Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Yaki napisał(a):
Carotino czesciowo pomieszalas bo do Katowic Bols nie byl zgloszony,ale CHAMPION juz idzie w mlodziezy

dokładnie :wink: , już wiem co i jak, poprostu źle przeczytałam :wink:

Posted

bardzo ładny i Zyzio i Bols,a jakby każdy patrzał tak jak ty Agnieszka to niewiem czy ktoś by jeździł z psiakami,nie możesz się obawiać każdego psa,wiadomo,że każdy pies jest inny,w Bolsie może się spodobać sędzinie/iemu jedna rzecz(niewiem któa jestem laikiem) a w Zyziu inna,nie bój się konkurencji-tylko się z nią zaprzyjaźnij :megagrin: :hmmmm: a teraz niech się wypowiedzą specjalistki...bo moim zdaniem jest tak jak napisałam :evilbat: :oops: :lol:

Posted

Dzięki Wam wszystkim za pocieszenie.
Tylkop boję się pani Elżbiety, bo, jak czytalam ta pani lubi dobrze przygotowaną sierść, a Zyźkowi się faluje :( i nie wiem, co z tym zrobic.Ma juz najlepsze kosmetyki i nic :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

więcej luzu Agnieszka myślę,ja bym to traktowała jak dobrą zabawę,bo przecież gdyby pies nie wygrał to wcale nie znaczy,że jest gorszy :wink: zawsze będzie tak samo kochany z falowanymi włosami czy bez włosów wogóle :lol: a jak się wciągniesz troszkę więcej to napewno kiedyś ktoś i ciebie będzie się obawiał na ringu,głowa do góry,będziemy trzymać kciuki ,i z uśmiechem na ring :lol:

Posted

Agnieszka Ania-k ma racje :D :D :D :D a co do włosów, według wzorca włos może się falować :wink: więc nie przejmuj się tym za bardzo. Pani Junikiewicz lubi dobrze przygotowany włos, to prawda, ale kto powiedział, ze nie mozna dobrze przygotować włosa falowanego, jeżeli bedzie wypielgnowany, sędzina napewno to doceni :wink:

Posted

powinnas wiedziec Agnieszka, że na dogomanie wchodzą nie tylko wystawcy, ale i sędziowe. Jeżeli jeszcze nie wszyscy zauważyli falujący włos Twojego psa o teraz już wszystkim o tym napisałaś. Gratuluję exhibicjonizmu! Ja go widziałam na wystawie i nie wydawało mi się że ma falujący włos, ten pies podobał mi się - ale teraz już wiem, ze ma kiepski włos - poinformowałaś nas o tym!

Posted

madzia_11 napisał(a):
Yoko ma dzisiaj urodzinki :lol: :BIG: dwa latka ,ale ten czas leci :D

Wszystkiego najlepszego!!! :tort: Sto lat, sto lat !! :laola:

Posted

Becca napisał(a):
powinnas wiedziec Agnieszka, że na dogomanie wchodzą nie tylko wystawcy, ale i sędziowe. Jeżeli jeszcze nie wszyscy zauważyli falujący włos Twojego psa o teraz już wszystkim o tym napisałaś. Gratuluję exhibicjonizmu! Ja go widziałam na wystawie i nie wydawało mi się że ma falujący włos, ten pies podobał mi się - ale teraz już wiem, ze ma kiepski włos - poinformowałaś nas o tym!

Bez komentarza. :shake:

Trzymaj się Agnieszko!!!! :thumbs:

Posted

Nie tylko trzymaj się, ale jeszcze zastanów się co piszesz. Nikt z tutaj piszących nie rozpisuje się o niedostatkach swoich psów - wszyscy je chwalą i zachwycają się nimi.

Posted

no i wszystkie kobiety pouciekały.... :bigcry: ja wróciłam teraz ze spacerku i powiem wam,że u nas jest -2 a zimno jakby było z -20 taki wiatr wieje,że wrrrr :evil: ,nic tylko :drink_2: na rogrzewkę :wink:

Posted

Becca napisał(a):
Nie tylko trzymaj się, ale jeszcze zastanów się co piszesz. Nikt z tutaj piszących nie rozpisuje się o niedostatkach swoich psów - wszyscy je chwalą i zachwycają się nimi.

Niemilo mi, ze ktos mnie w taki sposób skrytykował :( Rozumiem, ze teraz wszyscy mogą wiedziec, ale ja wiem, ze Zyzio jest ladnym psem, a martwi mnie jego wlos.

Posted

Becca napisał(a):

A!Czy falujący znaczy kiepski??

Posted

Sama ciągle chciałaś aby napisać Ci szczerze - to było szczere! Uważam że to co wypisujesz jest dziecinne i bardzo niepoważne. I na dodatek szkodzi Twojemu pieskowi.

Posted

Becca napisał(a):
Sama ciągle chciałaś aby napisać Ci szczerze - to było szczere! Uważam że to co wypisujesz jest dziecinne i bardzo niepoważne. I na dodatek szkodzi Twojemu pieskowi.

Dziękuję za szczerość, ale nie uważam, ze to bylo dziecinne. Uwazalam to za probe zgromadzenia opinii innych na ten temat. Nie koniecznie musze je wykorzystac prawda? Nie chcę, żeby to zaszkodziło pieskowi, jeśli tak, przykro mi, nie wiedzialam, ze ludzie sa tacy(najwyzej poniose konsekwencje swoich czynow), poza tym zrobie wszystko, by ten wlos naprawic(i mam nadzieje uda mi sie). A jesli nie, to piesek i tak bedzie najkochanszym pieskiem i wedlug mnie najpiekniejszym. Czy nie mam racji???

Posted

Chyba nie myślisz, że na forum wchodzą tylko 2 lub 3 osoby. Tu jest ciągle mnóstwo ludzi. I wierz mi - część z nich ma radość z tego, że tak bolejesz nad jakimś uszczerbkiem, czy też defektem u swojego psiaka. Napisz mi kto z dogomaniaków tak uporczywie ujawnia brak u swojego wystawowego psa??? A wierz mi - nawet utytułowanym psom czegośbrak

Posted

Możesz mi w takim razie napisać, co takiecgo ci ludzie robia, ze ich psy(pomimo tego, ze czegos im brakuje) wygladaja tak ladnie? Nie sa chyba cudotworcami?

Posted

poza tym zrobie wszystko, by ten wlos naprawic(i mam nadzieje uda mi sie). A jesli nie, to piesek i tak bedzie najkochanszym pieskiem i wedlug mnie najpiekniejszym. Czy nie mam racji???

poniekąd masz, ale włosa nie "naprawisz" :wink:

sto lat dla Yoka :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...