:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='onaion23']My za Wami strasznie!!!!! a wlaśnie dlaczego tak dł€go was nie było???he?>?? ładnie to tak koleżnaki zostawić???już Anii sobie poszła od nas :evilbat: ale na szczęście wróciła,a co u was słychać nowego??może jakieś foteczki Zyzia???takie świąteczne??? :wink: Nie mamy swiatecznych, ale moze cos innego da sie wkleic. A znacie psy, ktore beda w Warszawie?Bo slyszalam, ze ma byc duzo shih tzu:(
:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ania-k wyslalabys mi zdjecia swojego psiaka na maila? Bo prawde powiedziawszy, to in e wiem, jak wyglada :(
Karka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ania-k napisał(a):ja ci podam dla ułatwienia,że "..mam rzęsy dłuższe jak włosy...",byłam z córką,która siedziała prawie na samym ringu i miałąm ubrane czarne gacie i różową bluzę... :evilbat: :megagrin: super ułatwienie - WIEM WIEm bo nic tak się rzuca w oczy jak rzęsy dłuższe niż włosy :wink: szkoda ,że nie mialysmy okazji się poznać :( będąc tak blisko siebie :roll:
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Moje pieski mam z hodowli Hajan. :lol: A w Katowicach bylam ze swoim męzem :gent: stawki w Warszawie nie znam ale wiem napewno ze beda psy z Bohemi.
:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Bohemia.... Czy trzeba sie ich bac??? Bo my z Zyziem 2 raz na wystawie bedziemy dopiero
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Karka napisał(a):Ania-k napisał(a):ja ci podam dla ułatwienia,że "..mam rzęsy dłuższe jak włosy...",byłam z córką,która siedziała prawie na samym ringu i miałąm ubrane czarne gacie i różową bluzę... :evilbat: :megagrin: super ułatwienie - WIEM WIEm bo nic tak się rzuca w oczy jak rzęsy dłuższe niż włosy :wink: szkoda ,że nie mialysmy okazji się poznać :( będąc tak blisko siebie :roll: prawdę powiedziawszy tam miałam "wersję długą" bo byłam przed wizytą u fryzjera :evilbat: ,ale już jestem po..i mam 'troszkę krótsze' :evilbat: no to jestem ciekawa jak ty wyglądasz,bo przecież stałam koło pudlarek :lol:
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Aga mój Jędrek jest kilka stron wcześniej,poza tym on jest bez papierka-napewno wiesz o którego chodzi :wink:,a ciebie Lonka jak zwykle pokojarzyłam chyba z młodszą dziewczyną która siedziała na oknie mniej więcej w tym miejscu-przepraszam,może też macie jakieś fotki z wystawy(najlepiej z wami) to wklejcie tutaj :wink:
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 onaion23 napisał(a):Bohemia.... Czy trzeba sie ich bac??? Bo my z Zyziem 2 raz na wystawie bedziemy dopiero nie trzeba sie bac żadnej konkurencji.onaion trzeba wierzyc że sie wygra.A ty wybierasz się do Warszawy? :wink:
:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 lonka napisał(a):onaion23 napisał(a):Bohemia.... Czy trzeba sie ich bac??? Bo my z Zyziem 2 raz na wystawie bedziemy dopiero nie trzeba sie bac żadnej konkurencji.onaion trzeba wierzyc że sie wygra.A ty wybierasz się do Warszawy? :wink: Tak jedziemy na wystawe do Warszawy. A Ty bedziesz?
carotina Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 lonka, a po jakich rodzicach jest Twój Cody? i ile teraz ma? superowy jest :megagrin: , zresztą Bologna też :D :angel:
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='Ania-k']Aga mój Jędrek jest kilka stron wcześniej,poza tym on jest bez papierka-napewno wiesz o którego chodzi :wink:,a ciebie Lonka jak zwykle pokojarzyłam chyba z młodszą dziewczyną która siedziała na oknie mniej więcej w tym miejscu-przepraszam,może też macie jakieś fotki z wystawy(najlepiej z wami) to wklejcie tutaj :wink: Nie mam fotek z nami.Ale mnie możesz zobaczyć na fotkach z Leszna od Bohemii.Moja sunia tam dostaLa CWC oraz była NSwR :lol:
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 onaion23 napisał(a):lonka napisał(a):onaion23 napisał(a):Bohemia.... Czy trzeba sie ich bac??? Bo my z Zyziem 2 raz na wystawie bedziemy dopiero nie trzeba sie bac żadnej konkurencji.onaion trzeba wierzyc że sie wygra.A ty wybierasz się do Warszawy? :wink: Tak jedziemy na wystawe do Warszawy. A Ty bedziesz?Nie. Ta wystawe sobie odpuszczam.Szykuje sie do innych. :wink:
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Carotina jesteś szybsza jak błyskawica,właśnie szukałam na google,ale widzę,że ty masz wszystkie fotki pod ręką,miło cię widzieć Lonka ty chyba nawet sama wystawiałaś suńke w Katowicach no nie??,podoba mi się jej ciemna maska :lol:
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Lonka czy to twoja suńka??? kiedyś pozwoliłam sobie skopiować tą fotkę bo mi się pies spodobał i teraz powrównałam fotki i wydaje mi isę,że to ten sam pies :sweetCyb: bo to chyba nawet ta sama wystawa..hehe
carotina Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='Ania-k']Carotina jesteś szybsza jak błyskawica :lol: 8) , poprostu mam wszystkie niezbędne 8) stronki w ulubionych :megagrin:
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Codusia ojcem jest Mafin Złociste Runo a mama Wiki z Kojca Coli :D moj pupil ma 13 miesiecy a Bologna ma 21miesięcy :lol:
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='Ania-k']Lonka czy to twoja suńka??? kiedyś pozwoliłam sobie skopiować tą fotkę bo mi się pies spodobał i teraz powrównałam fotki i wydaje mi isę,że to ten sam pies :sweetCyb: bo to chyba nawet ta sama wystawa..heheTak Ania-k to moja sunia
carotina Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 13 miesięcy :o :D wow :D :D :D świetnie wygląda, jak na tak młodego :D :D :P , myślałam, że jest starszy :wink: :P :D :D
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 na następnej wystawie przynajmniej będę już wiedziała jedna osoba kto jest kto :evilbat: czyli Lonka :bigok: to znaczy z widzienia,resztę będe poznawać po psach :wink: prawda Carotina i cała reszta kobietek 8)
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Mam wiadomość :lol: Przed świetami Magnat został ojcem :BIG:
carotina Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 gratulacje :new-bday: :new-bday: , a w jakiej hodowli?
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 carotina napisał(a):gratulacje :new-bday: :new-bday: , a w jakiej hodowli?Mamusią jest Margot Z Brygady Tu-Fu[nie wiem czy dobrze napisałam]
Recommended Posts