Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Agnieszko juz pisalam o tym psie.To jest miotowy brat BOLSA,
jest synem TUSCANY'S CHALLENGER AT ACTE i KRISTIN RONDOM.
Ojciec i matka sa interchampionami.
BILLY startowal w mlodziezy
W BOG zajal druga lokate.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gratulacje... :laola: a Carotina siedzi cichutko a ona ma już w domku pewnie maleńką suńkę i ściska ją i całuję bo nie ma czasu na DGM... :baby: :baby: :baby: :megagrin:

Posted

Yaki napisał(a):
Agnieszko juz pisalam o tym psie.To jest miotowy brat BOLSA,
jest synem TUSCANY'S CHALLENGER AT ACTE i KRISTIN RONDOM.
Ojciec i matka sa interchampionami.
BILLY startowal w mlodziezy
W BOG zajal druga lokate.

No racja!Ale ze mnie gapa!Teraz jestem przejęta wystawą. Poza tym ostatnio (wczoraj) poszłam sobie poleżeć na solarium i tak strasznie się spiekłam... :( Wszystko mnie piecze... :(

Posted

Ania-k napisał(a):
Bols i Zyzio są z jednej hodowli?? :-? mają wspólnych rodziców?? :oops: :-? :roll: :lol:

Nie!! Zyzia mama to YU-CHING Acte, a tatuś to Xplosion from Audreys Paradis.

Posted

a ja tak myślałam,bo Yaki napisała,że ojcowie Zyzia i Bolsa mieszkają w jednej hodowli... :oops: Aga daj jakąś foteczkę ZYZIA WOGÓLE :wink: Yaki ty też obiecałaś fotki :evilbat:

Posted

jestem :megagrin:
Julcia jest kochana :angel: :angel: i baaardzoo zajmująca 8)
Napewno dzisiaj wstawie fotki, musze je przegrać :P
:D :angel: :D :angel: :D :angel: :D

Posted

[quote name='carotina']
Julcia jest kochana :angel: :angel: i baaardzoo zajmująca 8)
Napewno dzisiaj wstawie fotki, musze je przegrać :P
:D :angel: :D :angel: :D :angel: :D

WOW SUPER

Napisz cos wiecej, jak reaguja pozostale psy!?
Mala pewnie, jest odwazna i zadziorna?!

Posted

Maga dziękuje za zdjęcia :D :D :buzi: i gratuluje sukcesu :klacz:

Mała przyjechałą z moją mamą w sobote, koło północy.... na początku, troche się bała trojaczków, no a one jak to one ciekawskie nie odstępowały jej na krok :wink: :P Jednak szybko się zaklimatyzowała, wczoraj popołudniu już nieźle rozrabiała :lol: .... szalała i przeganiała trójeczke po domu....
Demi traktuje ją jak swoją córcie, pilnuje, myje itd. 8) .... Cd nawet się stara z nią bawić, strasznie odmłodniał 8) :lol: zachowuje się jak duży szczeniak :lol: :lol: :lol: A Chakie 8) .... hmmmm.... ogólnie to ma do niej pewien dystans (a ona zdążyła już nawet u niego w budzie poleżeć.... wcześniej nikt nie miał tam wstępu :evilbat: ), jest troche zazdrosny, ale pomału się przekonuje, nawet troche się pobawili.... w berka 8) :wink: :lol: :lol: :evilbat:
Poza tym straszny z niej głodomor :lol: :lol: jak to shihtziak 8) :lol: 8)

Wstawiam na razie jedną fotke, wieczorem bedzie więcej :D Mam też filmik, ale nie wiem jak go umieścić w necie (Anii ten od Ciebie doszedł, ale nie chce mi sie otworzyć :roll: ... nie wiem czemu :hmmmm: )

:angel: :angel: :angel:
http://img223.echo.cx/img223/2994/obraz7580bn.jpg

Posted

Carotina
Ale ta sunka ma pyszczek przeslodki i jaka ladna glowke.
Wiecej zdjec!!! :D

Nie wiem czemu moj filmik nie chce Ci sie otworzyc. Ani-k sie otworzyl, sprobuje umiscic go na swojej stronie i nie tylko swoj.

Ty tez mozesz umiescic filmik na swojej stronie, wystarczy wrzucic na serwer i odpowiedni html

Posted

Carotina pozwoliłam sobie zrobić tapetkę z jednej fotki..zgadnij z której???ale super gwiazdka...wymiękam..te oczka...miodzio malinka,jest słodsza jak najsłodszy miód :baby: :baby: :lilangel: :megagrin:

Posted

Gratulacje Carotina! :baby: Malutka jest przepiękna!!! :lilangel: No normalnie nie mam słów.... :sweetCyb:
A która to jest sunia? Jak się nazywa? :D

Fotki, fotki!!!! :klacz: :klacz: :klacz: :loveu:

Posted

Mala jest slodziutka, ale ma chochliki w oczkach :wink:

A ja dzis szczepilam Lumpa, wet powiedzial:"O jaki mlody piesek, pewnie ma z 1,5 roku" :lol:
A Lumpa ma 3,4 ;)

Acha na RC light troche schudl, ale juz worek adulta na niego czeka.

A co tam u Waszych siersciuchow!? :lol:

Posted

Witaj Anii! Bezunia właśnie dorosła... :oops: Tzn. jakieś 2-3 tygodnie temu.., i teraz jest "ten" moment... :evilbat: , no i właśnie... córcia się wstydzi wychodzić , TŻ się wścieka no to ja muszę walczyć...(łajdaczka wstrętna :-? )
Anii, mogę prosić o filmik? :jumpie:

Posted

Amelia23 napisał(a):

Anii, mogę prosić o filmik? :jumpie:

Pewnie wyslij mi swojego maila na pw, to wysle Ci linka.

Dzis mi sie chyba nie uda wkleic filmikow na strone, bo mam nauki przedmalzenskie, ale moze jutro :wink:

UUuu Bezunia stała sie kobieta. Heh, cieczka minie i wszystko wroci do normy.

Posted

Mam kilka npowych foteczek Zyzia, więc później Wam wkleję. Wyrwał mi się, gdy go czesałam i uciekł na kanapę na poduszeczkę, żeby odpocząć.:) Paskudny!! Zaraz idziemy go kąpać:) Znowu 3 godziny zmarnujemy. No coż... "chcesz być piękny to cierp!!" :)

POWSTAJE STRONA O ZYZIU! Mam nadzieję, że niedługo będę mogła podać Wam nasz adres!:) Może nie będzie piękna, ale za to o jednym z najwspanialszych psów na świecie(oczywiście według nas-właścicieli Zyzia!) :)
Jeśłi checie, by Wasz psiak był na naszej stonie, jako przyjaciel Zyzia, wyślijcie mi mailem(na adres aga_janusz23@wp.pl ) jego fotkę i imię i na pewno się tam pojawi!!:) Czekam na foteczki!! :D:D:D
Mój :lilangel: już wie, co się święci u wcisnął się do ukochanego transporterka i nie będzie chciał być kąpany. Ja mu dam!!! :evilbat: :evilbat: Zaraz go wyjmę!!!! :D:D:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...