anushka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Amelia23']Dzięki Ci Ania, że jesteś. Wiesz, są w życiu decyzje, które bardzo ciężko podjąć, a którego rozwiązania byś nie wzięła pod uwagę, to zawsze będzie żle. Szczególnie jeśli chodzi o los drugiego człowieka.... :( Napisz jakąś anegdotkę, albo co... Amelia,zdziwiłabyś się :crazyeye: ,powiem ci takie dobre hasełko któe zazwyczaj pomaga : "co cię nie zabije to cię wzmocni",czyż nie prawda???zawsze są dwa wyjścia :wink: ,głowa do góry :megagrin: teraz nic nie wymyslę bo jestem w pracy :evilbat: i przewija mi się tutaj multum ludzi (z przewagą facetów :evilbat: ),a tobie jak się skończy wychowawczy to wracasz do pracy???ja nie miałam tego szczęścia być na urlopie,a tak bardzo chciałam :cry:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No tak, ale mówią też: "Kto ma miękkie serce, ten musi mieć twardą d..ę" :-? No dobra..., co będzie, to będzie :sadCyber: Kurcze, praca. :o Muszę wrócić i to przed końcem urlopu tzn: jak mała skończy 3 latka (19.01.2006), a urlop mam do końca lipca 2006. Ciężko jest.. wiesz... :hmmmm: Teraz też muszę coś dorobić wieczorami..., tylko muszę coś poszukać... Matko moja... :agrue: Faaajnie masz z mężczyznami :gent: :evil_lol:
anushka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 ja musiałam wrócić do pracy (dobrze,że ja chociaż miałam) bo TZ był bez pracy--więc on był w domu z małą na tzw:tacierzyńskim :wink: teraz pracuje od lutego prawie..ale szkoda gadać...jeśli chodzi o finanse to kanał totalny 8) w Wawce takich zarobków napewno niema :evilbat: założe się że z naszych dwóch pensji zrobisz u siebie tylko opłaty :evilbat: ale głowa do góry zawsze jest DGM :lol: przypominam ci tylko głowa do góry :wink: za nisko...wyżej...wyżej.... :evilbat:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Eeech, roważania o polskiej rzeczywistości.... :evil: . jakbyśmy tak na dobre się rozkręciły, to niezła epopeja by nam wyszła :changes: Głowę trzymam już ciut wyżej, nawet takie krótkie chwile na DGM dobrze robią :cool2: Dzięki Ci... :buzi:
:) Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 madzia_11 napisał(a):Aha i jeszcze wyraże publicznie moja opinie ZYZIO NA REPRODUKTORA :kciuki: Bardzo dziękujemy za poparcie!! A co?? Masz chętną suczkę???? :evilbat: :evilbat: :evilbat:
:) Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Amelia23 napisał(a):Eeech, roważania o polskiej rzeczywistości.... :evil: . jakbyśmy tak na dobre się rozkręciły, to niezła epopeja by nam wyszła :changes: Głowę trzymam już ciut wyżej, nawet takie krótkie chwile na DGM dobrze robią :cool2: Dzięki Ci... :buzi: Bardzo przepraszam, ze wczesniej nie pisalam, ale bylam w szkole... Amelio kochana, jak ja bym chciala, zebys sie usmiechala.... Glowa do gory!! Nie mozeny sie tu smucic!! MAmy siebie i zawsze mozemy na siebie liczyc, nie? Wiec jak cos, to (jak powiada moja znajoma):"wal jak w dym!!!" Powodzenia w rozwiazaniu swoich problemow!!!
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Dzięki wielkie!! :) Miło jest , gdy są osoby (obce przecież) ,które próbują pocieszyć. Kochani jesteście! :great:
:) Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No wcale oie takie obce! Jesteśmy rodziną Dogomaniaków!!! Wszyscy kochamy ty ShihTzki i to nas łączy!Musimy być ze sobą i sobie pomagać!!!!
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Pochwalicie się gdzie wasze pieseczki śpią? Moja Bezunia śpi OCZYWIŚCIE z nami w łóżku z mojej strony(od ściany) , a ja jej najwrażniej przeszkadzam :sleeping: -rozpycha się, stęka, fuka, a czasami :evilbat: ... się oburza i z takim: uych, wrrr idzie do małej pod łóżeczko! :oops:
carotina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 u mnie mimo, że każde ma swoje łóżko to i tak większość nocy śpią w łózku moich rodziców 8) (Demi oczywiście całą :P )
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Hi HI :lol: Carotina, kiedy odbierasz sunie? :lol:
carotina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 koło 20 kwietnia (prawdopodobnie 22 :D ) jeszcze caaaaaałyyyy miesiąc :roll:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Noo, to już będzie miała prawie cztery miesiące!! :D A takiego małego pieska, to od którego miesiąca się wystawia? :hmmmm: A Ty Carotina będziesz odrazu wystawiać/ :kciuki:
carotina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 pieska można wystawiać od szóstego miesiąca, a mała będzie wystawiana od razu :D debiutować będzie trzeciego lipca w Olsztynie, czyli w pierwszym dniu gdy tylko może :D , tak fajnie sie nam wystawa ułożyła :D :D
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Fajnie! Ojejku, 3 lipca to Bezy urodziny! :BIG: Może pojedziemy? A będziesz wystawiać jeszcze któregoś swojego psinkę, czy to jeszcze nie wiadomo? :biggrina: Sorki za moje wścipstwo ,ale tak już mam. Mam fioła itd... :roflt: :sweetCyb:
carotina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 tak :D , poza małą w szczeniakach, Demi bedzie w weteranach :D , być może Chakie też, w championach przyjedź, przyjedź :D :D :D chętnie Cie poznam na żywo :D Aga i Janusz też bedą z Zyziem :D (zrobimy Bezie urodzinowe party :lol: :P :D :D :D )
anushka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 carotina napisał(a):tak :D , poza małą w szczeniakach, Demi bedzie w weteranach :D , być może Chakie też, w championach przyjedź, przyjedź :D :D :D chętnie Cie poznam na żywo :D Aga i Janusz też bedą z Zyziem :D (zrobimy Bezie urodzinowe party :lol: :P :D :D :D ) no ja poproszę o relację(fotorelację :evilbat: ) z tego spotkania :megagrin:
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Superowatooo! Ja też chętnie Was poznam!! :multi: No to jesteśmy umówieni (hi hi hi) :beerchug: A wiesz kiedy sunia dostaje cieczki?(najpóżniej?) Beza ma 8,5 miesiąca i jeszcze nie ma. Akurat jak miała 6 m. to byliśmy u weta, a on powiedział że na dniach..... :huh:
carotina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 z tym to jest różnie, mam nadzieje że mała nie wywinie nam takiego numeru na debiut :wink: :P .... niektóre suczki dostają już koło piątego miesiąca, inne koło roku :wink: napewno wszystko jest ok :) Ania-k a może przyjedziesz też na to spotkanko? :D :P W końcu lato, mazury, shihtziaki :evilbat: .... W każdym razie fotorelacje obiecuje :D :D :D :D :D (tym razem przypilnuje tate 8) )
Amelia23 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Noo jesteś Ania :D A Ciebie nie będzie?? No fakt, trochę daleko ale może....? A w Wa-wie nie będziesz? :HUT012: :drinking:
anushka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 carotina napisał(a):Ania-k a może przyjedziesz też na to spotkanko? :D :P W końcu lato, mazury, shihtziaki :evilbat: .... W każdym razie fotorelacje obiecuje :D :D :D :D :D (tym razem przypilnuje tate 8) ) sama wiesz,że mi dwa razy się nie powtarza :evilbat: ,ale pomyślę sobie oczywiście,w sumie fajnie by było się spotkać,ale teraz mi proszę powiedzieć bo,że Olsztyn to wiem,ale jaki to dzień wypada i jak to ze spaniem :crazyeye: czy bez??bo ja to nawet niewiem ile takie coś trwa i czy obrócę do domu w ten sam dzień,bo ja jeszcze z Katowic muszę dojechać :evilbat: ,dużo zależy też od pracy....muszę to też brać pod uwagę,ale chętnie poczekam aż mi któraś z pań odpisze...i już zaczynam kombinować.... :wink: :angel:
anushka Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Amelia23']Noo jesteś Ania :D A Ciebie nie będzie?? No fakt, trochę daleko ale może....? A w Wa-wie nie będziesz? :HUT012: :drinking: no no no Amelia,rozkręcasz się :evilbat: ja to się na to zgadzam :evilbat: ale bez kostiumów kąpielowych proszę :modla:
:) Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 No, no, my rowniez zapraszamy do Olsztyna :) Zyziek już będzie w pośredniej! Czy ktos bedzie wystawial w posredniej???? :evilbat: :evilbat: :evilbat: :oops:
carotina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Ania-k wystawa jest w niedziele :D :D trwa tylko jeden dzien, wiec bez spania :P zaczyna sie o 10.00 (można być już od 7.00 8) ) i trwa do 15-16.00 :P :P Jak jedziesz z daleka to można sobie np. zrobić kruciutki camping na mazurach :lol: , superowo (a jaki Jąderko byłby szczęsliwy :D :D 8) :wink: :D :D )
carotina Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 napisałam tysięcznego posta na naszym topicu, ten u góry :P :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: :drinking: :drinking: :drinking: :multi: :multi: :multi: :drinking: :drinking: :drinking: :BIG: :bday: :laola: :megagrin: :laola: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts