Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Ala :D , witam oficjalnie na forum :laola: ciesze się, że rejestracja się udała :megagrin:
dostałam fotke z katowic :angel: Sunia ślicznie na niej wygląda :D , ma bardzo ładnie zrobioną fryzurke :D Mam też pytanie, co do umaszczenia, czy ona jest czerwona :iloveyou: na grzbiecie?

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no właśnie, tak jak pisałam podoba mi się bardzo :D i jeszcze ta czerwień :loveu: :D :D :D A masz może więcej fotek? można by wstawić tu, na forum :D A jak wam poszło w katowicach?

Posted

Dziewczynka była trzecia :( :( Mam więcej fotek.Jestem tu na forum pierwszy raz i nie wiem jak wkleić to zdjecie.Daj wskazówki.

Posted

pobrane ze strony www.rmf.com.pl
8)
"Prokuratura z hrabstwa Benton w Stanach Zjednoczonych powołała na świadka w sprawie zabójstwa niejakiego Murphy'ego Smitha. W rzeczywistości okazał się on... pięcioletnim pieskiem rasy Shih Tzu.
Murphy Smith wzbudził podejrzenia prokuratury, gdy otrzymał list od głównego podejrzanego w sprawie o zabójstwo. Piesek dostał wezwanie. Do biura prokuratora przyprowadził go brat oskarżonego. Murphy nie został jednak wpuszczony do środka, gdyż psom wstęp jest wzbroniony."
8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Posted

witamy nową koleżankę na forum,mam nadzieję,że uda się fotki zamieścić,napewno widziałam psiaka ale nie kojarzę :oops: :wink: no to czekam cierpliwie,a jak ma na imię psiak?? :lol:

Posted

ja róniez witam !!!!!
A co tu sie tak cicho zrobło ?
może to świąteczna gorączka ogarneła shihtzomaniaków?
A Yoko jest już obcięty :D :D wygląda jak szczeniaczek
:D

Posted

[quote name='madzia_11']ja róniez witam !!!!!
A co tu sie tak cicho zrobło ?
może to świąteczna gorączka ogarneła shihtzomaniaków?
A Yoko jest już obcięty :D :D wygląda jak szczeniaczek
:D
Madzia no niewiem co się dzieje,topic spadł na dół,żadna kobietka nie chce tu zajrzeć,a ty miałaś fotki Yoko dać prawda? :evilbat: no czekam na foteczki psa bo nigdy go nie widziałam,Amelia też by mogła Bezuni nam dać przed świętami-cała reszta kobiet-was też się to dotyczy,ja mojego muszę znowu prać;-)

Posted

ja jestem :D :D :D :D
a foteczki.... hmmmm.... szykujcie sie na zdjecia maluchów, bo to już lada dzień :angel: :angel: :angel: (nikt u mnie w domu sie świętami nie przejumje, tylko jednym :wink: :wink: )

acha.... i sprawdzcie później skrzynki pocztowe :P :wink: :D :D :D

Posted

Witam moje kochane!! :hand: Jestem "troszkę" zajęta i nie zabardzo mogę tu wpadać, póki co :evilbat: .Dziś wieczorkiem wrzucę tu jakieś fotki. A mam fajne, min. z wczorajszej kąpieli , hi hi :jumpie:
Witam nowego shihtzu-maniaka!! :drink_2: :laola:

Posted

o bosheeee :calus: Carotina wielkie dziekuję,no nie spodziewałam się takiej niespodzianki :megagrin: odwdzięczę się tylko daj mi czasu :evilbat: no dziekuję bardzo raz jeszcze :modla: :bigok: dawaj swoje foteczki,bo dawno fotek nie było :laola:

Posted

Dziękuję za powitanie. :D Fotki spróbuje po świętach dać na forum.Carotina dziękuję za życzenia. Kartka jest surer :smilecol: Czekam na fotki szczeniaków.Pozdrawiam wszystkich.

Posted

no ładna wtopa u mnie :cry: skasowało mi treść :x dlatego też tutaj wkleję dla wszystkich życzonka i obrazek jak miała wyglądać kartka :wink:

...Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków, mokrego Dyngusa
Wielu niesamowitych wrażeń, spełnienia marzeń, bezkresnej miłości. Spokojnych snów, radosnych poranków. Odnalezienia szczęście, gdziekolwiek ono będzie.

Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...

Posted

Wszystkim milym Paniom i ich rodzinom Wesolych Swiat,a shizaczkom duzo spacerkow,samych doskonalych ocen,lokat i tytulow.

Posted

kolorowych jajeczek, rozczochranych owieczek,rozkicanych kroliczkow,przyjemnosci w koszyczku i mokrego ubrania w dniu wielkiego lania życzą Magda i Yoko :D :D

Posted

Zrowych,radosnych i wiosennych świat Wielkiej Nocy!Sto zastawionych stołów,mokrego śmigusa i udanej zabawy.Pogodnych spotkań w gronie rodzinnym i miłego odpoczynku.Kolorowych jajeczek, kudłatych owieczek,wesolych króliczków,pełno pyszności w koszyczku. :lol: Zycze wam i waszym pupilom :lol:

Posted

dzieki wszystkim za życzonka,ja pękam w szwach....a to nie koniec świąt..Jędrula leży padnięty bo był dzisiaj na długim spcerku,2 godziny dreptał i w końcu musiałam wziąśc go na ręce bo położył się i koniec :evilbat: a wy jak taam???Carotina jak Demi??? :lol:

Posted

Demi coś sie nie śpieszy :roll: 8) .... rozmawialiśmy z lekarzem, mówi że wszystko ok, że może to jeszcze potrwać :-? (Ania, wykrakałaś :wink: :lol: z tym pierwszym kwietnia :P 8) )

Posted

[quote name='Ania-k']

Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć...

Ania!!!!!!!! Żeby Twoje słowa ByŁy ZAWSZE ŻYWE.................. :calus:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...