Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='onaion23']My za Wami strasznie!!!!!
a wlaśnie dlaczego tak dł€go was nie było???he?>?? ładnie to tak koleżnaki zostawić???już Anii sobie poszła od nas :evilbat: ale na szczęście wróciła,a co u was słychać nowego??może jakieś foteczki Zyzia???takie świąteczne??? :wink:

Nie mamy swiatecznych, ale moze cos innego da sie wkleic. A znacie psy, ktore beda w Warszawie?Bo slyszalam, ze ma byc duzo shih tzu:(

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ania-k wyslalabys mi zdjecia swojego psiaka na maila? Bo prawde powiedziawszy, to in e wiem, jak wyglada :(

Posted

Ania-k napisał(a):
ja ci podam dla ułatwienia,że "..mam rzęsy dłuższe jak włosy...",byłam z córką,która siedziała prawie na samym ringu i miałąm ubrane czarne gacie i różową bluzę... :evilbat: :megagrin:

super ułatwienie - WIEM WIEm bo nic tak się rzuca w oczy jak rzęsy dłuższe niż włosy :wink: szkoda ,że nie mialysmy okazji się poznać :( będąc tak blisko siebie :roll:

Posted

Moje pieski mam z hodowli Hajan. :lol: A w Katowicach bylam ze swoim męzem :gent: stawki w Warszawie nie znam ale wiem napewno ze beda psy z Bohemi.

Posted

Karka napisał(a):
Ania-k napisał(a):
ja ci podam dla ułatwienia,że "..mam rzęsy dłuższe jak włosy...",byłam z córką,która siedziała prawie na samym ringu i miałąm ubrane czarne gacie i różową bluzę... :evilbat: :megagrin:

super ułatwienie - WIEM WIEm bo nic tak się rzuca w oczy jak rzęsy dłuższe niż włosy :wink: szkoda ,że nie mialysmy okazji się poznać :( będąc tak blisko siebie :roll:

prawdę powiedziawszy tam miałam "wersję długą" bo byłam przed wizytą u fryzjera :evilbat: ,ale już jestem po..i mam 'troszkę krótsze' :evilbat: no to jestem ciekawa jak ty wyglądasz,bo przecież stałam koło pudlarek :lol:

Posted

Aga mój Jędrek jest kilka stron wcześniej,poza tym on jest bez papierka-napewno wiesz o którego chodzi :wink:,a ciebie Lonka jak zwykle pokojarzyłam chyba z młodszą dziewczyną która siedziała na oknie mniej więcej w tym miejscu-przepraszam,może też macie jakieś fotki z wystawy(najlepiej z wami) to wklejcie tutaj :wink:

Posted

onaion23 napisał(a):
Bohemia.... Czy trzeba sie ich bac??? Bo my z Zyziem 2 raz na wystawie bedziemy dopiero
nie trzeba sie bac żadnej konkurencji.onaion trzeba wierzyc że sie wygra.A ty wybierasz się do Warszawy? :wink:

Posted

lonka napisał(a):
onaion23 napisał(a):
Bohemia.... Czy trzeba sie ich bac??? Bo my z Zyziem 2 raz na wystawie bedziemy dopiero
nie trzeba sie bac żadnej konkurencji.onaion trzeba wierzyc że sie wygra.A ty wybierasz się do Warszawy? :wink:

Tak jedziemy na wystawe do Warszawy. A Ty bedziesz?

Posted

[quote name='Ania-k']Aga mój Jędrek jest kilka stron wcześniej,poza tym on jest bez papierka-napewno wiesz o którego chodzi :wink:,a ciebie Lonka jak zwykle pokojarzyłam chyba z młodszą dziewczyną która siedziała na oknie mniej więcej w tym miejscu-przepraszam,może też macie jakieś fotki z wystawy(najlepiej z wami) to wklejcie tutaj :wink: Nie mam fotek z nami.Ale mnie możesz zobaczyć na fotkach z Leszna od Bohemii.Moja sunia tam dostaLa CWC oraz była NSwR :lol:

Posted

onaion23 napisał(a):
lonka napisał(a):
onaion23 napisał(a):

Tak jedziemy na wystawe do Warszawy. A Ty bedziesz?
Nie. Ta wystawe sobie odpuszczam.Szykuje sie do innych. :wink:

Posted

Carotina jesteś szybsza jak błyskawica,właśnie szukałam na google,ale widzę,że ty masz wszystkie fotki pod ręką,miło cię widzieć Lonka ty chyba nawet sama wystawiałaś suńke w Katowicach no nie??,podoba mi się jej ciemna maska :lol:

Posted

Lonka czy to twoja suńka???

kiedyś pozwoliłam sobie skopiować tą fotkę bo mi się pies spodobał i teraz powrównałam fotki i wydaje mi isę,że to ten sam pies :sweetCyb: bo to chyba nawet ta sama wystawa..hehe

Posted

[quote name='Ania-k']Lonka czy to twoja suńka???

kiedyś pozwoliłam sobie skopiować tą fotkę bo mi się pies spodobał i teraz powrównałam fotki i wydaje mi isę,że to ten sam pies :sweetCyb: bo to chyba nawet ta sama wystawa..heheTak Ania-k to moja sunia

Posted

na następnej wystawie przynajmniej będę już wiedziała jedna osoba kto jest kto :evilbat: czyli Lonka :bigok: to znaczy z widzienia,resztę będe poznawać po psach :wink: prawda Carotina i cała reszta kobietek 8)

Posted

carotina napisał(a):
gratulacje :new-bday: :new-bday: , a w jakiej hodowli?
Mamusią jest Margot Z Brygady Tu-Fu[nie wiem czy dobrze napisałam]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...