Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pozdrawiam cieplutko,jutro spotykam się z Malawaszką i Asiunią z forum :lol: :lol: kto chętny zapraszam na spotkanie 8) :roll:
Carotina jak zwykle coś super :o :o :lol: ,jak się miewa nasza kruszynka najmłodsza???

Posted

a gdzie się spotykacie? :P jesteście z jednego miasta? fajnie :D :D

Julie, to żywe sreberko, nie usiedzi 3 sek. w jednym miejscu 8) :lol: poza tym ma syndrom Jąderka :wink: , w postaci "nie noszenia" kitki :roll: :wink: ...... rozstawiła już wszystkich po kątach, Chakie spoważniał 8) Superowa jest :angel: :angel:

Posted

Asiunia z Sosnowca,Malawaszka z Dąbrowy a ja z Czeladzi :lol: spotykamy się gdzieś gdzie one widzią ja nie :evilbat: dlatego też Malawaszka postanowiła mnie zabrać swoją furą :modla: :modla:
co do Jędrka to w kitce już śmiga,chodzi z nami na festyny :evilbat: i nie lubi jak mała kręci sie na karuzeli (ma coś po mamuni bo chciała jeździć tylko na piesku,mimo że były słoniki,konie i jakieś tam inne fajne bzdetki) bo mu znika :cry: a łbem kręci jak idiota :evilbat: po drugie postawił sobie za cel upolować cień balonu :o mała siedziała na barana u tatunia i machała sobie balonem,a ten wariat latał za cieniem jak oszalały i groził mu szczekaniem i warczeniem,ubaw mamy z niego po pachy :wink:
wyściskaj małą i niech dalej ustawia facetów po kątach :evilbat: :evilbat: :wink:

Posted

Ale świetna stronka!!! Świetne psiaki, super zdjątka :klacz:
Ania,pozdrów dziewczyny od nas :hand:

Bardzo chciałam, żeby tutaj stała... Stała owszem, jak byłam przy niej, ja aparat w dłoń.... Beza myk, gleba (stolik raczej), po czym zdjęcie wychodzi z oczami pytającymi:- To tak ma być???

Posted

boziuuu Amelia skąd ty ją masz :o :o :o :o jutro dziewczyny posikają się z mojego futra :evilbat: śśliczna jest kobietka... włoski ma coool,chyba przyjedziesz mi Jądro "wylansować" na takie bóstwo... :wink: Amelia sama możesz je pozdrowić tylko przyjedź :evilbat: :evilbat: wezmę cie ze sobą :D

Posted

no ok,ja też wieczorkiem,tylko niewiem czy będę miała dojście do kompa :HUT012: będe po grillu :evilbat: jakby co to rano na bank jestem bo z Malawaszką muszę się dogadać jeszcze,pozdrawiam was cieplutko i miłego wieczorku Wam życzę :lol: :wink: ,fotki Jędrka niewiem kiedy bo narazie z aparatu nici,moze jutro kobietki będą miały aparacik to się coś cyknie papa j uciekam :wink:

Posted

A ja bylam na spacerze ze swoim wariatem. Tak sie naganial, nachodzil, ze musialam go niesc :) . Teraz dochodzi do siebie.
Oczywiscie tak dlugi i ciekawy spacer do parku, nie mogl byc zakonczony kupka :evil: od tego sa krotkie wypady przed blok :roll:

Ania-K
Napisz jak bylo na grilu?! :D

Posted

loonka, mogłabyś spróbować wysłać jeszcze raz te fotki z wystawy? bo ostatnio nie doszły :roll: może wysyłaj w mniejszych partiach :wink: :P

Posted

onaion23 napisał(a):
http://img233.echo.cx/img233/9246/obraz1278wz.jpg
Zyzio i psiak Lonki
klasa mlodziezy

Onaion23 napisz jak poszlo, bylas czwarta?! A ile bylo pieskow w mlodziezy?

Zyziek ma przepiekna samcza glowke, nawet z daleka to widac.

Masz jeszcze jakies zdjecia? :)

Posted

nasze spotkanie nieaktualne :cry: :cry: Malawaszka jedzie do Wawki do schroniska po piecha :lol: :lol: ale spotkamy się innym razem,więc nici z dzisiejszego spotkanka :-?

Posted

co tak cichooooooooo???????
wszyscy pewnie siedzą na słonku, ja też zaraz na spacerek ide :P

Ania-k, a malaszawka jedzie po piesia dla siebie? czy komuś dowozi :) ?

Posted

oj Carotina sama bym chciała wiedzieć,ona jakaś taka tajemnicza była, napisałam do niej na "spotkania" może jak zajrzy to mi odpisze :oops: :lol:

Posted

A mowiłam że mojemu Codusiowi pogoda nie odpowiadała :wink: A o to stawka z katalogu Billy The Kid Coca Bast,Don Fiippe Vena,Jang Na Przykład (chyba był nieobecny),Lasharlimar Tor Gun At Acte,Pretty Boy Acte(to wiecie :wink: ) nu i moje sLoneczko Coduś.

Posted

carotina napisał(a):
Lasharlimar Tor Gun At Acte ---> co to za piesek, czyżby nowy import państwa Strzyżewskich? pewnie wygrał...?
macie fotki :roll: :modla: ?

Nie,byl 2. Tak, to piesek z hodowli Acte:) Mlodziutki.Jutro foty Zyzia z Lodzi i Bydgoszczy.Nie dalo nam sie;(

Posted

co do fotek, to trzymam za słowo :wink: :P (mam nadzieje, że bedzie dużo :P :P :evilbat: )

jakie wyniki z bydgoszczy? kto wziął rase? czyżby suczka :wink: 8) ?

Posted

carotina napisał(a):
Lasharlimar Tor Gun At Acte ---> co to za piesek, czyżby nowy import państwa Strzyżewskich? pewnie wygrał...?
macie fotki :roll: :modla: ?
Nie wygrałBilli Kid Coca Bast,Lasharlimar był drugi.Fotki z Łodzi może będę miała ale nie teraz bo ja nie robiła,wszystkie shih-tzu są na kamerze.Carotinka poczekaj wyszle ci fotki z Opola (bo mam mały kłopot z komputerem :roll: )Onaion jak ci poszło w Bydgoszczy i jaka była stawka w młodzieży i suczkach w posredniej i otwartej?

Posted

Shih Tzu Psy młodzieży BLACK BOY COCA Bast
Shih Tzu Psy młodzieży FASZA Serenissima
Shih Tzu Psy młodzieży PRETTY BOY Acte
Shih Tzu Suki młodzieży ADAMARIA Adamaria
Shih Tzu Suki młodzieży CLEA Bombers

---->to cała :roll: stawka z Bydgoszczy

Nie, wygrał Billi Kid Coca Bast,Lasharlimar był drugi

ale ze mnie gapa :sweetCyb: , przecież Yaki mówiła :P :D

a na foteczki bede czekać :wink: :D :D :megagrin:

Posted

Witam wrocilismy zmeczeni ,ale szczesliwi.
A to wyniki z ringu shih tzu:
BLACK BOY COCA Bast-ZWYCIEZCA MLODIEZY,ZWYCIEZCA RASY,PUCHAR Memorial im. Teresy Jaszowskiej dla Zwyciezcy rasy SHIH TZU
FASZA Sarenissima....ocena bardzo dobra trzecia lokata
PRETTY BOY ACTE...ocena doskonala ,druga lokata

suki:
ADAMARIA Adamaria ocena doskonala,pierwsza lokata
CLEA Bombers ocena bardzo dobra ,druga lokata

Posted

gratuluję wszystkim wygranym i tym co ich ominęło :wink: ja sie już pogubiłamktóry pies jest czyj...
wiem tylko,że Madzi dawno nie było...i cisza..ciekawe czy już im się rodzina powiększyła??? 8) :baby:
ja własnie kąpałam Jędrka(mam urlop) i on nie da się wogóle położyć na plecach.. :evil: warczał,kopał i chciał normalnie gryźć.. :cry: ja do niego nadawałam...a on..gały wybałuszył i do mnie wrrrr... :x no to go puściłam...a potem sama mu warknęlam :lol: i uciekł z kuchni-taki cfaniak..z mlekiem pod nosem...ale trudny ma charakterek nie ma co...teraz szaleje i zaczepia do zabawy,ale nic z tego nie patrzę nawet w jego stronę :wink: normlanie obraziłam się na niego :cry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...