Becca Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Pewnie nie są cudotwórcami - po prostu pracują nad swoimi psami. A Tobie Agnieszka życzę abyś czytała także treść postów do Ciebie, a nie tylko poszczególne słowa z całej treści. Zaczynasz wszystko od poczatku - czy znów będzie lawina pytań o to co robić z Zyziem. Chyba troszkę szkoda czasu na rozmowy ...
Yaki Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Patrzac na pieknie wypielegnowana siersc psiakow z niektorych hodowli mam wrazenie ze to jednak dzielo cudotworcow.Zazdroszcze Ci Aniu bo dzisiaj duzo takich pieskow bedziesz mogla podziwiac.Yokusiowi wszystkiego wesolego.
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 właśnie wparowałam sprawdzić autobus i się szykujemy,pogoda u nas śliczna,słonko świeci,mam nadzieję,że tak zostanie :calus: buziakuję wszystkich(a co tak mi się podoba :evilbat: razem z psami-->>ale bez waszych TZ)wróce to sie odezwie,tylko będe miała braki na DGM :evilbat: więc nie piszcie za dużo :wink: pozdrawiam cieplutko i mykam :calus: :megagrin:
:) Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Becca napisał(a):Pewnie nie są cudotwórcami - po prostu pracują nad swoimi psami. A Tobie Agnieszka życzę abyś czytała także treść postów do Ciebie, a nie tylko poszczególne słowa z całej treści. Zaczynasz wszystko od poczatku - czy znów będzie lawina pytań o to co robić z Zyziem. Chyba troszkę szkoda czasu na rozmowy ... Przepraszam, ze to napisze, ale mam wrazenie, ze jest Pani do mnie wrogo nastawiona.Nie, nie bede o nic nikogo pytac, moze sama sobie z nim poradze.
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Myślę,że lepiej by było gdyby te uwagi Becci były posłane do Agnieszki na PW i wszystko byście sobie wyjaśniły,bez żadnych złośliwości,a tak na marginesie to już jestem :lol: i ja sobie zażartowałam żebyście nic nie pisały dzisiaj,oszalałyście czy jak??? :evilbat: :wink:
Amelia23 Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Witaj Aniu! :D Stęskniłam się za Tobą :buzi: No, poprosimy o relację.... :multi:
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 wogóle kto to wymyślił,żeby mnie jako wysłannika posłać :wink: :lol: :evilbat:
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 no Amelia dotarłam już:cool1: ,ale kurcze blade jak ja mam napisać kto i co dostał jak było ludzi full a oni wcale głośno nie mówili :evilbat: poza tym piesków jeszcze nie znam,ale wiem na bank,że jedna pani miała kilka piesków-które zazwyczaj wygrywały-z tyłu słyszałam jak ktos mówił jakieś nie przychylne słowa o tej osobie(min. in. że posiada licencję na wygrywanie,i że ma fabrykę tych psów :wink: -ale ja nic niewiem bo jej nie znam)ale powiem tyle,że faktycznie jej psy płynęły po ringu i do tego włos był jedwabisty,wiem też(stałąm blisko ringu-trzymałam się taśmy co by mnie do tyłu nie wywalili :evilbat: ) ,że porównanie championów(były dwa tylko). wygrał Magnat-jak się nazywa to sprawdziłam sobie teraz na necie-bo wiedziałąm,że znam faceta który go wystawia--i tak szczerze mówiąc to po panu szukałam psa,ale Magnat jest super psem,jak tylko wyszedłto poleciały wzdechy :evilbat: ohy i ahy :evilbat: ale pies bardzo mi sie podobał,ogólne wrażenie robiłniesamowite :wink:
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 i muszę dodać jeszcze,że sporo psów było przed Spodkiem,i z tego co udało mi się usłyszeć :czysta rasa Beagle-bez rodowodu-po championach-za 1200zł :eek2: nie wierzyłam... :evil: ale kupcy się znaleźli bo jak wracałam to z 4 psów zostały tylko 2 :evil:
:) Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 A jakie pieski byly w mlodziezy? I kto wygral? Macie jakies foteczki???
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 niestety Aga fotek nie mam,ale było dość sporo shih,ja się pogubiłam w końcu :oops: :wink: ale myślę,że czas pokaże :lol: tylko muszę się wciągnąć :wink: bo narazie to jeden misz masz dla mnie :evilbat:
carotina Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Ludzie są bardzo zawistni i zapewne to o fabryce tyczyło się czeskiej Bohemii Acro :roll: , oni naprawde mają świetne psy, bardzo ładnie przygotowane zawsze :wink: A pamiętasz może czy wystawiała je młoda dziewczyna? bo jak tak, to na 100% bohemia a wiesz może jaki pies wygrał rsae :P ? tzn. chociaż, czy Pies, czy suka? :wink: a fotki to bede za jakieś dwa dni :evilbat: :wink: :P
:) Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Hmm.. no tak bywa. Dla mnie ta cala "branza" to chyba pokrecenie z poplataniem.
Amelia23 Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='"Ania-k"']niestety Aga fotek nie mam,ale było dość sporo shih,ja się pogubiłam w końcu :oops: :wink: ale myślę,że czas pokaże :lol: tylko muszę się wciągnąć :wink: bo narazie to jeden misz masz dla mnie :evilbat:[/quote ] To tak jak dla mnie... Ale miło popatrzeć na psie piękności, prawda? :loveu: Mam nadzieję, że mnie nikt nie wyśle jak będzie w Wa-wie? :modla: To znaczy ja jadę, bo uwielbiam napawać się pięknem..., ale żeby zaraz reportarz....? :shocked!: :hmmmm:
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Carotina wszystkie psy wystawiała jedna kobietka-tak myślałam,że to o niej mowa,ale ta co wystawiała miała na moje "sokole oko" ok.50-czyli młoda :wink: -ona tylko zmieniała psy,ale tak jak napisałam i tak jak piszesz carotina-jej psy płynęły po ringu i włos miały też super,ale jednak pozostanę pod wrażeniem Magnata-mówcie co chcecie,ale jest dla mnie number one :angel: :evilbat: mam nadzieję,że nie znajdę się na żdnej znich nawet przez przypadek :evilbat: ale chętnie obejrzę sobie :lol: mam nadzieję,że nie będzie mnie nigdzie w tel na tych fotkach,Carotina nie pytaj mnie już o takie rzeczy ,plissss :modla: ,Amelia jak nie jak tak,nawet ci bilet kupię :evilbat:
Yaki Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 No coz nasza wina,ze zadnej z nas nie przyszlo do glowy podpowiedziec Ani ,zeby zapisywala numery startowe.Cieszy chociaz wygrana Magnata -to polbrat mojego Bolsa,po tym samym ojcu.
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Yaki bardzo dobrze,ale do tego musiałabym mieć jeszcze jakieś pisadło i kawałek papieru prawda??? :oops: :evilbat: no i wszystko jasne,ale oni właśnie wołali przeważnie numerami,na jedną panią to chyba z 5 minut wszyscy czekali,ktoś kto był aż ze Szwecji nic nie wygrał a skzoda,bo kawał drogi przyjechali ludzie 8)
Yaki Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Psy Bohemii Acro wystawia czasem sama pani Podzemska.
carotina Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 z tego co pisze Ania, Magnat miał dziś jednego konkurenta, czyli cała stawka nie dopisała.... :wink: A co tej młodej pani, to chociaż chodziło mi o inną, to pewnie i tak była bohemia, bo dopiero teraz spojrzałam, że bohemia była dziś także w Zagrzebiu, więc Martina pewnie tam pojechała :wink: Niedługo bedą wyniki na dwóch stronach, więc wszystkiego sie dowiemy :wink: :D
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 ktoś chyba nawet mówił jej nazwisko,ale nie pamiętam,puszczałąm uwagi tych osób przez drugie ucho,a czy ona ma na imię Elżbieta???
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Carotina na porównaiu championów był włąśnie Magnat i chyba pies z Czech-bo jakoś tak inaczej pan z panią sie porozumiewali :wink:
carotina Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Elżbieta :o troche mało czeskie :lol: :wink: ta pani ma na imie Jarmila A widziałaś Sunnego? :iloveyou:
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 carotina napisał(a):Elżbieta :o troche mało czeskie :lol: :wink: ta pani ma na imie Jarmila A widziałaś Sunnego? :iloveyou: no właśnie ,faktycznie mało czeskie,ale masz ją gdzieś na fotce tak żeby dokładnie ją bło widać?zresztą wydaje mi się że to ta babeczka z linku który podałaś chyba 3 strony wcześniej,żeby pokazać Agnieszce jak ona wystawia psy :oops: napewno go widziałąm ale już niewiem który,a jaki pies mieszka razem z Magnatem???
carotina Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 :wink: z Magnatem..... hmmmm... chyba żaden, oni mają chyba tylko suczke jeszcze :P ale pewna nie jestem :wink:
anushka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 odp. do fotki :thumbs: no niewiem pies czy suka zapytałam tylko ogólnie "pies"-bo właśnie nie byłam pewna,ale ten drgui piesek też był wystawiany :wink: i czy cos wygrał niewiem,była masa ludzi,aha i jeszcze jakaś kobietka wołała męża "chodź zobacz,pekińczyki " tu wystawiają :bigcry: :placz: dobrze,że szybko ode mnie odeszła... :evilbat:
Recommended Posts