carotina Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 ooo Amelia, widze że po nocach buszujesz :P :wink: (zresztą ja nie lepsza :lol: 8) ) a co do Demi, to ide jej przekazać :lol: 8) :lol: :evilbat: :D :D dobranoc :calus:
Amelia23 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Bardzo Ciebie proszę zgnieć Demi, Bez wzgłędu na jej stan......... :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:
lonka Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Pozrawiam ''Nocnych Markow''. :lol: Carotina dostałas fotki na emeila?
anushka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Demi :kciuki: oby wszystkie były zdrowe i piękne jak mamunia :evilbat: ja już nie mogę się doczekać fotek a ona jeszcze widocznie nie chce się pochwalić maleństwami :evillaug:
carotina Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 [quote name='lonka']Pozrawiam ''Nocnych Markow''. :lol: Carotina dostałas fotki na emeila? dostałam :angel: :angel: :angel: moge je tu wstawić, żeby wszyscy zobaczyli? :D :D :D Demi oby wszystkie były zdrowe i piękne jak mamunia ja już nie mogę się doczekać fotek a ona jeszcze widocznie nie chce się pochwalić maleństwami kto wie, może dzisiaj sie zlituje :wink: :roll:
anushka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 za to ja dzisiaj umieram,jest czasem taki jeden dzień w miesiącu-gdzie mój uśmiech jest bardzo krzywy :silly: Demi bo Carotina nie może sie doczekać,żeby zostać babcią :modla: :kciuki:
lonka Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 dostałam :angel: :angel: :angel: moge je tu wstawić, żeby wszyscy zobaczyli? :D :D :D Jak możesz to wstaw. :lol: Masz jusz szczeniaczki? :wink:
anii Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Wróciłam :lol: Witam Wszystkich i Wesołych Świat:)) Nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta?! :-? :wink: Wciaz czytam, ale mi dwadziescia stron tego watku zostalo. A moze nie powinnam sie tu udzielac, bo jesli chodzi o charakter Lumpa to mam teraz w domu podtuczonego pekińczyka :lol: :lol:
madzia_11 Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 hehe Lumpik pekińczykiem :o niesamowite żeczy sie dzieją :D , jak tam przygotowania do wystawy?Wąsy zapuszczone?
Amelia23 Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Witaj Anii!! :hand: Cieszę się że jesteś. :lol: My ze sobą jeszcze nie gadałyśmy, zniknęłaś akurat wtedy, kiedy ja doszłam... :scared: . Twoje historie o Lumpie są bombowe!!! :multi: Dlaczego Lump to pekińczyk??? :o I do tego podtuczony??? :grins:
anii Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 madzia_11 napisał(a):hehe Lumpik pekińczykiem :o niesamowite żeczy sie dzieją :D , jak tam przygotowania do wystawy?Wąsy zapuszczone? :cool2: Zmienmy temat Zreszta pekinczyki wasow nie maja. :cunao:
carotina Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 anii :angel: :angel: :angel: wreszcie jesteś :D :D pokaż jakieś fotki z wyjazdu :D
anii Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 [quote name='Amelia23']Witaj Anii!! :hand: Cieszę się że jesteś. :lol: My ze sobą jeszcze nie gadałyśmy, zniknęłaś akurat wtedy, kiedy ja doszłam... :scared: . Twoje historie o Lumpie są bombowe!!! :multi: Dlaczego Lump to pekińczyk??? :o I do tego podtuczony??? :grins: Hej Hej Napisz cos o swoim shih tzu, bo sie przez te watki nie przekopie. Lump po miesiacu bytnosci ze mna i z moimi rodzicami, stal sie dumnym, nieustepliwym i humorzastym pieskiem. Owinal nas dookola pazurka, a aktualnie odsypia jazde samochodem. Coz dieta na jakiej byl ostatni miesiac nie nalezy do niskokalorycznych. :haha: Niestety, ale przegralam z moimi Rodzicami i tuczyli Lumpa. Co ciekawe ten moj tucznik ma swietna przemiane materii, takze nie turla sie po ziemii, ale ochoczo skacze. Co ja sie z nim mialam, zeby on kupe zrobil, a jak spacer byl za krotki to nie chcial z nami siedziec i zostawal w sieni. Mozna wprost zaspiewac: "Lumpiak swe humory maaa" Cos czuje, ze jutro wpadnie w depresje z powodu rozstania z pancia mamcia i panciem tancia. :chaos:
anii Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 [quote name='carotina']anii :angel: :angel: :angel: wreszcie jesteś :D :D pokaż jakieś fotki z wyjazdu :D Carotina Wszystkiego Najlepszego z okazji skonczenia 18. lat:) A Lump przesyla Ci bialego zeba. Zdjecia bede wklejac sukcesywnie Oto jedno z nich zreszta w profilu tez zmienilam obrazek :wink:
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 :hand: witaj Anii, pisałam o tobie bo straciłaś się na amen :evilbat: już myślałam,że ci kompa z domu wyżucili :wink: bo strasznie długo cię nie było,fotki super,proszę o więcej :modla:
carotina Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Anii,bardzo dziękuje :D :D :D :D no i :calus: dla Lumpa :D za ząbek :lol: 8) loonka, ok wstawie je tu dziś :D
carotina Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 wstawiam fotki suni :angel: :angel: od lonki tu macie miniaturke a tu link żeby sobie powiększyć http://img216.exs.cx/my.php?loc=img216&image=pict00062mk.jpg tutaj podobnie http://img216.exs.cx/my.php?loc=img216&image=obraz0098fr.jpg :angel: :D :angel: :D :angel: :D :angel: :D :angel: :D :angel: :D :angel: :D
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Lonka czy ty byłaś w Katowicach??czy można widzieć jak ma na imię szanowana pani w kucyku na fotkach??jak dla mnie bomba:bigok: :megagrin:
lonka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Dziękuje ci bardzo Dorotka za umieszczenie fotek. :D Bylam w Katowicach na wystawie. Na pierwszej fotce przedstawiam mojego pieska Codyego a niżej moja sunia Bologna. :lol: :wink:
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 z jakiej hodowli masz pasiaki? i teraz ptanie za 100pkt. ( :wink: ) czy byłaś moze ze swoim facetem na wystawie>? sorki za pytanie bezpośrednie ale myslę,że waas widziałam o ile dobrze kojarzę,a że ja potrafię :evilbat: to pewnie coś skrzanię,ale pytam bo muszę 8) na tej fotce pierwszej chyba jestem przy ringu lhasa,taki malutki kawałeczek różowiutkiej bluzy :evilbat: :lol: za dziewczyną w białęj bluzie :wink:
:) Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Hej, teskniliscie za nami? Nas juz tu od dawna nie bylo;)
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 [quote name='onaion23']My za Wami strasznie!!!!! a wlaśnie dlaczego tak dł€go was nie było???he?>?? ładnie to tak koleżnaki zostawić???już Anii sobie poszła od nas :evilbat: ale na szczęście wróciła,a co u was słychać nowego??może jakieś foteczki Zyzia???takie świąteczne??? :wink:
Karka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ania szkoda ,że nas nie wypatrzyłaś w Katowicach bo byłam koło ringu "shicaków" z pudlarkami :wink: do samego końca :)
anushka Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 to napewno cię widziałam jak tam byłaś a ty mnie-tylko niewiemy jak wyglądamy :evilbat: ja ci podam dla ułatwienia,że "..mam rzęsy dłuższe jak włosy...",byłam z córką,która siedziała prawie na samym ringu i miałąm ubrane czarne gacie i różową bluzę... :evilbat: :megagrin:
Recommended Posts