Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Czy doszly zdjecia Agnieszko?
moze Ci je opisze1NANAY obcieta po porodzie 2BOLS 3MAXI 4MAXI 5NANAY przed porodem 6maluch 4tygodniowy 7ZYZIO 8MAXI 9CH PL LOBO Elmork 9 10 11 12 13 14 CH PL MONTE CARMELLO z Tangulskiej Gory 15MAXI I NEMO szczenieta po CH PL FOR YOU Xizang ale po roznych matkach

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

onaion23 napisał(a):
Zaraz coś wkleję.

no to super,i proszę cię opisz fotki :lol: ,myślę,że shih trzeba więcej reklamować i dawać jak najwięcej fotek bo ciągle mało.. :o :o

Posted

a macie fotke pieska monte carmello? bardzo chciałabym zobaczyć, jestem ciekawa jak teraz wygląda.... widziłam go chyba ze dwa lata temu ostatnio :wink:

Posted

Wstawe fotk, ale przepraszam, ne oopsze ch, bo naprawde ne znam tych pesków m samej trudno było sę połapać... :( Ne mam fotek wszystkch psów(mędyz nnym pan Gawryluk, bo ne zdążylśmy zrobić). Jesli ktoś zna te pieski, to niehc powie. Pozdrawiam:)

No już Wam chyba starczy, co?

Posted

Yaki napisał(a):
Czy doszly zdjecia Agnieszko?
moze Ci je opisze1NANAY obcieta po porodzie 2BOLS 3MAXI 4MAXI 5NANAY przed porodem 6maluch 4tygodniowy 7ZYZIO 8MAXI 9CH PL LOBO Elmork 9 10 11 12 13 14 CH PL MONTE CARMELLO z Tangulskiej Gory 15MAXI I NEMO szczenieta po CH PL FOR YOU Xizang ale po roznych matkach

Yaki, fotki nie doszły.Może Pani jeszcze raz je wysłać? Byłabym wdzięczna.

Posted

Ja opisze
1CHAMPION OD MARYSI
2Na przyklad JANG
3CH PL MONTE CARMELLO z Tangulskiej Gory
4CH PL LOBO Elmork
5CH BLR LOVELY TREASURE SIPOLY
6?
7ALEXIA AT ACTE Astarte Gold

LOVELY TREASURE
NA przyklad JANG

Agnieszko czy dostalas zdjecia?

Posted

Corka sugeruje ,ze moze byc zapchana skrzynka Agnieszki.Jak przyjdzie to moze sprubujemy wyslac na adres Carotiny jezeli nie bedzie miala nic przeciwko?

Posted

Yaki napisał(a):
Corka sugeruje ,ze moze byc zapchana skrzynka Agnieszki.Jak przyjdzie to moze sprubujemy wyslac na adres Carotiny jezeli nie bedzie miala nic przeciwko?

Na 10000% nie jest zapchana! Tego jestem pewna, bo ciagle oprozniam, a inne listy przychodza nez problemu.Sprobujcie jeszcze raz, ja czekam z niecierpliwoscia!!!

Posted

Sprostowanie do opisow zdjec:na fotce nr 6 to dwa mlodziezowce:piesek i suczka z hodowli Na Przyklad.
Na ostatnim zdjeci
u to Caramel,Dali i ktorys z mlodziezowcow.

Posted

1BOLS..BLACK BOY COCA Bast
2NANAY..N-BASTRUN Astarte Gold
3MAXI ADAMARIA Adamaria 8miesieczna
4MAXI
5NANAY
6 4tyg.synek NANAY
7ZYZIO
*CH PL LOBO Elmork
9 10 13 14 15 CH PL MONTE CARMELLO zTangulskiej Gory
11MAXI
12MAXI i NEMO kl szczeniat

Posted

Właśnie miałam wstawić, a tu... Wstawione! Ale Ty szybka jestes!!!No to ja uciekam, bo dziś imprezkę w domku mam:) :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...