Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='carotina']Karka dziękuje :D :D :D

Ania-k no właśnie, próbowałam wczoraj ten filmik przesłać do pani hodowczyni, no ale sie nie udało :roll: wysyłał się 40 minut :o i nie wysłał :( , mimo że nie był za duży jako załącznik :hmmmm:

Chaiałaś wysłać pani Bogusi? Jeśli nie wyszło, to ja mogę sproóbować, tylko napisz, czy chcesz:)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ale mi chodzi o filmik z naszą Julką, więc gdyby dało się wysłać Wam to i do kogo innego by mi się udało :wink: a tak, to nici :wink: ......... no cóż, bede jeszcze próbować :P
ale dzięki za propozycje :D

acha, napewno prześle Ci fotki moich urwisów na stronke Zyzia :D :D :D

Posted

Tak, obejrzałam, Lumpik jest słodki! Zyziek też lubi biegać.Często chodzimy z nim na łąki i tam sobie biega.Albo na boiska do pilki nożnej i przeszkadzamy dzieciakom grać w piłkę:) :evilbat:

Posted

HELP!!!!
Powiedzcie, jaką karmą karmicie swoje zwierzaki!JA próbowałam Eukanubę, Purinę i nic! Zyziek po Eukanubie miał mokre kupki(przyklejające się do włosa), a Puriny nie chce jesc(co jest dziwne, bo on jest "wszystkożerny", taki mały,żywy odkurzacz).
Proszę, pomóżcie. Jeśli już będziecie pisać o karmach, to piszcie, ile one kosztują, bo z tym też muszę się liczyć.

Posted

[quote name='onaion23']HELP!!!!
Powiedzcie, jaką karmą karmicie swoje zwierzaki!JA próbowałam Eukanubę, Purinę i nic!

Sprobuj acany, 40 zlotych za cztery kilogramy.
Proformance z jagniecina i ryzem 3 kilo za 39 (okolo) zlotych.
Gilpa trinkets 52 za 4 kilo

Wejdz do sklepu zoo netowego i poobserwuj ceny.

Ja karmie Lumpa Royal Canin (mini adult 2 kilo min za 37 zeta), sprobuje jeszcze tego proformance, ale dopiero w czerwcu. Lump najlepiej sie czuje na RC, ktory tani nie jest. Kazdy pies inaczej toleruja karme, wiec moge tylko napisac czym karmilam swojego malucha.
Po eukanabie Lump tez mial rzadkie kupy.

Posted

Już pierwsza osoba odwiedziła:) Dziękuję za wpis. To dopiero początek w przygotowaniu jest więcej działów!!:)

Posted

carotina napisał(a):
Evelinna, a Ty masz shih-tzu? :wink: :P :evilbat:
Ja wiem tyle że NSwR i Cacib powędrował do Dillema-Sound of Music :angel:
Yaki pisała kilka stron wcześniej jak nazywa sie piesek, który wziął rase :wink:

Nie nie mam shih ale jestem ich wielbicielką zresztą ja mam wszystkie włochate psiaczki w howoli :)

Posted

Carotina dostałaś fotki na poczcie?Onaion Spróbuj karme belkando,na wystawie możesz dostać próbki i spróbuj moje chętnie jedza.Co do Opola to jeszcze moge dodać że intera dostał Bocatcio.Jak kogoś coś jeszcze interesuje to odpowiem.

Posted

Lonka, jesli mozesz poprosze pelna stawke :wink:

Onaion23
Bylam, widzialam, bardzo ladna, wiecej, wiecej zdjec Zyzia :lol:

Posted

Amelia23 napisał(a):
A ja nie mogę wejść na stronkę Zyzia.. :( To trzeba się zarejestrować?

:hand: ja weszłam bez problemu,stronka fajna,poczekamy aż będzie całość :lol: ,fajne różyczki są :lol:

Posted

Nowiutkie fotki Lumpa
Z wczoraj :wink:

Jako prawdziwy macho i gwiazdor protestuje zdjeciom i kokardce na glowie

No dobra otworze jedno oko

Tulipany od Panci Mamci

Oczywiscie musze pokazac zabek :evilbat:

No dobra zrobie powazna mine

Posted

ale super :lol: :lol: :wink: dawno Lumpika nie było :angel: :angel: ,mój tesh wywala ząbek na górę-czasem mu mówię,że ortodonta czeka na niego :evilbat: ,ale foteczki pierwsza klasa :angel: :wink:

Posted

[quote name='Ania-k']ale super :lol: :lol: :wink: dawno Lumpika nie było :angel: :angel:

Ania

A Jedrka kiedy swiatu pokazesz, co?! :evilbat:

Pozowanie wzmaga pragnienie :wink:

Posted

fajne to poidełko,ciekawe czy Jądreko by sie umiał z tego napić,bo pychola trzeba wycierać za każdym razem :evilbat: albo będzie się jeździło po mokrej i brudnej podłodze :lol: do wyboru :wink: ale widzę,że tutaj też mamy ekstra fryz zrobiony :evilbat: a foteczki Jędrka niewiem kiedy bo narazie aparatu nima.. :x proszę trzymać kciuki jutro TZ jedzie do innej pracy... :oops: 8) na rozmowę...ehhh.. :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...