Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

No świetnie Ania!! :grins: Hi Hi Hi :D Jesteś wyposażona we wszystkie chyba już plany i informacje, więc do dzieła kobieto, do dzieła!! :look3: Hi Hi Hi :lol: Weż jeszcze dyktafon i plakietkę z napisem:"Wysłannik DOGO" i czekamy na konkrety!!! :handy: Hi Hi Hi :jumpie:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no super,wilkie dzięki :sweetCyb: :megagrin: ,zobaczę o której tam dojadę,afgany mi umkną na bank(a podobają mi się i chciałam popatrzeć sobie na nie)jeszcze do kościółka skoczymy(ulubione ostatnio miejsce Ameli :evilbat: )szkoda,że pogoda taka kiepska,ale jak byłam wtedy na benkach to padał śnieg i było bardzo zimno a to było na dworze :placz: zmarzliśmy wtedy bardzo z TZ,oczywiście jak tylko dojadę to napiszę wam co i jak,o ile zapamiętam cokolwiek :evilbat: szkoda,że żadnej z was nie będzie,po wieku napewno bym poznała :evilbat: :wink:

Posted

Basia ma być, wystawia suczke w pośredniej :D
W psach pośredniej startuje tatuś mojej przyszłej suczki :wink: , więc prosze ładnie kibicować :P :wink: :lol:

Posted

[quote name='carotina']Basia ma być, wystawia suczke w pośredniej :D
W psach pośredniej startuje tatuś mojej przyszłej suczki :wink: , więc prosze ładnie kibicować :P :wink: :lol:

Na jakiej wystawie jesli moge wiedziec??

Tu dzisiejsze zdjecie Zyzia.Jak Wam sie podoba?(szczerze)

Posted

mi się bardzo podoba, on ma bardzo ładną głowe :D

a pisałyśmy o wystawie w katowicach, naprawde stawki są niezłe, jestem bardzo ciekawa wyniku (startuje m.in zwyc. BIS z Głogowa)

Posted

Jego mankamentem jest ta sierść falowana, sucha(p[omimo tego, ze ja natluszczamy :cry: :cry: :cry: )
No, ale co mamy zrobic?
A nie wiecie, kto bedzie w mlodziezy w wawie i w Grudziadzu w posredniej?

Posted

w Warszawie w młodzieży przypuszczam że bedzie "Champion od Marysi", bo z tego co widze, to ten pies ostatnio dużo jeździ
poza tym ma być Bohemia Acro, więc myśle że zgłoszą jakiegoś psa w młodzieży... może to być któryś z tych:

tutaj na pierwszym miejscu

to drugie zdjęcie jest z Głogowa, tam piesek ten dostał zwyc. młodzieży, teraz jest zgłoszony w katowicach, bo pewnie chcą mu zrobić mł. championa Polski... skoro zaliczy katowice, wydaje mi się że większa szansa jest na to że w wawie bedzie ten pierwszy (oczywiście moge się mylić i mogą wogule nie zgłosić nic w młodzieży, ale zazwyczaj obstawiają prawie wszystko.... :wink: )

Posted

To nieciekawie, bo Zyzio ma malo czasu, a tez bysmy chcieli championa Polski :( A co trzeba wyslac do Zarządu Głownego, jak chce sie wysłać wniosek o championat?

Posted

rozumiem, że chodzi o mł. championa :wink: ...? trzeba wysłać kserokopie trzech kart ocen ze zwyc. młodzieży (w tym jedno z międzynarodowej) no i oficjalne podanie z prośbą o wydanie tego dyplomu

Posted

Mnie sie Wasz Zyzio bardzo podoba.W Warszawie bedzie chyba brat Bolsa,zloto-bialy.Moja sunia jest po FOR YOU Xizang-synGajasa MI KEJ TOU.W Grudziadzu zabraknie jej paru dni do klasy mlodziezy,ale niestety nie bardzo lubi wystawy.Mam nadzieje ze to sie zmieni.To jest pierwsze shih tzu z mojej hodowli-tez byla jedna w miocie.Nie potrafie wstawic zdjec,poczekam na pomoc jutro ,albo w niedziele.

Posted

Hmm... No to nie ma sprawy, tylko narazie mamy jedna karte Zw.Mł(bo bylismy na jednej wystawie tyko)
Jak myslisz, jakie Zyzio ma szanse z tymi pieskami(tak szczerze)?

Posted

[quote name='Yaki']Mnie sie Wasz Zyzio bardzo podoba.W Warszawie bedzie chyba brat Bolsa,zloto-bialy.Moja sunia jest po FOR YOU Xizang-synGajasa MI KEJ TOU.W Grudziadzu zabraknie jej paru dni do klasy mlodziezy,ale niestety nie bardzo lubi wystawy.Mam nadzieje ze to sie zmieni.To jest pierwsze shih tzu z mojej hodowli-tez byla jedna w miocie.Nie potrafie wstawic zdjec,poczekam na pomoc jutro ,albo w niedziele.

A moze wyslesz nam fotki mailem?? Jak tak to nasz mail to oni23@epf.pl

Posted

[quote name='onaion23']Hmm... No to nie ma sprawy, tylko narazie mamy jedna karte Zw.Mł(bo bylismy na jednej wystawie tyko)
Jak myslisz, jakie Zyzio ma szanse z tymi pieskami(tak szczerze)?

Wiesz, ja tak naprawde nie moge wiele powiedzieć, ponieważ ani Zyzia, ani żadnego z tych Bohemii nie widziałam na żywo.... w ruchu.... Przez pewien czas myślałam że Bohemia Acro ma "licencje na wygrywanie" :wink: 8) , ale wiem że to nie prawda, udowodnił to między innymi w głogowie Magnat Acte :D .....
Z tego co sprawdzałam w Wawie sędziuje pani Junikiewicz, jest to sędzina baaardzo wymagająca (trzeba mieć cierpliwość :wink: :P 8) ) i oszczędna w tytułach.... Pies musi mieć włos przygotowany idealnie :evilbat: , fryzurka pod lupe :wink: i w ruchu staraj się tak go poprowadzić, żeby dobrze wyrzucał łapki (stópki :wink: ) do tyłu, czyli raczej musicie mieć szybkie tempo :wink:
W tym roku sędziowała w Lesznie na wystawie championów, tutaj możesz zobaczyć jakie były pieski i jak je ustawiła :wink:
http://www.bohemia-acro.com/27_2_2005_Leszno_sampion_sampionu.htm

Posted

Yaki napisał(a):
Agnieszko Bols jest na drugiej lokacie na fotce Carotiny z Glogowa.

Na stronce czechów było napisane, że na drugiej lokacie jest champion od Marysi :P ?? :P

Posted

Ale nas zalamalyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Teraz to juz na pewno wiem, ze nie mamy szans!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Yaki napisał(a):
W Glogowie Champion od Marysi szedl w klasie szczeniat jest zloto-bialy

czyli pomieszałam :P

sorki, źle przeczytałam na stronce Bohemii :oops: :P .... W każdym razie wydaje mi się, że widziałam Bolsa na żywo.... hmmm..... w Koszalinie chyba i w Słupsku :D jeszcze był w szczeniakach :D :D Bardzo mi się podobał, był bardzo ładnie przygotowany :D

Posted

onaion23 napisał(a):
Ale nas zalamalyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Teraz to juz na pewno wiem, ze nie mamy szans!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

no co ty :roll: .... po pierwsze, nie mamy pewności że w młodzieży bedzie bohemia, bo wiem tyle że jadą, a co i jak to nie wiadomo, można się domyślać :wink: :wink: A nawet jak bedzie jakiś piesek od nich z Wami, to przecież nic nie znaczy :wink: , Magnat wygrał, Wy też możecie :D :D :D Ja bede trzymać kciuki :thumbs:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...