Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

carotina napisał(a):
ok poszły :D
sprawdzcie zaraz, czy są :P

no ja sprawdziłam i musiało ci się coś pokręcić :wink: i to zdrowo :evilbat: bo u mnie wielkośc fotek to 0,00 KB... :evilbat: ,koniecznie spróbuj raz jeszcze...błagam... :modla:

Posted

Carotinko kochana, dzięki za maila, ale wyslij jeszcze raz fotki, bo nie chca mi sie wyswietlic:( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

wysłałam już :D .... ciekawe, czy doszły...? może jakieś przeciążenie mają :wink: 8) wczoraj to wogule moje maile bez trescie dochodziły, nie wspominając o załącznikach :evilbat: :lol: :-?

Posted

No, no... Psiaki sliczne!!!!Szczególnie podoba mi się psinka ze zdjecia o nazwie mala9.A Tobie Varotino??
Mam pytanie.Jak to się stało, że masz hodowle?Kto na to wpadł u Ciebie w rodzinie i w ogole?

Posted

:placz: ja chce się wtulić w takie cieplutkie serduszka,one są kochaneee,Carotina aż ci zazdroszczę tych maluszków w domku :angel: jak nie będziesz nagminnie wysyłać fotek to obiecuję,że cię zmolestuję :evilbat: dziękuję ci ślicznie za fotki :calus: mnie spodobała się 'ciemna" suńka,ale pewnie jeszcze ze 200 razy je dzisiaj obejrzę i TZ jak wróci to zamiast obiadu dostanie monitor na przedpokój :megagrin: no są cudneee :wink:

Posted

Ciesze sie, ze doszły i że Wam się podobają :D :D :D
ja sie nie moge już doczekać jednej z nich i powiem Wam że najprawdopodobniej bedzie to "mała", albo "paski" :angel: :angel: :angel:

Mam pytanie.Jak to się stało, że masz hodowle?Kto na to wpadł u Ciebie w rodzinie i w ogole?

u mnie to było tak, że dostałam Demi, zaczeliśmy ją wystawiać (co prawda, dosyć późno :roll: ) i po pewnym czasie zdecydowaliśmy (oczywiście, nie tak z dnia na dzien :wink: )
, że chcielibyśmy aby miała dzieciaczki :D
potem troche czasu nam zeszło na wybór reproduktora.... No i tak to poprostu wyszło :wink: , zarejestrowaliśmy hodowle
A Wy też chcecie? :)

Posted

No, ja o tym marze. Inni mowia, ze to szalone, ale to moje marzenie. Zyziowi chcemy zrobić uprawnienia treproduktora, moze cos z tego wyjdzie. Moza ktoras z Dogomaniaczek zechce, by Zyzio byl tatusiem dzieci jej psinki??? :D
Aniu K o czym juz wiem?Bo nie wiem, o co Ci chodzi

Posted

czemu od razu szalone :wink: :P ? praktycznie żeby mieć hodowle wystarczy mieć jedną suczke 8)
a Ani chodziło o to, że suczka jest podpisana jako ciemna :wink:

jeszcze troszke i bedziemy oblewać tysięczny post :P 8)

Posted

Carotina,widzę,że czuwasz :wink: masz rację pisałam o "ciemnej" bo Agnieszka pytała która to :lol: i pozwolę sobie dołączyć do Madzi :B-fly: Zyzio najlepszego :lol: ,a co z Yoko????????? :hmmmm: :megagrin:

Posted

[quote name='madzia_11']Z Yokuśkiem ok , a jeśli chodzi o o to , to jest petem ponieważ ma wade zgryzu i wpis niehodowlany. :D dzieci więc miał nie bedzie , :P
no ok Madzia , tylko wiesz ja wogóle nie znam się na szczegółach,a o podstawach nawet nie wspomnę,więc proszę mi tu ładnie powiedzieć czy z powodu tej wady zgryzu ma ten wpis niehodowlany??? i czy to znaczy,że nie może być wystawiany??? :wink: :-?

Posted

[quote name='Amelia23']Cześć! buuu :cry: Co tu taka cisza? buuu :cry: Chcę pogadać! buuu :cry: Napiszcie coś wesołego, żeby mnie rozweselić!!! buuu :placz:
Amelia co ci się dzieje???? :popcorn: dlaczego takie masz łzy do kolan????? :eek2:

Posted

Dzięki Ci Ania, że jesteś. Wiesz, są w życiu decyzje, które bardzo ciężko podjąć, a którego rozwiązania byś nie wzięła pod uwagę, to zawsze będzie żle. Szczególnie jeśli chodzi o los drugiego człowieka.... :(
Napisz jakąś anegdotkę, albo co...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...