Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

trzymamy kcuki :kciuki:
a z poidełka napewnoby pił :P , u mnie wszystkie piją, łącznie z małą :wink:

a lumpik ekstra :D , zwłaszcza zabek :evilbat:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu do poidla trzeba przyzwyczaic, choc moj krolewicz jak zawsze ma jakies "ale". :evilbat:

Kiedy jest ze mna w Warszawie pije wylacznie z poidla. Nie chce pic z miski, jak mu sie woda skonczy, potrafi siasc przed poidlem i piszczec cichutko. :wink:

A jak jest u moich rodzicow, poidlo olewa totalnie i rzada zmiany wody w misce. Tak okolo cztery razy na dzien. :drinking:
Siada przy zlewozmywaku i tesknie popiskuje w kierunku kranu.

Poidlo to super sprawa. Broda jest sucha, a pies sobie popija ile chce. Moi m zdaniem Lump tez nie lubi miec mokrej brody, bo bez problemu daje ja sobie wycierac.

Dodam, ze poidlo sprawdza sie w 100% podczas podrozy i wystaw.

Posted

jeśli chodzi o podróże właśnie,bo teraz robi się cieplutko i będziemy częściej poza domem,wogóle mamy zamiar dokupić koszyk na rower i Jądro tam wozić ze sobą,żeby mógł z nami "pojeździć na rowerach",mam nadzieję,że mu się spodoba,nie musiałby w domu siedzić 8) więc takie poidło spisałoby się na medal napewno :D nie mogę się doczekać już weekendu żeby wyjść z tego domu w końcu wiecie??Carotina zazdroszczę ci,że mieszkasz w takim miejscu... :lol: :lol:

Posted

ojoj Anii chyba przekroczyłaś limit :motz: :thumbs: bo nie mogę tu wejść :lol: TZ w środę na 6 do nowej pracki :drinking: :drinking: dzieki za kciuki,można puścić... :wink: :wink: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='Ania-k']ojoj Anii chyba przekroczyłaś limit :motz: :thumbs: bo nie mogę tu wejść :lol: TZ w środę na 6 do nowej pracki :drinking: :drinking: dzieki za kciuki,można puścić... :wink: :wink: :drinking: :drinking:

Zdjecia tego psa, byly takie slodkie, nie moglam sie powtrzymac, a i tak wszystkich nie obejrzalam :motz:

Ania gratulacje dla TŻ-ta :laola:

Posted

szkoda,że nie mam za bardzo czasu,ale looooknę tą stronkę jak tylko znajdę odrobinę czasu 8) niewiedziałam,że ona ma takiego piecha,a swoją drogą to ma fajne pooortki na którymś zdjęciu,takie ogrodniczki :wink: wielkie :lol: ,no właśnie z tym psem w koszyku o tym myślałam,żeby sobie tak fajnie tam siedział,będzie wyglądał jak z Titanica :evilbat: włos rozwiany...za nim ja... :evilbat: :evilbat: haah a poniżej te fajne porteczki:

Posted

[quote name='Ania-k']ojoj Anii chyba przekroczyłaś limit :motz: :thumbs: bo nie mogę tu wejść :lol: TZ w środę na 6 do nowej pracki :drinking: :drinking: dzieki za kciuki,można puścić... :wink: :wink: :drinking: :drinking:

a mi sie wejść udało :D :D :D
gratulacje :laola: :klacz: :laola:

Posted

Amelia u ciebie chyba komunia nie długo ???zrób sesję koniecznie i sobie tesh :lol: chętnie zobaczę kto to tam się chowa po krzaczkach :o :o haha a nasza Madzia miała termin na maj a dawno jej nie było na forum... :kciuki: :kciuki: czyżby??? :onfire:

Posted

Beza jest czadowa

I jak ladnie umaszczona :D swietnie pielegnowana :)

Amelia ekstra

Jak masz jeszcze jakies foteczki to ja poprosze.
:D
A widzialas w koncu film z Lumpikiem?! :wink:

Posted

Super PSIAKI!!! No jestem pod wrazeniem!!:)

Dziś zą Janusza urodzinki :BIG: :BIG: , ale nie poimprezujemy sobie, bo trzeba Zyzia na wystawe przygotowywać. Kąpać, suszyć, rozczesywac.... MORDĘGA!!:)

Nie wiecie, jakie pieski będą w Łodzi??:)

Posted

Janusz wszystkiego najlepszego :BIG: :BIG: Amelia ja się nie mogę napatrzeć na tą ślicznotkę,jest cudowna :o :o włochy ślczniutkie :wink: być moze zamieścisz więcej foteczek :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...