lonka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Yaki napisał(a):Witam wrocilismy zmeczeni ,ale szczesliwi. A to wyniki z ringu shih tzu: BLACK BOY COCA Bast-ZWYCIEZCA MLODIEZY,ZWYCIEZCA RASY,PUCHAR Memorial im. Teresy Jaszowskiej dla Zwyciezcy rasy SHIH TZU FASZA Sarenissima....ocena bardzo dobra trzecia lokata PRETTY BOY ACTE...ocena doskonala ,druga lokata suki: ADAMARIA Adamaria ocena doskonala,pierwsza lokata CLEA Bombers ocena bardzo dobra ,druga lokataMoje gratulacje! :lol: Jaki a ty byłaś w Łodzi bo ja ciebie nie widziałam :wink:
carotina Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='Yaki']Witam wrocilismy zmeczeni ,ale szczesliwi. A to wyniki z ringu shih tzu: BLACK BOY COCA Bast-ZWYCIEZCA MLODIEZY,ZWYCIEZCA RASY,PUCHAR Memorial im. Teresy Jaszowskiej dla Zwyciezcy rasy SHIH TZU FASZA Sarenissima....ocena bardzo dobra trzecia lokata PRETTY BOY ACTE...ocena doskonala ,druga lokata suki: ADAMARIA Adamaria ocena doskonala,pierwsza lokata CLEA Bombers ocena bardzo dobra ,druga lokata gratulacje
Yaki Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Dziekuje za gratulacje .Nie w Lodzi nie bylismy ,bo to by konkurowali ze soba dwaj bracia. Ogladalam dzisiaj tasme z Glogowa i tam widzialam Ciebie Lonko.. CZy Twoja sunia jeszcze chodzi w mlodziezy?
lonka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Yaki napisał(a):Dziekuje za gratulacje .Nie w Lodzi nie bylismy ,bo to by konkurowali ze soba dwaj bracia. Ogladalam dzisiaj tasme z Glogowa i tam widzialam Ciebie Lonko.. CZy Twoja sunia jeszcze chodzi w mlodziezy?nie ona jusz dawno w młodzieży nie chodzi,bo mł.czempiona zrobiła w Sopocie w zeszłym roku a w mł. ostatni raz była we Wrocku.Teraz idzie w posredniej robie jej czempionat dorosły.A czemu pytasz? :wink: A kiedy kreciłaś Głogów w tym roku?bo w zeszłym roku tez byłam i Lonka była w mł.A co widziałas na filmiku? :lol: Ja teraz czekam jeszcze na fotki z Łodzi Codusia(mam nadzieje że Codik tam lepiej wyszedł niz na fotkach onaion).
anushka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 zanim zamieścicie te fotki to ja wkleję swoje,dawno ich nie było :wink: mam cię w nosie : no co się tak patrzysz i dziwisz??? będe oglądał z małą tv :o a pan jak zwykle smrodzi w oknie :HUT012: może by tak ktoś włączył ten tv... :puppydog: mała mi zwiała :o poszła po ciastko :megagrin:
anushka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 nareszcie trafiła obok mnie :evilbat: po co jej ten palec w buzi?? :o :o dawaj mała buziaka 8) masz fajniejszą gumkę od mojej :o najpierw spróbuje ściągnąć swoją :evilbat: a tutaj już pokazuję "ząbki dolne" 8) tutaj ząbki górne 8) no i już po filmie :wink:
Amelia23 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ania!!!!Śliczny, no normalnie jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! :multi: Cudaczek piękny!!! :angel: :buzi: A jak urósł!!! Piękności!!! Scenariusz i reżyseria, bomba! :thumbs:
carotina Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 genialne :megagrin: :lol: :lol: :lol: a za ząbki to oskar
anushka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 dzięki ślicznie :oops: :oops: :megagrin: ,włąśnie oglądałam allegro i tam są shih bez rodowodu za 1000-- :scream7: czy ludzie już wogóle rozum pogubili??? aha i jeszcze jest krzyżówka suńki dalmatyńczyk z psem jamnikiem :o :o :o :o
anii Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ania JĘDRULA jest najwiekszym slodziakiem i pluszakiem :D . Ale wyglada na prawdziwie łobuzerskie shih tzu. Fotka "Poszla po ciacho" rewelacyjna. :D :D
Karka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Ania Jędrula jest przesłodziach :lilangel: Ma wielki urok w sobie :D
anushka Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 wam też dziękuję dziewczyny :calus: ,teraz Jędrek jest bez gumki bo włąśnie chyba ją zjadł..całe mieszkanie obszukałam za tą gumką i nie ma...wydaje mi się,ze w najbliższym czasie ją odda....stawiam na to,że oddda górą...miałam kiedyś psa kundelka Astora-który namiętnie zjadał moje gumki do włosów(dlatego teraz mam jeżyka) a potem z wielką pasją i oddaniem wyżygał mi je pod nogi :evilbat: :evilbat:
carotina Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Agnieszka (onaion) nie może się zalogować :( prszysłałą mi zdjęcia z opisami, któe wstawiam (wszystkie mają 499x374 pixeli :wink: ) wystawa Łódź przed wystawą wszystkie psy w młodzieży :P ocena po ocenie, lokaty Bydgoszcz Zyzio przed oceną Bols Zyzio i Bols na ringu Zyzio i Fasza na ringu sam Zyzio :P :D :D :D
:) Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 NO W KOŃCU!!!!!!!!!! Udało się! Dzięki Carotina za wklejenie fotek.Jak Wam sie Zyzio podoba??
Amelia23 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Jak się podoba? No jest prześliczny...! :laola: Cudne fotki!! Brawo!!! :klacz: Moja ocena:- SUPER DOSKONAŁY :loveu:
anii Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 [quote name='onaion23']Fajnie, ze sie komus podoba;) Onaion23 Ty to jestes :niedowia:... Zyziek super chlopak, super kolor, bardzo ladna samcza glowa, ladne katowanie,widac to z daleka. Z bliska zreszta tez. Ladna sylwetka, musialabym go jeszcze z bliska zobaczyc :mdrmed: zeby cos wiecej powiedziec. Pewnie Cie martwi, ze siersc mu do ziemii nie siega. Walcz. Podpinaj, nawilzaj, moze sprobuj papilotow, moze prostownicy. Niech wlos sie nie ociera o podloze. Trzeba probowac wszystkiego. Nikt Ci nie poda na tacy jednoznacznej odpowiedzi. Ty sama znajac najlepiej zalety i wady siersci Zyzia powinnas wyciagnac wnioski. Np. tu sie bardzo ladnie prezentuje
carotina Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 zgadzam się z Anii :D właśnie się pakuje, ponieważ jade do Wawy :P wracam w niedziele późnym wieczorkiem :wink: pa pa :hand:
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 no papa :cry: do niedzieli cie nie będzie??? :cry: :cry: miłego weekendu i wracaj do nas szybko :beerchug: ,Zyzio ładny facet, Bolsik też :o :o :D
Yaki Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Psiaki i zdjecia swietne.Gdyby nie duet Onaion nie bylo by zadnej relacji z wystaw.My mamy tylko relacje kamerowane niestety. NIe moglam wczoraj wejsc na forum,nie wiem dlaczego? Lonka w Grudziadzu bywamy od paru lat,najpierw z mopsami ,a teraz z shitzakami.Faktycznie pomylil mi sie wiek Twojej suni przeciez ona jest chyba z tego miotu co BOCCACIO?
lonka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Yaki napisał(a):Psiaki i zdjecia swietne.Gdyby nie duet Onaion nie bylo by zadnej relacji z wystaw.My mamy tylko relacje kamerowane niestety. NIe moglam wczoraj wejsc na forum,nie wiem dlaczego? Lonka w Grudziadzu bywamy od paru lat,najpierw z mopsami ,a teraz z shitzakami.Faktycznie pomylil mi sie wiek Twojej suni przeciez ona jest chyba z tego miotu co BOCCACIO?Sunka z miotu Boccatcio.W Łodzi mój mąż też kemerował a na fotki czekam (nie moga dojść coś do mnie na poczte) ale myśle że dzisiaj dojdą to będa dopiero jak Carotina wróci :P
:) Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Cieszę się, że ktoś nas docenił:) Będziemuy wysyłać wszystkie fotki z wystaw, na których będziemy! Chciałabym zaklkomunikować(pochwalić się), żeZyzio po wpisaniu tego w rodowodzie będzie REPRODUKTOREM!!! Już ma wszystko, co potrzebne:)Ma ktoś chętne sunie?? :evilbat: :oops:
:) Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Co tu tak cicho?Zawsze ktos cos pisal, a teraz?Ja wiem, ze tesknicie za Carotina, ale przeciez ona wroci!!:) Piszcie cos!! Dzis moj ZYzio biega za jamniczka, ktora ma cieczke.Nie daje jej spokoju.Zamknelam ja w klatce, zeby nie narozrabial:D :evilbat:
anushka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 ano cicho bo taka pora może??? :o :o ja się biorę za obiadek,dopiero ze sklepu przyszłam,Jędrek też gwałci co tylko moze :evilbat: zaczyna od nogi Weroniki poprzez jej zabawki a kończy na swoim kocyku :puppydog: :puppydog: mam nadzieję,że ten ognisty temperament mu minie... :motz: :niewiem: :megagrin:
anii Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 [quote name='Ania-k'] mam nadzieję,że ten ognisty temperament mu minie... :motz: :niewiem: :megagrin: Nie minie, a mysle, ze z wiekiem sie powiekszy. Ja bym Ci go radzila wykastrowac. Lump lubi lapac kota i... 8) Moj kot oczywiscie daje mu po pysku, ale w bloku sasiedzi maja wychodzaca kotke, ktora doslownie rozklada sie przed Lumpem. :o Chociaz nie powiem, zeby mial az takiego swira na punkcie suczek. Kiedys straszono mnie historiami, jak to psy wyja, uciekaja, bo czuja cieczki. Lump owszem z nosem w trawie bez przerwy, ale az takiego hopla nie ma. Ostatnio sasiadka skarzyla sie, ze jej labrador wprost wariujeje od tych podniet, trudno wyporwadzac im go na spacer. :roll: Ania Masz moja ulubiona fotke Jedruli w awatarku. Super
Recommended Posts