Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

a tak na marginesie to mam dzisiaj 4 rocznicę ślubu(razem 11 lat w sumie) :biggrina: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :drink_2:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ania, no to wielkie gratulacje:-))) dla Ciebie i dla TZ :laola: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :drink_2: :drinking: :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Ania-k GRATULACJE

Ja mam zamiar byc moze w tym roku :wink:

Carotina
Shih tzu na agillity to wspanialy widok. Ja mam duzo zdjec shih tzu na agillity. Sama powaznie mysle, zeby z Lumpem wybrac sie na tor. On uwielbia niegac na wysokosci. Na osiedlu mamy taki domek dla dzieci, z mostekiem itp i on uwielbia wskakiwac i biegac za moim prowadzenie.

Shih tzu pracujace
http://www.geocities.com/showmetzumagic/

Posted

no ja też nie mogę się napatrzeć na fotki obciętych shih :oops: :lol: właśnie TZ wrócił z pracy,siedzi koło mnie a ja wpatrzona jak :stupid: hehe..

Posted

Ania-k gratulacje z okazji rocznicy.Ale po ciszy gadka sie rozkręciła :wink: Tyle fotek slodkich shihtzaczków.Uwielbim oglądać :laola: Mok Coduś też pewnie byl by zadowolony jak bym puściła go tak pobiegać z Lonką.Trzeba kiedyś spróbować :lol:

Posted

Mnie najbardziej ciekawi ten obiedence. Czyli mit, ze sa to bardzo niezalezne i kaprysne pieski mozna lamac. Po prostu czlowiek ulega slodkiej mordce, a pozniej sie dziwi kto rzadzi w domu :evilbat:

Mialam jeszcze takie zdjecia jak shih tzu ciagnie cegly na wozku. To tez jest jakis psi sport. Niezly widok.

Dziewczyny
Mam fajny filmik z Lumpem, ale nie moge tu z ptrzyczyn technicznych wkleic linku. Wyslijcie mi na pw swoje emaile, przesle Wam ten filmik. Naprawde fajny filmik, nawet w stylu agillity ;)

Posted

Anii wczoraj mi ta stronka nie chodziła :cry: ,a teraz jestem w pracy,więc i tak sobie troszkę okko nacieszyłam i super :lol: :lol: a filmik niestety dopiero w domu obejrzę bo w pracy jak puszczę filmik(brak karty dźwiękowej) to komp mi zaraz klęka :o :o i się wiesza na amen :evilbat: więc w domku na bank i to nie raz zapewniam cię 8) 8) oczywiście dam ci znać(jeszcze jadę na zakupy w ramach remontu :evilbat: :evilbat: )

Posted

no widziałam :lol: :lol: ale super śmiga ,Anii więcej więcej.... :modla: :modla: jak tak dalej pójdzie to będziemy prosić Lumpika o autografy :klacz: :klacz: :klacz: :megagrin:

Posted

anii napisał(a):
Carotina, Ania-k ogladalyscie!? :D

A nas nie zapytasz, czy obejrzelismy?? :( A daj dokladny link, bo nie mozemy znalezc na stronce.
Aniu K wszystkiego najlepszego i przy okazji skladamy kondolencje z powodu kuchni. Nam ostatnio w pokoju odpadl sufit.TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!! :x

Posted

Aga cześc :lol: ZYZIO też fajnie wygląda na fotkach :lol: :lol: a powiesz z jakiej hodowli będzie kolejny shih??? może już masz zamówionego nawet??przyznaj się :evilbat:
a filmik to Anii wysłała na maila to nie szukaj na stronce 8) 8) napisz do niej,pewnie też Ci pośle.

Posted

onaion23 napisał(a):

A nas nie zapytasz, czy obejrzelismy?? :( A daj dokladny link, bo nie mozemy znalezc na stronce.

Nie mam czasu wrzucic na stronke, ale to najlepsze rozwiazanie. Wyslij mi maila, ale i tak nie odbiore teraz, wiec moze Ania-k wysle Ci linka?! Aniu, mozesz?!

Chcialam tu wkleic, ale to niemozliwe, nie moglam wyslac posta z tym linkiem. :-?

Ania-k
Dzieki, taki z niego wariat skaczacy jak pilka :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
nie da rady Anii próbowałam na wszystkie sposoby,wpisywałam nie cały link nawwet i nie idzie...musisz wysyłać na pw...szkoda.. :cry:

Aniu, wiem wiem

Po weekendzie po prostu wkleje filmy na stronke:) I wysle Wam linla :D

Posted

Becca napisał(a):
GORĄCE WIADOMOŚCI Z WYSTAWY KLUBOWEJ: BiS WYGRAŁ SHIH TZU!!!!! MAGNAT ACTE !!!!!
Ale wyprzedzilas mnie. :wink: chciałam podać tą wiadomość :lol: W suczkach Zw.mł. dostała Aranta!!! :P Jutro zdam relacji.Pozdrawiam wszystkich z Opola :D :D :D

Posted

NA WYSTAWIE MIEDZYNARODOWEJ W OPOLU rase shih tzu wygral
BILLY THE KID COCA Bast!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE PANIE MARIUSZU!!!!!!!!!!!

Posted

Yaki napisał(a):
NA WYSTAWIE MIEDZYNARODOWEJ W OPOLU rase shih tzu wygral
BILLY THE KID COCA Bast!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE PANIE MARIUSZU!!!!!!!!!!!

A ile ten piesek ma?Czy był w młodzieży??
Gratulacje dla wszystkich shih tzu!!! :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...