Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

ooo Amelia, widze że po nocach buszujesz :P :wink: (zresztą ja nie lepsza :lol: 8) )
a co do Demi, to ide jej przekazać :lol: 8) :lol: :evilbat: :D :D
dobranoc :calus:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Ciebie proszę zgnieć Demi, Bez wzgłędu na jej stan......... :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus:

Posted

Demi :kciuki: oby wszystkie były zdrowe i piękne jak mamunia :evilbat: ja już nie mogę się doczekać fotek a ona jeszcze widocznie nie chce się pochwalić maleństwami :evillaug:

Posted

[quote name='lonka']Pozrawiam ''Nocnych Markow''. :lol: Carotina dostałas fotki na emeila?

dostałam :angel: :angel: :angel: moge je tu wstawić, żeby wszyscy zobaczyli? :D :D :D

Demi oby wszystkie były zdrowe i piękne jak mamunia ja już nie mogę się doczekać fotek a ona jeszcze widocznie nie chce się pochwalić maleństwami

kto wie, może dzisiaj sie zlituje :wink: :roll:

Posted

za to ja dzisiaj umieram,jest czasem taki jeden dzień w miesiącu-gdzie mój uśmiech jest bardzo krzywy :silly: Demi bo Carotina nie może sie doczekać,żeby zostać babcią :modla: :kciuki:

Posted

dostałam :angel: :angel: :angel: moge je tu wstawić, żeby wszyscy zobaczyli? :D :D :D Jak możesz to wstaw. :lol: Masz jusz szczeniaczki? :wink:

Posted

Wróciłam :lol:

Witam Wszystkich i Wesołych Świat:))

Nie wiem czy mnie tu jeszcze ktos pamieta?! :-? :wink:

Wciaz czytam, ale mi dwadziescia stron tego watku zostalo.

A moze nie powinnam sie tu udzielac, bo jesli chodzi o charakter Lumpa to mam teraz w domu podtuczonego pekińczyka :lol: :lol:

Posted

Witaj Anii!! :hand: Cieszę się że jesteś. :lol: My ze sobą jeszcze nie gadałyśmy, zniknęłaś akurat wtedy, kiedy ja doszłam... :scared: . Twoje historie o Lumpie są bombowe!!! :multi: Dlaczego Lump to pekińczyk??? :o I do tego podtuczony??? :grins:

Posted

madzia_11 napisał(a):
hehe Lumpik pekińczykiem :o niesamowite żeczy sie dzieją :D , jak tam przygotowania do wystawy?Wąsy zapuszczone?

:cool2:

Zmienmy temat
Zreszta pekinczyki wasow nie maja. :cunao:

Posted

[quote name='Amelia23']Witaj Anii!! :hand: Cieszę się że jesteś. :lol: My ze sobą jeszcze nie gadałyśmy, zniknęłaś akurat wtedy, kiedy ja doszłam... :scared: . Twoje historie o Lumpie są bombowe!!! :multi: Dlaczego Lump to pekińczyk??? :o I do tego podtuczony??? :grins:

Hej Hej

Napisz cos o swoim shih tzu, bo sie przez te watki nie przekopie.

Lump po miesiacu bytnosci ze mna i z moimi rodzicami, stal sie dumnym, nieustepliwym i humorzastym pieskiem. Owinal nas dookola pazurka, a aktualnie odsypia jazde samochodem.

Coz dieta na jakiej byl ostatni miesiac nie nalezy do niskokalorycznych. :haha: Niestety, ale przegralam z moimi Rodzicami i tuczyli Lumpa. Co ciekawe ten moj tucznik ma swietna przemiane materii, takze nie turla sie po ziemii, ale ochoczo skacze.

Co ja sie z nim mialam, zeby on kupe zrobil, a jak spacer byl za krotki to nie chcial z nami siedziec i zostawal w sieni.

Mozna wprost zaspiewac: "Lumpiak swe humory maaa"

Cos czuje, ze jutro wpadnie w depresje z powodu rozstania z pancia mamcia i panciem tancia. :chaos:

Posted

[quote name='carotina']anii :angel: :angel: :angel: wreszcie jesteś :D :D
pokaż jakieś fotki z wyjazdu :D

Carotina Wszystkiego Najlepszego z okazji skonczenia 18. lat:)

A Lump przesyla Ci bialego zeba. Zdjecia bede wklejac sukcesywnie
Oto jedno z nich

zreszta w profilu tez zmienilam obrazek :wink:

Posted

:hand: witaj Anii, pisałam o tobie bo straciłaś się na amen :evilbat: już myślałam,że ci kompa z domu wyżucili :wink: bo strasznie długo cię nie było,fotki super,proszę o więcej :modla:

Posted

Dziękuje ci bardzo Dorotka za umieszczenie fotek. :D Bylam w Katowicach na wystawie. Na pierwszej fotce przedstawiam mojego pieska Codyego a niżej moja sunia Bologna. :lol: :wink:

Posted

z jakiej hodowli masz pasiaki? i teraz ptanie za 100pkt. ( :wink: ) czy byłaś moze ze swoim facetem na wystawie>? sorki za pytanie bezpośrednie ale myslę,że waas widziałam o ile dobrze kojarzę,a że ja potrafię :evilbat: to pewnie coś skrzanię,ale pytam bo muszę 8) na tej fotce pierwszej chyba jestem przy ringu lhasa,taki malutki kawałeczek różowiutkiej bluzy :evilbat: :lol: za dziewczyną w białęj bluzie :wink:

Posted

[quote name='onaion23']My za Wami strasznie!!!!!
a wlaśnie dlaczego tak dł€go was nie było???he?>?? ładnie to tak koleżnaki zostawić???już Anii sobie poszła od nas :evilbat: ale na szczęście wróciła,a co u was słychać nowego??może jakieś foteczki Zyzia???takie świąteczne??? :wink:

Posted

to napewno cię widziałam jak tam byłaś a ty mnie-tylko niewiemy jak wyglądamy :evilbat: ja ci podam dla ułatwienia,że "..mam rzęsy dłuższe jak włosy...",byłam z córką,która siedziała prawie na samym ringu i miałąm ubrane czarne gacie i różową bluzę... :evilbat: :megagrin:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...