madzia_11 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 mmm dziewczyny jakie fajne macie plany :P nestety ja napewno nie dam rady skorzystać :cry: ,widze że Amelce humorek już dopisje :D Ne nie mam chętnej suczki dla Zyzia :) tylko poprostu uważam że jest bardzo ładny i były by po nim ładne szczeniaki :wink: Tak Ana Yoko nie był i nie bedzie wystawiany , nie ma nawet wyrobionego rodowodu tylko metryczke :wink: jego wada dyskwalifikje go z takich imprez , ale do kochania jest najlepszy na świecie :D :D
madzia_11 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Carotina gratlujemy ty Maniaczko przez duże M :BIG:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Gratuluję Carotina!!!!!!!!!! :tort: :user: Właśnie byłam ciekawa , która (-ry) z nas go napisze!!!! :grins: :flasings: :grins: :flasings:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 :HUT012: :drinking: no no no Amelia,rozkręcasz się :evilbat: ja to się na to zgadzam :evilbat: ale bez kostiumów kąpielowych proszę :modla: Ja w kostium nie wskoczę.... obiecuję :grins: Fajnie by było jak byśmy się wszyscy spodkali :lol: A psiaki ilu kibiców by miały :B-fly:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 OO matko co ja tam na górze zrobiłam????? Znów coś nie umiem??? :oops: Aaa... już wiem co.... :evilbat:
anushka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 camping na mazurach wygląda obiecująco,dodam iż na mazurach nigdy nie byłam,aczkolwiek kocham łódki i wszystko co się z tym żeglarstwem łączy :megagrin: ,no zobaczymy jak to wyjdzie,do lipca jeszcze troszkę nam zostało,myślałam o Jąderku i ten diabeł chyba by oszalał :evilbat: o Madzi też pomyślałam,że tym czasie będzie tulić swój skarb :angel: gratuluję tej dogomaniaczce--na kogo innego by to miało trafić Amelia??ona tylko czatowała na to :evilbat: :evilbat: :wink:
Amelia23 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 gratuluję tej dogomaniaczce--na kogo innego by to miało trafić Amelia??ona tylko czatowała na to #Evil Bat #Evil Bat Hi Hi Hi :lol: ...na kogo wypadnie ,na tego bęc!, a tutaj "bęc" był wiadomy od PIERWSZEGO postu! :grins: Też myślałam o mojej Bezie...To jest generalnie bardzo grzeczny i posłuszny pies... :angel: lecz w momencie gdy zobaczy innego psa, to... koniec z dobrym wychowaniem i manierami :roflt: :sweetCyb: :roflt: , a w takim skupisku ludzi i psów... :Dog_run: Jaaa nie wiem... :crazyeye:
anushka Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Amelia bardzo ładny emblemacik,pokaż więcej Bezuni :angel: chowasz ją sobie :evilbat: pochwal się nią troszkę więcej...proszę... :wink: a wogóle to proszę zobaczyć któa godzina i ile czasu nikt tutaj nie pisał :motz: :stupid: :wallbash: :sadCyber: :wink:
Amelia23 Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Cześć Ania! :lol: Ja myślę że reszta szykuje się już do Olsztyna :megagrin: Nie śmiej się, to samo myślałam o Tobie :sweetCyb:
carotina Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 no Amelia, emblemacik bomba :angel: wiecie jakie Demi ma chimery :o :lol: 8) ... spacerek 10 min., nie wiecej, po schodach nie chodzi, a o jedzeniu już nie wspomne :P 8) :lol:
anushka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Demi chyba tuż tuż... :angel: kiedy mamy się spodziewać pępkowego :drinking: ???u nas dzisiaj wystawa w Katowicach,pracuję nie daleko Spodka--korki są już teraz,a co będzie później :evilbat:
:) Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Hej!Dawno nas tu ine bylo!Co u Was slychac?<uy od poniedzialku probujemy potwierdzic zgloszenie do Grudziadza i nic:( Do kiedy siesklada do Olsztyna?
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Witam.Olsztyn przyjmuje do 3.06,a z potwierdzeniem zgloszenia w Grudziadzu wszyscy mamy klopoty.
Amelia23 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Podoba się emblemacik? Cieszę się :kiss_2: Carotina, tylko pamiętaj :nono: jak tylko Demi zacznie..., :baby: , to relacja na żywo! :user: Bo my tu wszyscy uschniemy z niewiedzy!!! :halfrobo:
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 najpóźniej będzie to następna niedziela, czyli wielkanoc :lol: .... oczywiście zaraz sie o wszystkim dowiecie :P :D :D .... Yaki, tak jak już pisałam kilka stron wcześniej mam nadzieje, ze nie masz mi za złe tego co napisałam wcześniej :oops: :wink: , poprostu jestem przewrażliwiona i dziwnie to odebrałam :roll: ..... Co wystawiasz w grudziądzu?
Amelia23 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ania, pojedziesz na wystawę pooglądać psiaki? :loveu: Czy u Was za oknem też leje,jest szaro,brudno i okropnie??? :morning:
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ania-k napisał(a):Demi chyba tuż tuż... :angel: kiedy mamy się spodziewać pępkowego :drinking: ???u nas dzisiaj wystawa w Katowicach,pracuję nie daleko Spodka--korki są już teraz,a co będzie później :evilbat: kurcze, zazdroszcze :roll: chętnie bym się tam wybrała mam nadzieje, że Ania zdasz nam w niedziele relacje :P bo stawka jest niezła :D , jestem bardzo ciekawa co, kto i jak.... :angel:
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 [quote name='Amelia23']Ania, pojedziesz na wystawę pooglądać psiaki? :loveu: Czy u Was za oknem też leje,jest szaro,brudno i okropnie??? :morning: u mnie tak :-? , okorponie poprostu :evil: , psiaki właśnie poszły na spacerek z moją mamą, ale z jakim cięzkim bólem :lol: 8) , Kogut nie chciał jak zwykle z budy wyjść 8) , musiałam siłą.... :evilbat: :wink: ..... no a za chwile czeka mnie wielkie mycie :o :evilbat: :roll: :D
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Carotino przyjelam Twoje tlumaczenia,a jak czytam tez bedziez to przezywala za kilka dni.Mi zostal tylko jeden piesek.Drugiego nie udalo sie utrzymac przy zyciu,bardzo to przezylam.
Yaki Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 W Grudziadzu wystawiam Bolsa w mlodziezy i sunie w szczeniakach.Aniu zazdroszcze mozliwosci obejrzenia Katowic.Stawka b. piekna,silna
Amelia23 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Hi Hi :D Beza też nie chce wychodzić .trzeba ją znosić na rękach, po dworzu chodzi jak "na paluszkach" i ze spuszczoną głową :tard: (jaka ta pani zła kazała jej wyjść..), a i tak wracając wygląda jak wielki mop.. :smhair2:
Amelia23 Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Yaki napisał(a):Carotino przyjelam Twoje tlumaczenia,a jak czytam tez bedziez to przezywala za kilka dni.Mi zostal tylko jeden piesek.Drugiego nie udalo sie utrzymac przy zyciu,bardzo to przezylam. Współczuję :cry:
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Yaki napisał(a):Carotino przyjelam Twoje tlumaczenia,a jak czytam tez bedziez to przezywala za kilka dni.Mi zostal tylko jeden piesek.Drugiego nie udalo sie utrzymac przy zyciu,bardzo to przezylam. bardzo mi przykro z powodu pieska :( :( , biedne maleństwo :( :( Kto jest tatusiem? Jak nazywa się twoja hodowla? A mogłabyć wrzucić fotki psiaczków? zwłaszcza jestem ciekawa twojego maleństwa, suczki ze szczeniąt :P
anushka Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 no właśnie,na to wygląda,że ide :wink: zostałam wydelegowana :lol: ,wcześniej myślałam,że pojadę z TZ-ale on pracuje cała niedzielę,więc chyba sama pojadę z małą,tylko teraz (bo wy zawsze się orientujecie)proszę mi powiedzieć o której godzinie w niedzielę mam tam być :-? bo ja nie mam zielonego pojęcia,a u mnie leje deszcz,jest pochmurno,aż nie chce się wychodzić z pracy :errrr: ,byłam kiedyś na wystawie,parę lat temu-bo poszłam zobaczyć bernardyny wtedy :lol: ,teraz też napewno mnie wpuszczą normlanie jako widza no nie??macie gdzieś napisane w którym miejscu będą np. shih,a w którym grzywki,afgany???a sobie pochodzę :scared: a co :evilbat: mówiłam wam,że laik jestem :-? :megagrin: Yaki :sadCyber: przykro mi :cry:
carotina Posted March 18, 2005 Posted March 18, 2005 Ania, no więc tak: napewno wpuszczą Cie normalnie, nawet gdzieś czytałam po ile są bilety, ale nie pamiętam :P , wydaje mi się, że Twoja córcia bedzie mogła wejść za darmo (mam nadzieje, że nic nie pokręciłam) według planu sędziowania shih-tzu wychodzą na ring o godz. 13.30, są na ringu 10... przed są na nim buldożki francuskie i cała gama pudelków :D (pamiętaj, że z tymi godzinami to jest różnie i czasem coś może być wcześniej, czasem później :wink: ) chińskie grzywacze mają być o 12.55 na ringu nr.6, a afgany o 10.00 8) na ringu 12.... Jeżeli więc chcesz zobaczyć całą stawke afganów, to musicie przyjść już na 10.00, czyli być od początku wystawy jak byś chciała coś jeszcze sprawdzić to tu jest plan sędziowania: http://www.kynkat.neostrada.pl/pl/plan.doc
Recommended Posts