:) Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Pisalas w topicu o wystawie w wawie, ze bedziesz wystawiac:/
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 chodziło mi o MP :wink: , albo jeżeli post był napisany dawno, to miałam na myśli koguta, bo przez jakiś czas chciałam go zgłosić :P
Amelia23 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Oj szkoda, ja mam podpisane imionami. A może się oriętujesz? - S.A. Mousic of Love -S.A. Magik Star -S.A. Mayestic Lady -S.A. Magik Blue Moon :buzi:
:) Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Widzę że moje niektóe pytania są tu ignorowane. :cry: Nie chcecie nas?????? :cry: :cry: :cry: :cry:
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 nie dzisiaj jeszcze nie, ale lada dzień powinnam dostać nową porcje fotek 8) , już z imionkami :D :D :angel: :angel: :angel: wtedy Ci napisze. Albo napisz mi o jaką chodzi, z wyglądu :wink: Bo poza tą któa w hodowli zostaje :iloveyou: , to fajniutka jest ta z siodełkiem i powiem szczerze, że chyba na tą sie zdecydujemy :angel: :angel: :angel:
:) Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 carotina napisał(a):chodziło mi o MP :wink: , albo jeżeli post był napisany dawno, to miałam na myśli koguta, bo przez jakiś czas chciałam go zgłosić :P A KOGUT to jaki pies?
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 które ignorowane? :roll: o fotki? moge Ci podesłać, jak dostane te najnowsze, bo chyba takie najlepsze :wink: a Kogut...? :evilbat: to przecież Chakie, mój psiur nieznośny :evilbat: , wystawiany już jest w championach 8)
:) Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 No, chodzi o fotki.Bardzo bym chciala je zobaczyc.Te starsze tez moglaby,m zobaczyc.. Moj adres to: oni23@pf.pl Z ggory dzieki. Swoich psiakow tez mozesz wyslac. Bede wdzieczna :D :D :D :D :D
anushka Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 carotina napisał(a):które ignorowane? :roll: o fotki? moge Ci podesłać, jak dostane te najnowsze, bo chyba takie najlepsze :wink: a tak na forum nie możnaby zamieścić tych fotek??myślę,że ja też jestem chętna na obejrzenie foteczek bo na stronie malutko :oops: :lol:
Amelia23 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 CHętnie bym pokazała te fotki, ale nie wiem czy można. Myślę jednak, że jak napiszecie do tej pani to chętnie wam przyśle. :D
Amelia23 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 carotina napisał(a):nie dzisiaj jeszcze nie, ale lada dzień powinnam dostać nową porcje fotek 8) , już z imionkami :D :D :angel: :angel: :angel: wtedy Ci napisze. Albo napisz mi o jaką chodzi, z wyglądu :wink: Bo poza tą któa w hodowli zostaje :iloveyou: , to fajniutka jest ta z siodełkiem i powiem szczerze, że c hyba na tą sie zdecydujemy :angel: :angel: :angel: Kurcze, one są wszystkie tak "równe" że trudno je opisać. Jak dostaniesz te z imionkami to napisz proszę. Strrrrasznie jestem ciekawa! :o Mnie najbardziej podoba się: Magic Blue Moon :lol: :D :lol:
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 właśnie dostałam :o :D :D .... mi też :D :D :angel: :angel: , ale ona zostaje w hodowli :wink:
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):które ignorowane? :roll: o fotki? moge Ci podesłać, jak dostane te najnowsze, bo chyba takie najlepsze :wink: a tak na forum nie możnaby zamieścić tych fotek??myślę,że ja też jestem chętna na obejrzenie foteczek bo na stronie malutko :oops: :lol: zgadzam się z Amelią :wink: , ale jeżeli chcesz to moge Ci wysłać :D ..... jak bede Anii i Januszowi wysyłać :wink: ..... tyle, że już nie dziś, ale jutro :P
carotina Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 wopss :oops: sorki :wink: :lol: jutro wysyłam :wink: :D
madzia_11 Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 a czy ja też moge prosić o podesłane zdjątek?? :oops: plisssss :D
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='carotina'][quote name='Ania-k'][quote name='carotina']które ignorowane? :roll: o fotki? moge Ci podesłać, jak dostane te najnowsze, bo chyba takie najlepsze :wink: a tak na forum nie możnaby zamieścić tych fotek??myślę,że ja też jestem chętna na obejrzenie foteczek bo na stronie malutko :oops: :lol: zgadzam się z Amelią :wink: , ale jeżeli chcesz to moge Ci wysłać :D ..... jak bede Anii i Januszowi wysyłać :wink: ..... tyle, że już nie dziś, ale jutro :P Carotina a jak myślisz???ja i tak się dziwię,że tych fotek jeszcze nie mam :evilbat: będę ci bardzo wdzięczna,ale coś mi się jeszcze przypomniało,miałaś kiedyś jakieś przedstawienie podobno?? :evilbat: obiecałaś coś podobno :evilbat: ,może i stara jestem ale pamięć mam dobrą(podobno) :evilbat: no to ja czekam..... 8)
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='onaion23']Ania-k Ty jestes stara?? A ile masz lat?? jak to ślicznie ujęła Amelia mam 26% zniżki... :evilbat:
anushka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 onaion23 napisał(a):To znaczy ile?? :roll: :evilbat: widze,że coś nie jesteście w temacie,albo nie czytacie poprzednich postów :cry: 26% zniżki to jest 26 lat :evilbat:
carotina Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 z przedstawieniem to kicha 8) , tzn. nie z przedstawieniem a z fotkami :-? , dałam do robienia pewnej osobie :evil: i zrobiła bez lampy mimo, że prosiłam o co innego :roll: , przez co nic nie było na nich widać, były bardzo ciemne i na dodatek jakieś zamazane, poruszone :-? . Przedstawienie było prawie tydzień temu, ale nic straconego, bo wiem że kilka osób robiło jeszcze fotki :P , jutro dowiem sie, czy ma ktos na nich koguta, jak tak, to napewno zdobede :evilbat: :lol: W każdym razie kogut spisał sie super, dostalismy wyróżnienie :P . Był naprawde bardzo grzeczny :D :o :lol: . Pół szkoły sie zakochało 8) ..... No ale, i tak najsmieszniejsze byly miny ludzi w tramwaju, którzy widzieli, ze jade z psiakiem do szkoły (o 7 rano 8) )..... Jeden pan, mówił do swojej żony (chyba żony :wink: ) "nie..... ona jest sztuczna..." :o :lol: (kogut spał mi na kolanach, w końcu zwaliłam go tak wcześnie z łóżka 8) .....) ide wysyłać fotki :P
:) Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 A jakim przedstawieniem?Bo nie wiem, o co chodzi. A z tymi fotkami, to czekam na nie:D Jak cos, to probuj na oni23@pf.pl, a jak nie wyjdzie, to na oni23@epf.pl
carotina Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Wam już wysłałam :D :D :D teraz poprosze jeszcze o maila Ani i Madzi, bo w profilu nie macie :wink:
Recommended Posts