Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Yaki napisał(a):
Witam wrocilismy zmeczeni ,ale szczesliwi.
A to wyniki z ringu shih tzu:
BLACK BOY COCA Bast-ZWYCIEZCA MLODIEZY,ZWYCIEZCA RASY,PUCHAR Memorial im. Teresy Jaszowskiej dla Zwyciezcy rasy SHIH TZU
FASZA Sarenissima....ocena bardzo dobra trzecia lokata
PRETTY BOY ACTE...ocena doskonala ,druga lokata

suki:
ADAMARIA Adamaria ocena doskonala,pierwsza lokata
CLEA Bombers ocena bardzo dobra ,druga lokata
Moje gratulacje! :lol: Jaki a ty byłaś w Łodzi bo ja ciebie nie widziałam :wink:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yaki']Witam wrocilismy zmeczeni ,ale szczesliwi.
A to wyniki z ringu shih tzu:
BLACK BOY COCA Bast-ZWYCIEZCA MLODIEZY,ZWYCIEZCA RASY,PUCHAR Memorial im. Teresy Jaszowskiej dla Zwyciezcy rasy SHIH TZU
FASZA Sarenissima....ocena bardzo dobra trzecia lokata
PRETTY BOY ACTE...ocena doskonala ,druga lokata

suki:
ADAMARIA Adamaria ocena doskonala,pierwsza lokata
CLEA Bombers ocena bardzo dobra ,druga lokata

gratulacje

Posted

Dziekuje za gratulacje .Nie w Lodzi nie bylismy ,bo to by konkurowali ze soba dwaj bracia.
Ogladalam dzisiaj tasme z Glogowa i tam widzialam Ciebie Lonko..
CZy Twoja sunia jeszcze chodzi w mlodziezy?

Posted

Yaki napisał(a):
Dziekuje za gratulacje .Nie w Lodzi nie bylismy ,bo to by konkurowali ze soba dwaj bracia.
Ogladalam dzisiaj tasme z Glogowa i tam widzialam Ciebie Lonko..
CZy Twoja sunia jeszcze chodzi w mlodziezy?
nie ona jusz dawno w młodzieży nie chodzi,bo mł.czempiona zrobiła w Sopocie w zeszłym roku a w mł. ostatni raz była we Wrocku.Teraz idzie w posredniej robie jej czempionat dorosły.A czemu pytasz? :wink: A kiedy kreciłaś Głogów w tym roku?bo w zeszłym roku tez byłam i Lonka była w mł.A co widziałas na filmiku? :lol: Ja teraz czekam jeszcze na fotki z Łodzi Codusia(mam nadzieje że Codik tam lepiej wyszedł niz na fotkach onaion).

Posted

zanim zamieścicie te fotki to ja wkleję swoje,dawno ich nie było :wink:
mam cię w nosie :

no co się tak patrzysz i dziwisz???

będe oglądał z małą tv :o

a pan jak zwykle smrodzi w oknie :HUT012:

może by tak ktoś włączył ten tv... :puppydog:

mała mi zwiała :o

poszła po ciastko :megagrin:

Posted

nareszcie trafiła obok mnie :evilbat:

po co jej ten palec w buzi?? :o :o

dawaj mała buziaka 8)

masz fajniejszą gumkę od mojej :o

najpierw spróbuje ściągnąć swoją :evilbat:

a tutaj już pokazuję "ząbki dolne" 8)

tutaj ząbki górne 8)

no i już po filmie :wink:

Posted

Ania!!!!Śliczny, no normalnie jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! :multi: Cudaczek piękny!!! :angel: :buzi: A jak urósł!!! Piękności!!!
Scenariusz i reżyseria, bomba! :thumbs:

Posted

dzięki ślicznie :oops: :oops: :megagrin: ,włąśnie oglądałam allegro i tam są shih bez rodowodu za 1000-- :scream7: czy ludzie już wogóle rozum pogubili??? aha i jeszcze jest krzyżówka suńki dalmatyńczyk z psem jamnikiem :o :o :o :o

Posted

Ania JĘDRULA jest najwiekszym slodziakiem i pluszakiem :D . Ale wyglada na prawdziwie łobuzerskie shih tzu.

Fotka "Poszla po ciacho" rewelacyjna.

:D :D

Posted

wam też dziękuję dziewczyny :calus: ,teraz Jędrek jest bez gumki bo włąśnie chyba ją zjadł..całe mieszkanie obszukałam za tą gumką i nie ma...wydaje mi się,ze w najbliższym czasie ją odda....stawiam na to,że oddda górą...miałam kiedyś psa kundelka Astora-który namiętnie zjadał moje gumki do włosów(dlatego teraz mam jeżyka) a potem z wielką pasją i oddaniem wyżygał mi je pod nogi :evilbat: :evilbat:

Posted

Agnieszka (onaion) nie może się zalogować :( prszysłałą mi zdjęcia z opisami, któe wstawiam (wszystkie mają 499x374 pixeli :wink: )

wystawa Łódź

przed wystawą

wszystkie psy w młodzieży :P

ocena

po ocenie, lokaty

Bydgoszcz

Zyzio przed oceną

Bols

Zyzio i Bols na ringu

Zyzio i Fasza na ringu

sam Zyzio :P

:D :D :D

Posted

NO W KOŃCU!!!!!!!!!! Udało się! Dzięki Carotina za wklejenie fotek.Jak Wam sie Zyzio podoba??

Posted

[quote name='onaion23']Fajnie, ze sie komus podoba;)

Onaion23
Ty to jestes :niedowia:... Zyziek super chlopak, super kolor, bardzo ladna samcza glowa, ladne katowanie,widac to z daleka. Z bliska zreszta tez. Ladna sylwetka, musialabym go jeszcze z bliska zobaczyc :mdrmed: zeby cos wiecej powiedziec.
Pewnie Cie martwi, ze siersc mu do ziemii nie siega. Walcz. Podpinaj, nawilzaj, moze sprobuj papilotow, moze prostownicy. Niech wlos sie nie ociera o podloze. Trzeba probowac wszystkiego. Nikt Ci nie poda na tacy jednoznacznej odpowiedzi. Ty sama znajac najlepiej zalety i wady siersci Zyzia powinnas wyciagnac wnioski.

Np. tu sie bardzo ladnie prezentuje

Posted

no papa :cry: do niedzieli cie nie będzie??? :cry: :cry: miłego weekendu i wracaj do nas szybko :beerchug: ,Zyzio ładny facet, Bolsik też :o :o :D

Posted

Psiaki i zdjecia swietne.Gdyby nie duet Onaion nie bylo by zadnej relacji z wystaw.My mamy tylko relacje kamerowane niestety.
NIe moglam wczoraj wejsc na forum,nie wiem dlaczego?
Lonka w Grudziadzu bywamy od paru lat,najpierw z mopsami ,a teraz z shitzakami.Faktycznie pomylil mi sie wiek Twojej suni przeciez ona jest chyba z tego miotu co BOCCACIO?

Posted

Yaki napisał(a):
Psiaki i zdjecia swietne.Gdyby nie duet Onaion nie bylo by zadnej relacji z wystaw.My mamy tylko relacje kamerowane niestety.
NIe moglam wczoraj wejsc na forum,nie wiem dlaczego?
Lonka w Grudziadzu bywamy od paru lat,najpierw z mopsami ,a teraz z shitzakami.Faktycznie pomylil mi sie wiek Twojej suni przeciez ona jest chyba z tego miotu co BOCCACIO?
Sunka z miotu Boccatcio.W Łodzi mój mąż też kemerował a na fotki czekam (nie moga dojść coś do mnie na poczte) ale myśle że dzisiaj dojdą to będa dopiero jak Carotina wróci :P

Posted

Cieszę się, że ktoś nas docenił:) Będziemuy wysyłać wszystkie fotki z wystaw, na których będziemy! Chciałabym zaklkomunikować(pochwalić się), żeZyzio po wpisaniu tego w rodowodzie będzie REPRODUKTOREM!!! Już ma wszystko, co potrzebne:)Ma ktoś chętne sunie?? :evilbat: :oops:

Posted

Co tu tak cicho?Zawsze ktos cos pisal, a teraz?Ja wiem, ze tesknicie za Carotina, ale przeciez ona wroci!!:) Piszcie cos!! Dzis moj ZYzio biega za jamniczka, ktora ma cieczke.Nie daje jej spokoju.Zamknelam ja w klatce, zeby nie narozrabial:D :evilbat:

Posted

ano cicho bo taka pora może??? :o :o ja się biorę za obiadek,dopiero ze sklepu przyszłam,Jędrek też gwałci co tylko moze :evilbat: zaczyna od nogi Weroniki poprzez jej zabawki a kończy na swoim kocyku :puppydog: :puppydog: mam nadzieję,że ten ognisty temperament mu minie... :motz: :niewiem: :megagrin:

Posted

[quote name='Ania-k'] mam nadzieję,że ten ognisty temperament mu minie... :motz: :niewiem: :megagrin:

Nie minie, a mysle, ze z wiekiem sie powiekszy. Ja bym Ci go radzila wykastrowac.

Lump lubi lapac kota i... 8)

Moj kot oczywiscie daje mu po pysku, ale w bloku sasiedzi maja wychodzaca kotke, ktora doslownie rozklada sie przed Lumpem. :o

Chociaz nie powiem, zeby mial az takiego swira na punkcie suczek. Kiedys straszono mnie historiami, jak to psy wyja, uciekaja, bo czuja cieczki. Lump owszem z nosem w trawie bez przerwy, ale az takiego hopla nie ma.

Ostatnio sasiadka skarzyla sie, ze jej labrador wprost wariujeje od tych podniet, trudno wyporwadzac im go na spacer. :roll:

Ania
Masz moja ulubiona fotke Jedruli w awatarku. Super

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...