Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Demi to sobie w kulki leci 8) , wet. mówi że wszystko ok i trzeba być cierpilwym, bo to może nawet do 70 dni się przeciągnąc :roll: , no a mała nas poprzednio przyzwyczjiła do tego, że właśnie rodziła nawet ciut za szybko :wink: ----> i bądź tu człowieku mądrym 8) :lol:
czekamy..... :D

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wiem o tym, ale wet. twierdzi że to może się zdarzyć :roll: , zresztą przekopałam kilka książek i niektóre to potwierdziły..... zresztą, do tych "70" to też jeszcze troche :wink:

Posted

Lonka
Witaj na pokladzie masz piekne psiurki!

Lubie czarne maski u shih tzu, wiec zawsze lypie okiem na te slicznosci.

Carotina
A ja juz myslalam, jak bylam w domu, jak to wklejasz zdjecia szczeniaczkow. Ciesze sie, ze Demi na mnie poczekala :wink:

Wczoraj zaliczylismy piekny, dlugi spacer, wiec mi troche wybaczyl, ze go wywiozlam do wawy.
Dzis juz chcial mi pomagac w czesaniu kota i ganial po mieszkaniu z kapciem.
Chociaz nadal widac, ze teskni za moimi Rodzicami...

Dzis wklejam zdjecia z pobytu w domu, jak jeszcze byl wielki snieg.

A tu sie suszy przytulony do mojego TZ-ta

Posted

Hej Anii! Ja tez myslalam, ze sie obrazilas, ale jednak widze, ze nadal kochasz wszystkie shihtzomaniaczki :D

Posted

onaion23 napisał(a):
Hej Anii! Ja tez myslalam, ze sie obrazilas, ale jednak widze, ze nadal kochasz wszystkie shihtzomaniaczki :D

Onaion23 :)

A czemu mialabym sie obrazic?! Przeciez pisalam, ze wyjezdzam, a wyjazd troche mi sie wydluzyl, to nie znaczy, ze sie obrazilam.

:wink: :D

Posted

onaion23 napisał(a):
Lonka, a Ty masz jakąś hodowlę?
Jeszcze nie mam hodowli ale mam zamiar. :fadein: anii widze ze twój pupil też uwielbia śnieg :sweetCyb:

Posted

carotina napisał(a):
Anii, to ostatnie zdjęcie jest bombowe :lol: :wink: :lilangel:

podpisuję się też pod tym :lol: ponawiam także pytanie jak tam nasza zaciążona kobieta???czy coś wiadomo??? :thumbs:

Posted

Dzieki, dzieki :)

Lump juz powoli dochodzi do siebie.
Wczoraj byl na diecie bo mial nieciekawa kupke, ale dzis juz wzorcowa ;)

Mysle, ze dzis lub jutro wkleje fajny filmik z ostatniego spaceru. Zobaczycie jakiego mam skocznego psa :lol:

Posted

Znacie te psy??
BILLY THE KID COCA Bast
COCOS
ONLY YOU FOREWER Bohemia Acro
?? Jesli ktos zna, to prosze, niech umiesci fotke.Z gory dzieki!

Posted

Demi :evilbat: .... hmmmm.... ja to już zgłupiałam 0X
gruba i nic 8) :wink: no a tak na serio, to wet. twierdzi, że "nie zawsze dzień krycia jest dniem zapłodnienia..." - z tąd niby te opuźnienia :roll: ,
mamy przykazane mierzyć jej temperature dwa razy dziennie (normalna jest 38, przed porodem spada do 37), dziś rano miała 37,4, jeżeli nie spadnie do jutra rana do 37, to idziemy na USG
:roll:
----> koslutowaliśmy się jeszcze z innym weterynarzem i potwierdził słowa naszego....

ONLY YOU FOREWER Bohemia Acro

oni robią temu psiakowi mł. ch. polski, wygrał w Głogowie i w Katowicach

Posted

Yaki napisał(a):
BILLY THE KID COCA Bast to miotowy brat Bolsa

A masz jego jakas fotke?Bo bardzo bym chciala zobaczyc

Posted

Nie mam zdjecia Billego,ale jest zloto bialy jasny.Nie wpadaj w panike ,przygotuj psa i odwaznie na ring.Nie denerwuj swojego psa.Bedziemy trzymac kciuki.

Posted

jesteśmy po USG..... :(
diagnoza ----> ciąża urojona :( :( :(
niestety :( :( :( zupełnie się tego nie spodziewałam, ponieważ brakowało mi podstawowego objawu, czyli opieki nad zabawkami itp. Za to objawy fizyczne ciąży są duże, jest otyła, bardzo powolna i praktycznie przygotowana do karmienia :roll:
:( :( :( :( :( :(
małym pocieszeniem jest to, że jednak mimo wszystko bedzie mogła jeszcze mieć dzieci, ponieważ szczeniaczki może mieć do końca roku kalendarzowego, w którym kończy osiem lat..... no ale nie wiem czy sie zdecydujemy :roll: , zależy w jakiej bedzie kondycji :roll:

Posted

też sobie teraz plujemy, że nie zrobiliśmy wcześniej USG :roll: , no ale poprzednie krycia były ok :roll: i nigdy USG nie robiliśmy .... teraz mamy nauczke i następnym razem napewno nie obedzie się bez :wink:
No a teraz musimy się ostro :wink: zabrać za Demi żeby doszła do siebie...

Posted

oj, czeka, czeka :roll: w końcu to ciąża urojona :(
no ale pocieszające jest to, że za nie cały miesiąc bedzie u nas nasz mała :D , Demi bedzie miała się kim zająć :wink: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...