Amelia23 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 No świetnie Ania!! :grins: Hi Hi Hi :D Jesteś wyposażona we wszystkie chyba już plany i informacje, więc do dzieła kobieto, do dzieła!! :look3: Hi Hi Hi :lol: Weż jeszcze dyktafon i plakietkę z napisem:"Wysłannik DOGO" i czekamy na konkrety!!! :handy: Hi Hi Hi :jumpie:
anushka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 no super,wilkie dzięki :sweetCyb: :megagrin: ,zobaczę o której tam dojadę,afgany mi umkną na bank(a podobają mi się i chciałam popatrzeć sobie na nie)jeszcze do kościółka skoczymy(ulubione ostatnio miejsce Ameli :evilbat: )szkoda,że pogoda taka kiepska,ale jak byłam wtedy na benkach to padał śnieg i było bardzo zimno a to było na dworze :placz: zmarzliśmy wtedy bardzo z TZ,oczywiście jak tylko dojadę to napiszę wam co i jak,o ile zapamiętam cokolwiek :evilbat: szkoda,że żadnej z was nie będzie,po wieku napewno bym poznała :evilbat: :wink:
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Basia ma być, wystawia suczke w pośredniej :D W psach pośredniej startuje tatuś mojej przyszłej suczki :wink: , więc prosze ładnie kibicować :P :wink: :lol:
Amelia23 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 szkoda,że żadnej z was nie będzie,po wieku napewno bym poznała #Evil Bat No ładnie, już mi wypominają..... :siara:
:) Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='carotina']Basia ma być, wystawia suczke w pośredniej :D W psach pośredniej startuje tatuś mojej przyszłej suczki :wink: , więc prosze ładnie kibicować :P :wink: :lol: Na jakiej wystawie jesli moge wiedziec?? Tu dzisiejsze zdjecie Zyzia.Jak Wam sie podoba?(szczerze)
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 mi się bardzo podoba, on ma bardzo ładną głowe :D a pisałyśmy o wystawie w katowicach, naprawde stawki są niezłe, jestem bardzo ciekawa wyniku (startuje m.in zwyc. BIS z Głogowa)
:) Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Jego mankamentem jest ta sierść falowana, sucha(p[omimo tego, ze ja natluszczamy :cry: :cry: :cry: ) No, ale co mamy zrobic? A nie wiecie, kto bedzie w mlodziezy w wawie i w Grudziadzu w posredniej?
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 w Warszawie w młodzieży przypuszczam że bedzie "Champion od Marysi", bo z tego co widze, to ten pies ostatnio dużo jeździ poza tym ma być Bohemia Acro, więc myśle że zgłoszą jakiegoś psa w młodzieży... może to być któryś z tych: tutaj na pierwszym miejscu to drugie zdjęcie jest z Głogowa, tam piesek ten dostał zwyc. młodzieży, teraz jest zgłoszony w katowicach, bo pewnie chcą mu zrobić mł. championa Polski... skoro zaliczy katowice, wydaje mi się że większa szansa jest na to że w wawie bedzie ten pierwszy (oczywiście moge się mylić i mogą wogule nie zgłosić nic w młodzieży, ale zazwyczaj obstawiają prawie wszystko.... :wink: )
:) Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 To nieciekawie, bo Zyzio ma malo czasu, a tez bysmy chcieli championa Polski :( A co trzeba wyslac do Zarządu Głownego, jak chce sie wysłać wniosek o championat?
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 rozumiem, że chodzi o mł. championa :wink: ...? trzeba wysłać kserokopie trzech kart ocen ze zwyc. młodzieży (w tym jedno z międzynarodowej) no i oficjalne podanie z prośbą o wydanie tego dyplomu
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Mnie sie Wasz Zyzio bardzo podoba.W Warszawie bedzie chyba brat Bolsa,zloto-bialy.Moja sunia jest po FOR YOU Xizang-synGajasa MI KEJ TOU.W Grudziadzu zabraknie jej paru dni do klasy mlodziezy,ale niestety nie bardzo lubi wystawy.Mam nadzieje ze to sie zmieni.To jest pierwsze shih tzu z mojej hodowli-tez byla jedna w miocie.Nie potrafie wstawic zdjec,poczekam na pomoc jutro ,albo w niedziele.
:) Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Hmm... No to nie ma sprawy, tylko narazie mamy jedna karte Zw.Mł(bo bylismy na jednej wystawie tyko) Jak myslisz, jakie Zyzio ma szanse z tymi pieskami(tak szczerze)?
:) Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Yaki']Mnie sie Wasz Zyzio bardzo podoba.W Warszawie bedzie chyba brat Bolsa,zloto-bialy.Moja sunia jest po FOR YOU Xizang-synGajasa MI KEJ TOU.W Grudziadzu zabraknie jej paru dni do klasy mlodziezy,ale niestety nie bardzo lubi wystawy.Mam nadzieje ze to sie zmieni.To jest pierwsze shih tzu z mojej hodowli-tez byla jedna w miocie.Nie potrafie wstawic zdjec,poczekam na pomoc jutro ,albo w niedziele. A moze wyslesz nam fotki mailem?? Jak tak to nasz mail to oni23@epf.pl
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Agnieszko Bols jest na drugiej lokacie na fotce Carotiny z Glogowa.
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='onaion23']Hmm... No to nie ma sprawy, tylko narazie mamy jedna karte Zw.Mł(bo bylismy na jednej wystawie tyko) Jak myslisz, jakie Zyzio ma szanse z tymi pieskami(tak szczerze)? Wiesz, ja tak naprawde nie moge wiele powiedzieć, ponieważ ani Zyzia, ani żadnego z tych Bohemii nie widziałam na żywo.... w ruchu.... Przez pewien czas myślałam że Bohemia Acro ma "licencje na wygrywanie" :wink: 8) , ale wiem że to nie prawda, udowodnił to między innymi w głogowie Magnat Acte :D ..... Z tego co sprawdzałam w Wawie sędziuje pani Junikiewicz, jest to sędzina baaardzo wymagająca (trzeba mieć cierpliwość :wink: :P 8) ) i oszczędna w tytułach.... Pies musi mieć włos przygotowany idealnie :evilbat: , fryzurka pod lupe :wink: i w ruchu staraj się tak go poprowadzić, żeby dobrze wyrzucał łapki (stópki :wink: ) do tyłu, czyli raczej musicie mieć szybkie tempo :wink: W tym roku sędziowała w Lesznie na wystawie championów, tutaj możesz zobaczyć jakie były pieski i jak je ustawiła :wink: http://www.bohemia-acro.com/27_2_2005_Leszno_sampion_sampionu.htm
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Yaki napisał(a):Agnieszko Bols jest na drugiej lokacie na fotce Carotiny z Glogowa. Na stronce czechów było napisane, że na drugiej lokacie jest champion od Marysi :P ?? :P
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Bols jest w srodku i wyglada tak samo no ma dluzszy wlos.
:) Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ale nas zalamalyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Teraz to juz na pewno wiem, ze nie mamy szans!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 W Glogowie Champion od Marysi szedl w klasie szczeniat jest zloto-bialy
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 czyli jesteście zgłoszeni do Katowic? czy już wszystko pomieszałam :P :oops: :lol:
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Yaki napisał(a):W Glogowie Champion od Marysi szedl w klasie szczeniat jest zloto-bialy czyli pomieszałam :P sorki, źle przeczytałam na stronce Bohemii :oops: :P .... W każdym razie wydaje mi się, że widziałam Bolsa na żywo.... hmmm..... w Koszalinie chyba i w Słupsku :D jeszcze był w szczeniakach :D :D Bardzo mi się podobał, był bardzo ładnie przygotowany :D
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Agnieszko glowa do gory obejrzyj suki z Leszna.Masz ladnego psa itrzeba w niego wierzyc.
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 onaion23 napisał(a):Ale nas zalamalyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Teraz to juz na pewno wiem, ze nie mamy szans!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: no co ty :roll: .... po pierwsze, nie mamy pewności że w młodzieży bedzie bohemia, bo wiem tyle że jadą, a co i jak to nie wiadomo, można się domyślać :wink: :wink: A nawet jak bedzie jakiś piesek od nich z Wami, to przecież nic nie znaczy :wink: , Magnat wygrał, Wy też możecie :D :D :D Ja bede trzymać kciuki :thumbs:
Recommended Posts