Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Pewnie nie są cudotwórcami - po prostu pracują nad swoimi psami.
A Tobie Agnieszka życzę abyś czytała także treść postów do Ciebie, a nie tylko poszczególne słowa z całej treści. Zaczynasz wszystko od poczatku - czy znów będzie lawina pytań o to co robić z Zyziem. Chyba troszkę szkoda czasu na rozmowy ...

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzac na pieknie wypielegnowana siersc psiakow z niektorych hodowli mam wrazenie ze to jednak dzielo cudotworcow.Zazdroszcze Ci Aniu bo dzisiaj duzo takich pieskow bedziesz mogla podziwiac.Yokusiowi wszystkiego wesolego.

Posted

właśnie wparowałam sprawdzić autobus i się szykujemy,pogoda u nas śliczna,słonko świeci,mam nadzieję,że tak zostanie :calus: buziakuję wszystkich(a co tak mi się podoba :evilbat: razem z psami-->>ale bez waszych TZ)wróce to sie odezwie,tylko będe miała braki na DGM :evilbat: więc nie piszcie za dużo :wink: pozdrawiam cieplutko i mykam :calus: :megagrin:

Posted

Becca napisał(a):
Pewnie nie są cudotwórcami - po prostu pracują nad swoimi psami.
A Tobie Agnieszka życzę abyś czytała także treść postów do Ciebie, a nie tylko poszczególne słowa z całej treści. Zaczynasz wszystko od poczatku - czy znów będzie lawina pytań o to co robić z Zyziem. Chyba troszkę szkoda czasu na rozmowy ...

Przepraszam, ze to napisze, ale mam wrazenie, ze jest Pani do mnie wrogo nastawiona.Nie, nie bede o nic nikogo pytac, moze sama sobie z nim poradze.

Posted

Myślę,że lepiej by było gdyby te uwagi Becci były posłane do Agnieszki na PW i wszystko byście sobie wyjaśniły,bez żadnych złośliwości,a tak na marginesie to już jestem :lol: i ja sobie zażartowałam żebyście nic nie pisały dzisiaj,oszalałyście czy jak??? :evilbat: :wink:

Posted

no Amelia dotarłam już:cool1: ,ale kurcze blade jak ja mam napisać kto i co dostał jak było ludzi full a oni wcale głośno nie mówili :evilbat: poza tym piesków jeszcze nie znam,ale wiem na bank,że jedna pani miała kilka piesków-które zazwyczaj wygrywały-z tyłu słyszałam jak ktos mówił jakieś nie przychylne słowa o tej osobie(min. in. że posiada licencję na wygrywanie,i że ma fabrykę tych psów :wink: -ale ja nic niewiem bo jej nie znam)ale powiem tyle,że faktycznie jej psy płynęły po ringu i do tego włos był jedwabisty,wiem też(stałąm blisko ringu-trzymałam się taśmy co by mnie do tyłu nie wywalili :evilbat: ) ,że porównanie championów(były dwa tylko). wygrał Magnat-jak się nazywa to sprawdziłam sobie teraz na necie-bo wiedziałąm,że znam faceta który go wystawia--i tak szczerze mówiąc to po panu szukałam psa,ale Magnat jest super psem,jak tylko wyszedłto poleciały wzdechy :evilbat: ohy i ahy :evilbat: ale pies bardzo mi sie podobał,ogólne wrażenie robiłniesamowite :wink:

Posted

i muszę dodać jeszcze,że sporo psów było przed Spodkiem,i z tego co udało mi się usłyszeć :czysta rasa Beagle-bez rodowodu-po championach-za 1200zł :eek2: nie wierzyłam... :evil: ale kupcy się znaleźli bo jak wracałam to z 4 psów zostały tylko 2 :evil:

Posted

niestety Aga fotek nie mam,ale było dość sporo shih,ja się pogubiłam w końcu :oops: :wink: ale myślę,że czas pokaże :lol: tylko muszę się wciągnąć :wink: bo narazie to jeden misz masz dla mnie :evilbat:

Posted

Ludzie są bardzo zawistni i zapewne to o fabryce tyczyło się czeskiej Bohemii Acro :roll: , oni naprawde mają świetne psy, bardzo ładnie przygotowane zawsze :wink: A pamiętasz może czy wystawiała je młoda dziewczyna? bo jak tak, to na 100% bohemia

a wiesz może jaki pies wygrał rsae :P ? tzn. chociaż, czy Pies, czy suka? :wink:

a fotki to bede za jakieś dwa dni :evilbat: :wink: :P

Posted

[quote name='"Ania-k"']niestety Aga fotek nie mam,ale było dość sporo shih,ja się pogubiłam w końcu :oops: :wink: ale myślę,że czas pokaże :lol: tylko muszę się wciągnąć :wink: bo narazie to jeden misz masz dla mnie :evilbat:[/quote ]

To tak jak dla mnie... Ale miło popatrzeć na psie piękności, prawda? :loveu: Mam nadzieję, że mnie nikt nie wyśle jak będzie w Wa-wie? :modla: To znaczy ja jadę, bo uwielbiam napawać się pięknem..., ale żeby zaraz reportarz....? :shocked!: :hmmmm:

Posted

Carotina wszystkie psy wystawiała jedna kobietka-tak myślałam,że to o niej mowa,ale ta co wystawiała miała na moje "sokole oko" ok.50-czyli młoda :wink: -ona tylko zmieniała psy,ale tak jak napisałam i tak jak piszesz carotina-jej psy płynęły po ringu i włos miały też super,ale jednak pozostanę pod wrażeniem Magnata-mówcie co chcecie,ale jest dla mnie number one :angel: :evilbat:
mam nadzieję,że nie znajdę się na żdnej znich nawet przez przypadek :evilbat: ale chętnie obejrzę sobie :lol:
mam nadzieję,że nie będzie mnie nigdzie w tel na tych fotkach,Carotina nie pytaj mnie już o takie rzeczy ,plissss :modla: ,Amelia jak nie jak tak,nawet ci bilet kupię :evilbat:

Posted

No coz nasza wina,ze zadnej z nas nie przyszlo do glowy podpowiedziec Ani ,zeby zapisywala numery startowe.Cieszy chociaz wygrana Magnata -to polbrat mojego Bolsa,po tym samym ojcu.

Posted

Yaki bardzo dobrze,ale do tego musiałabym mieć jeszcze jakieś pisadło i kawałek papieru prawda??? :oops: :evilbat: no i wszystko jasne,ale oni właśnie wołali przeważnie numerami,na jedną panią to chyba z 5 minut wszyscy czekali,ktoś kto był aż ze Szwecji nic nie wygrał a skzoda,bo kawał drogi przyjechali ludzie 8)

Posted

z tego co pisze Ania, Magnat miał dziś jednego konkurenta, czyli cała stawka nie dopisała.... :wink:

A co tej młodej pani, to chociaż chodziło mi o inną, to pewnie i tak była bohemia, bo dopiero teraz spojrzałam, że bohemia była dziś także w Zagrzebiu, więc Martina pewnie tam pojechała :wink:

Niedługo bedą wyniki na dwóch stronach, więc wszystkiego sie dowiemy :wink: :D

Posted

carotina napisał(a):
Elżbieta :o troche mało czeskie :lol: :wink: ta pani ma na imie Jarmila

A widziałaś Sunnego? :iloveyou:

no właśnie ,faktycznie mało czeskie,ale masz ją gdzieś na fotce tak żeby dokładnie ją bło widać?zresztą wydaje mi się że to ta babeczka z linku który podałaś chyba 3 strony wcześniej,żeby pokazać Agnieszce jak ona wystawia psy :oops: napewno go widziałąm ale już niewiem który,a jaki pies mieszka razem z Magnatem???

Posted

odp. do fotki :thumbs:
no niewiem pies czy suka zapytałam tylko ogólnie "pies"-bo właśnie nie byłam pewna,ale ten drgui piesek też był wystawiany :wink: i czy cos wygrał niewiem,była masa ludzi,aha i jeszcze jakaś kobietka wołała męża "chodź zobacz,pekińczyki " tu wystawiają :bigcry: :placz: dobrze,że szybko ode mnie odeszła... :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...