anushka Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 carotina napisał(a):ja miałam taki szampon dla yorków 8) , dostałam od weta próbke, ogólnie był ok :wink: jak nie wyłysieje to bedzie oko :evilbat:
carotina Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):ja miałam taki szampon dla yorków 8) , dostałam od weta próbke, ogólnie był ok :wink: jak nie wyłysieje to bedzie oko :evilbat: :lol: :lol: :lol: to ja poprosze foto obrazujące efekty :evilbat: :wink: :evilbat:
carotina Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 ale się zdenerwowałam :evil: chyba jakaś głupia jestem bo znowu zajrzałam na allegro, znalazłam ogłoszenia o sprzedaż shih-tzu :-? cytat: "Witam mam na sprzedaz szczenieta Shi-tzu 2 psy i jedna suka psy obecnie maja 2 tygodnie i beda na sprzedaz dopiero za 2 tygodnie beda szczepione matka taka jak na zdjeciu ojciec moge podeslac zdjecia na maila ojciec z rodowodem cena 600 zl tel********zapraszam do rezerwowania szczeniach jak panstwo sami widza suka jest bardzo zadbana nigdy nie byla obcinana jej siersc psa mozna zobaczyc na miejscu i suke tez " :evil: :evil: :evil:
Amelia23 Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 [quote name='carotina']ale się zdenerwowałam :evil: chyba jakaś głupia jestem bo znowu zajrzałam na allegro, znalazłam ogłoszenia o sprzedaż shih-tzu :-? cytat: "Witam mam na sprzedaz szczenieta Shi-tzu 2 psy i jedna suka psy obecnie maja 2 tygodnie i beda na sprzedaz dopiero za 2 tygodnie beda szczepione matka taka jak na zdjeciu ojciec moge podeslac zdjecia na maila ojciec z rodowodem cena 600 zl tel********zapraszam do rezerwowania szczeniach jak panstwo sami widza suka jest bardzo zadbana nigdy nie byla obcinana jej siersc psa mozna zobaczyc na miejscu i suke tez " :evil: :evil: :evil: Byłam tam byłam... :shocked!: Coś niesamowitego!!! :( To samo mnie właśnie uderzyło!!! Zgłupieli ci ludzie, czy co???!!! :motz: A nie można nic z tym zrobić???? :chainsaw:
anushka Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 na szczęscie mało jest ofert kupna shih,więcej znajdziemy yorków,labków,husky...tego Carotina chyba nie dasz rady zmienić,ja wam powiem w końcu jak kupiliśmy Jędrka: kopałam kiedyś w ogłoszeniach na necie,kopałam sobie i dokopałam się do psów i kotów,natknęłam się na ogłoszenie jednej osoby,że odda(sprzeda) psa bo rodzice...że nie ma co z nim zrobić...że płącze bo oni go nie chcą...bo koopy i sikanie...itd. itp. pomyślałm że szkoda,że nie mam kasy bo bym zabrała tego psa z tamtego domu :-? do tego było to daleko od nas w dodatku,więc jakiś transport,potem wet (miał 6 tyg. więc żadnych szczepień,nie miał nic..nawet ksiązeczki zdrowia),pisałam z tą osobą chyba 3 dni, w końcu TZ pojechał i wrócił za 5 godz. z maskkotką pod kurtką za 50zł,tak się to kończy jak się kupi psa bez zgody rodziców...Jąderko miało szczęscie,ale większośc napewno go nie ma...no chyba,że trafi na DGM to wtedy ma :wink: :lol:
carotina Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 no co Ty :eek2: :D :lol: :D niezła historia :wink: :D a Jąderko faktycznie miał szczęście :multi: , szkoda że nie wszystkie te biedactwa tak mają :roll: no ale, cóż nie zmienimy tego :roll:
anii Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Ania-K Super, ze tak sie skonczylo. I super, ze tak postapiliscie, ale przezciec Jedrula byl taki malutki, az mi sie serce kraje. :cry: Ehh ci pseudhodowcy :cry: :cry: Carotina A jest gdzies moze w necie pelna oferta biogroomu w wersji polskiej?! Chetnie bym poczytala
:) Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 No tym razem ja pobawilam sie z kupkami Zyzia :( Nie wiem dlaczego, ale czasamiprzykleja mu sie do siersci :( Moze to zalezy od karmy?? Czym Wy karmicie swoje pociechy??
carotina Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [quote name='anii'] Carotina A jest gdzies moze w necie pelna oferta biogroomu w wersji polskiej?! Chetnie bym poczytala cała oferta to to nie jest, ale większość :wink: i ja właśnie z tąd zamawiam (w budowie jest oficjalna stronka w wersji polskiej) http://www.e-pet.pl/ - w dziale pielęgnacja-kosmetyki Czym Wy karmicie swoje pociechy?? ja teraz w sumie eukanubą L&R, która tak średnio im smakuje :wink: , (ale jest dobra..... ) dlatego raz na jakiś czas (zazwyczaj pomiędzy jedną, a drugą paką eukanuby) dostają troche pedigree mini do 10 kg. 8) 8) ---> ta karma bardzo im smakuje (co świadczy o wielu dodatkach smakowych :-? ), no ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi :wink: ( a kupki i tak ok) acha.... ostatnio jadły też Arion, niby karma średnia, ale ogólnie byliśmy zadowoleni ----> wiecie, a ja tak się zastanawiam, czy nie spróbować Royala dla yorków 8) ----->podobno świetna na sierść :P
anushka Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 jśli chodzi o kooopy to ja dzisiaj do łazienki rano szłam jak po szachownicy...Jąderko miało biegunkę :bigcry: zakidał cały przedpokój,ale państwo nic w nocy nie słyszało tylko sobie chrapało :lol: więc chrzest bojowy z kooopą rozlaną mam za sobą,fugi między kafelkami domyte :wink: i tak sobie myślę,dobrze,że on jest taki malutki...bo jakby to trafiło na molosa...to bym chyba tydzień skrobała te kafelki :evilbat: ,ale niewiem po czym go tak pogoniło :roll: dałam mu kości ze schabu do ogryzienia i może to po tym..no niewiem,ale już jest oki,może sobie sraaać dalej :wink: jesssu dobrze,że on tego niewidzi i nie czyta :blink: ,ten szamopn dla yorków jest lepszy niż te dwa poprzednie co miałam,lepiej pachnie i jest włos lepszy też po nim,dzisiaj Jędrek był kąpany drugi(wczoraj pierwszy) raz bo tyłek sobie też okidał :evilbat: :evilbat: Carotina kiedy będziesz miała maleństwo w domu???a może zasypiesz nas tak fotkami jakimiś fajnymi??wiem,że na ciebie można liczyć... :wink: :oops: :lol:
carotina Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 maleństwo bedzie w domku dokładnie za dwa tyg. :angel: (tzn. odbierane jest wcześniej przez moich rodziców, ale zostają na południu :P aż do soboty, żeby wpaśc na klubówke i popatrzeć..... a reszta bandy zostaje pod moją opieką :wink: 8) ---->chyba wezme jakiś macierzyński ze szkoły :wink: :evilbat: ) a fotki, może bede coś pstrykać dziś wieczorem, więc jutro lub jeszcze dziś wstawie :wink: :D
anii Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 onaion23 napisał(a):Czym Wy karmicie swoje pociechy?? Ja karmilam Eukanaba, Advance, Gilpa (tylko 4 kilo), Acana (to samo) i Royalem. Royalem karmilam najdluzej i musze przy niej zostac. Tania nie jest, granulki jak dla swinki morskiej, ale pies najlepiej sie po niej czuje. Przy Gilpie i Acanie dostawal uczulenia. :cry: Z ciekawostek, teraz karmie Royal Mini Light :wink: Zostalam niejako zmuszona, bo nie bylo adulta, wiec dolozylam piec zlotych i jeszcze dostalam polarowy kocyk dla psa Jednak wracam do adulta RC i juz zadnych eskperymentow z karma. Zaluje, ze Lump tak zareagowal na acane, bo myslalam, ze to bedzie to. :roll:
anii Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 carotina napisał(a):maleństwo bedzie w domku dokładnie za dwa tyg. :angel: :D SUUpEEr!!! :D
Yaki Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Czy ktos wie jak poszlo naszym shitzakom w Berlinie?
Karka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 anii w topicu Bichon frise zdjęcia bichonki Alutki dla Ciebie i wszystkich zainteresowanych :P
miłka Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Drodzy dogomaniacy!!! Zapraszmy do nowego sklepu internetowego dla właścicieli piesków ozdobnych. Adres: http://psisklep.w.interia.pl
carotina Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 widze, że w shih-tzu w logo.... hodujesz tą rase? :P
carotina Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 a mam też jeszcze jedno pytanie, masz może jakieś dokładniejsze opisy tych kosmetyków? pierwsze o nich słysze :o :wink:
:) Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 carotina napisał(a):a mam też jeszcze jedno pytanie, masz może jakieś dokładniejsze opisy tych kosmetyków? pierwsze o nich słysze :o :wink: Ja stosuje kosmetyki EHASO. Są dość dobre :)
carotina Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 onaion23 napisał(a):carotina napisał(a):a mam też jeszcze jedno pytanie, masz może jakieś dokładniejsze opisy tych kosmetyków? pierwsze o nich słysze :o :wink: Ja stosuje kosmetyki EHASO. Są dość dobre :) w sumie szampony i odżywki mnie nie interesują, zostaje przy Bio-Groomie, ale chętnie dowiedziałabym się czegoś o jakiś spray'ach :P Są wogule takowe w ofercie? bo na tej stronie ich nie widze... :roll: I co, zdecydowaliście się jechać do Grudziądza? Czy jednak rezygnujecie... :( ? bo ja jade :angel:
anii Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 [quote name='onaion23'] Ja stosuje kosmetyki EHASO. Są dość dobre :) Napisz cos wiecej. :D Karka Dzieki za info, bichonka Alutki jest slodziutka. :angel:
:) Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Nie mogę dużo o nich powiedzieć, bo kąpałam w nich Zyzia zaledwie 2 razy. Szampon jest mocno oczyszczający(to mogę stwierdzić :evilbat: ) Na więcej opinii trzeba poczekać.
anii Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 onaion23 napisał(a):Nie mogę dużo o nich powiedzieć, bo kąpałam w nich Zyzia zaledwie 2 razy. Szampon jest mocno oczyszczający(to mogę stwierdzić :evilbat: ) Na więcej opinii trzeba poczekać. Chodzilo mi o nazwy szamponow i odzywek, ktorych uzywasz. Uzywasz z olejkiem norkowym, czy z tym migdalowym. Jesli dobrze pamietam, pisalas, ze jednak pozostaniesz przy Laser Lites.
:) Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Tak, ale w tym miesiącu kupiłam właśnie te. Używam z olejkiem norkowym. Laser Lites... Nie mam zdania o tych kosmetykach... Każdy je chwali, a ja taka zachwycona nimi nie jestem.. Nie wiem.. Używałam zwykły szampon za30 zł i Zyzio miał piękną sierść. A po tych?? Sama nie wiem, czy mogę je chwalić.
Recommended Posts