Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oj szkoda, ja mam podpisane imionami. A może się oriętujesz?
- S.A. Mousic of Love
-S.A. Magik Star
-S.A. Mayestic Lady
-S.A. Magik Blue Moon :buzi:

Posted

Widzę że moje niektóe pytania są tu ignorowane. :cry: Nie chcecie nas?????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

nie dzisiaj jeszcze nie, ale lada dzień powinnam dostać nową porcje fotek 8) , już z imionkami :D :D :angel: :angel: :angel: wtedy Ci napisze.
Albo napisz mi o jaką chodzi, z wyglądu :wink: Bo poza tą któa w hodowli zostaje :iloveyou: , to fajniutka jest ta z siodełkiem i powiem szczerze, że chyba na tą sie zdecydujemy :angel: :angel: :angel:

Posted

carotina napisał(a):
chodziło mi o MP :wink: , albo jeżeli post był napisany dawno, to miałam na myśli koguta, bo przez jakiś czas chciałam go zgłosić :P

A KOGUT to jaki pies?

Posted

które ignorowane? :roll: o fotki? moge Ci podesłać, jak dostane te najnowsze, bo chyba takie najlepsze :wink:

a Kogut...? :evilbat: to przecież Chakie, mój psiur nieznośny :evilbat: , wystawiany już jest w championach 8)

Posted

No, chodzi o fotki.Bardzo bym chciala je zobaczyc.Te starsze tez moglaby,m zobaczyc.. Moj adres to: oni23@pf.pl Z ggory dzieki. Swoich psiakow tez mozesz wyslac. Bede wdzieczna :D :D :D :D :D

Posted

carotina napisał(a):
które ignorowane? :roll: o fotki? moge Ci podesłać, jak dostane te najnowsze, bo chyba takie najlepsze :wink:

a tak na forum nie możnaby zamieścić tych fotek??myślę,że ja też jestem chętna na obejrzenie foteczek bo na stronie malutko :oops: :lol:

Posted

carotina napisał(a):
nie dzisiaj jeszcze nie, ale lada dzień powinnam dostać nową porcje fotek 8) , już z imionkami :D :D :angel: :angel: :angel: wtedy Ci napisze.
Albo napisz mi o jaką chodzi, z wyglądu :wink: Bo poza tą któa w hodowli zostaje :iloveyou: , to fajniutka jest ta z siodełkiem i powiem szczerze, że c
hyba na tą sie zdecydujemy :angel: :angel: :angel:

Kurcze, one są wszystkie tak "równe" że trudno je opisać. Jak dostaniesz te z imionkami to napisz proszę. Strrrrasznie jestem ciekawa! :o Mnie najbardziej podoba się: Magic Blue Moon :lol: :D :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
carotina napisał(a):

a tak na forum nie możnaby zamieścić tych fotek??myślę,że ja też jestem chętna na obejrzenie foteczek bo na stronie malutko :oops: :lol:

zgadzam się z Amelią :wink: , ale jeżeli chcesz to moge Ci wysłać :D ..... jak bede Anii i Januszowi wysyłać :wink: ..... tyle, że już nie dziś, ale jutro :P

Posted

[quote name='carotina'][quote name='Ania-k'][quote name='carotina']które ignorowane? :roll: o fotki? moge Ci podesłać, jak dostane te najnowsze, bo chyba takie najlepsze :wink:

zgadzam się z Amelią :wink: , ale jeżeli chcesz to moge Ci wysłać :D ..... jak bede Anii i Januszowi wysyłać :wink: ..... tyle, że już nie dziś, ale jutro :P
Carotina a jak myślisz???ja i tak się dziwię,że tych fotek jeszcze nie mam :evilbat: będę ci bardzo wdzięczna,ale coś mi się jeszcze przypomniało,miałaś kiedyś jakieś przedstawienie podobno?? :evilbat: obiecałaś coś podobno :evilbat: ,może i stara jestem ale pamięć mam dobrą(podobno) :evilbat: no to ja czekam..... 8)

Posted

onaion23 napisał(a):
To znaczy ile?? :roll: :evilbat:

widze,że coś nie jesteście w temacie,albo nie czytacie poprzednich postów :cry: 26% zniżki to jest 26 lat :evilbat:

Posted

z przedstawieniem to kicha 8) , tzn. nie z przedstawieniem a z fotkami :-? , dałam do robienia pewnej osobie :evil: i zrobiła bez lampy mimo, że prosiłam o co innego :roll: , przez co nic nie było na nich widać, były bardzo ciemne i na dodatek jakieś zamazane, poruszone :-? . Przedstawienie było prawie tydzień temu, ale nic straconego, bo wiem że kilka osób robiło jeszcze fotki :P , jutro dowiem sie, czy ma ktos na nich koguta, jak tak, to napewno zdobede :evilbat: :lol:
W każdym razie kogut spisał sie super, dostalismy wyróżnienie :P . Był naprawde bardzo grzeczny :D :o :lol: . Pół szkoły sie zakochało 8) ..... No ale, i tak najsmieszniejsze byly miny ludzi w tramwaju, którzy widzieli, ze jade z psiakiem do szkoły (o 7 rano 8) )..... Jeden pan, mówił do swojej żony (chyba żony :wink: ) "nie..... ona jest sztuczna..." :o :lol: (kogut spał mi na kolanach, w końcu zwaliłam go tak wcześnie z łóżka 8) .....)

ide wysyłać fotki :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...