?! :wink:
anii Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='"onaion23"'][quote name='onaion23']Co myślicie o tym olejku: HUILLE REPARATRICE (Regenoil) ??? Czy ktoś go zna? Ja nie znam :P ale cenowo wydaje sie spoko. Okolo 60 zlotych za 400 ml, gdzie np. Lady Belle 300 ml za 60 zlotych. 100 ml na drodze nie lezy :lol: :lol:
anushka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Amelia23']Ania, 1000 buziaków odemnie dla Weronisi!!! :buzi: :angel: :angel: :angel: Lonkapiesunie ślicznusie!! :thumbs: :multi: Jejku komunia....,nasza 15-go. :smhair2: Co za emocje..., a roboty!! Doba powinna mieć przynajmniej 34 godziny! :robot: Od jutra wpadamy w totalny młyn :scared: mogę ci pomóc :megagrin: jestem chętna... :lol: ,mam nadzieję,że wkleisz fotki swoich dziewczyn :hmmmm: ,z tego szczególnego dnia i tak wogóle...moja mała to w piżamie tam jest :evilbat: ale faktycznie tak wtedy szczerzyła zębole że musiałam jej cyknąć fotę :o a wogóle to bardzo lubię 15 maja moja mama ma wtedy urodziny :bigok:
Amelia23 Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Dzięki Ania :buzi: ! Wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć :lol: . Postaram się wkleić jakieś fotki. Tylko błagam :modla: , nie poganiajcie! :smhair2:
anushka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Amelia23']Dzięki Ania :buzi: ! Wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć :lol: . Postaram się wkleić jakieś fotki. Tylko błagam :modla: , nie poganiajcie! :smhair2: no co ty ja cię nie poganiam (:motz: ),wcześniej się doczekam fotek twoich wnucząt :megagrin: :megagrin:
Recommended Posts