Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Jędrek nie ma swoich gumek nawet :oops: dzisiaj targowałam się z małą żeby mi dała od lalek jakieś gumki-dlatego są takie booooskie kolorki :evilbat: ,nawet się wstydzę z nim na dwór w tych gumkach wyjść-bo te kolory takie jakieś "niemęskie" :evilbat: :evilbat: dobrze,że pogoda kiepska to za daleko się nie chodzi :wink: ,ale obiecałam mu kupić bardziej męską gumkę,myślę w takim kolorze,żeby mu tej gumki nawet nie było widać,czyli jakiś taki "złamany pomarańczowy" :sweetCyb:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz, znam ten ból :wink: (córci :P ), moja mama podkradała :evilbat: dawniej, gdy demi była mała moje gumki i spinki :lol: 8) i ta najzwyczajniej w świecie sobie w nich chodziła 8) (Demi, nie mama 8) .... :wink: )

Posted

u nas Yoko ma tylko swoje gumki , chocaż se przyznam że jak czasem na szybko musze związać włosy to pozyczam takie dwie ciemne
:oops: więc i tak die dzieli :P .Ja czasem Yokowi przypinam czerwoną kokardke, bo u mnie wszyscy raczej wiedzą że to pies .Chociaż czasem pyta sie mnie taka staruszka czy to on czy ona , a kiedy mówie on to staruszka na to aha ona aaj myślałam że on.Tylko ta babcia ma słaba pamięc bo sie mne o to pyta co drg dzień a ,że nie dosłyszy to i tak jej nie umie odp, i takie mam kólko

Posted

Nam mowia tez: ale ladna dziewczynka a my na to, ze to chlopczyk. A oni:naprawde?A wyglada jak dziewczynka. I wez tu czlowieku badz cierpliwy.OGOLIC i sie nie pomyla :D :D :D :D

Ania-kjak się wabi Twój piesio i ile ma miesięcy? Bo prawdę powiedziawszy nie wyczytalam(chyba,z e przeoczylam)

Posted

[quote name='onaion23']
Ania-kjak się wabi Twój piesio i ile ma miesięcy? Bo prawdę powiedziawszy nie wyczytalam(chyba,z e przeoczylam)
Jerry (po polsku Jędrek,Jędrula,Jądreko) w marcu ma 5 misięcy(jest z września).

Posted

Cześć dziewczynki!!!! :D Widzę że od rana fajnie sobie gadacie! Właśnie mój TŻ dzwonił i pytał co tam w DOGO... słychać? On też jest " ZDOGOMANIOWANY" :roflt:
Wiecie co Beza wymyśliła? Ona je pokarm mieszany, tj: raz suchy, a raz gotowany. Do tej pory uwielbiała jeden i drugi a od paru dni obraziła się na suchy (a może na mnie? :-? ) wyjmuje po jednej kuleczce i układa w rządku ! dookoła miseczki. Po każdej "ułożonej" kuleczce patrzy na mnie takim wzrokiem..... :huh: , po czym wychodzi z kuchni (bardzo pomału) i "pada" w przedpokoju z takim ... yyych :o :angel: Spróbuję jej pstryknąć fotkę w czasie "układania". A tak poza tym, to je wszystko, poprostu WSZYSTKO! :drink1:

Posted

mój też suchej karmy już nie bardzo :evil: ostatnio 3 dni miał w misce i nie ruszył,za to wziął sobie z ręki małej suchą kromkę chleba i wmłucił :roll: ,wogóle jest wybradny co do jedzenia,żadnej zupy,żadnych ziemniaków z sosem...kręci nosem na wszystko,za to śnieg uwielbia ponad wszystko,czasem mój TZ też zapyta co tam ciekawego kobietki piszą i prosi o pokazanie fotek--Beza też mu się spodobała :lol: czasem nawet mówi,że wolę DOGO od rozmowy z nim :wink: i puka mi po czole :angel: ale potem sam jest ciekawy co nowego się pojawiło w postach :evilbat:

Posted

Ha Ha Ha!! Niby nasi TŻ:- "odejdż od tego kompa"... -" -"daj już spokój...", a
za chwilę sam zagląda i -"widziałaś to..."?-"ooo, jaka fajna fotka..." :lol:

Beza znudzona.....

Posted

Dzięki. :D Napiszcie, macie jeszcze inne zwierzątka oprócz "szitsaczków"? :D Ja mam rybki, mają imiona, min: Rudolf, Konstanty, Falkonetti.... :)

Posted

chomik(jakaś miniaturka)-Kuba,papuga Nimfa-Nemo,ryby pyszczaki-dużych chyba 20,w tym jedna w kotniku-czyli gdzieś może 30 młodych bedzie nie długo---więc imion brak :evilbat: ,ale zapowiada się na pępkowe :drinking:

Posted

carotina napisał(a):
ale masz Ania zwiezrzyniec :lol: :D , chociaż ja to sie nie powinnam odzywać bo niedługo, to hmmmm... :P :wink: :evilbat:

zapomniałam do tego jeszcze dodać TZ mam nadzieję,że mi wybaczy :evilbat: ,a glonojady ma dwa,czy tobie Amelia one "rozmnożyły " się w jakiejś ciemnej rurce??bo TZ mi kiedyś prawił morały że do ich rozmnażania potrzeba jakiejś rurki,co prawda nie zależy mi na ich rozmnażaniu ale poprostu chciałam wiedzieć,w jaki sposób u ciebie doszło do ich namnożenia??? :lol:

Posted

onaion23 napisał(a):
A my mamy 11-letnią jamniczkę:) Jest urocza, chociaż ma swoje humorki i potrafi być wredna :/

o ooo o jamniczce nic nie powiedzieliście wcześniej :lol: jak się dogaduje z shih???kto jest górą???Carotina u ciebie ilość zwierząt to sięgnie chyba zenitu,już nie mogę się doczekać sesji Baby :evilbat:

Posted

Dogadują się dobrze, czasem poszczekają na siebie jak Zyzio chce ją gwałcić:) Ale to nie jest groźne. Bardzo się lbią. Bylo jeszcez u nas kilka gryzoni, ale niestety nie zyją :(

Posted

A jakie macie plany wystawowe na ten rok :question: :question: :question: :question: :question: :question: Bo my bysmy chcieli sobie pojezdzic co nieco. :B-fly: I mamy nadzieje, ze nasz :lilangel: "zrobi" sobie Championat młodzieżowy.Jak myslicie??

Posted

Wiesz Ania, glonojady złożyły ikrę i wychowały maluchy poprostu z tyłu za filtrem, fakt że stało się to dopiero po czterech latach. To samiec się opiekuje potomstwem i robi to genialnie :2gunfire:

Ale mamy tu u "szitsaków" fajny zwierzyniec! :multi: :multi: :multi:
Powiedz Carotina, która sunia u "Solarisa.." najbardziej Ci się podoba? Tak wizualnie oczywiście .(pewnie masz zdjęcia, ja też mam) Ciekawa jestem czy tak samo jak mnie. :loveu:

Posted

napewno zrobi :D :D :D :D

ja mam plany nawet dosyć obszerne :wink: , ale dopiero od lipca :wink: Planujemy nawet kilka eskapad zagranicznych, na wschód :evilbat: ..... zobaczymy, co z tego wyjdzie :wink: :P
A Wy, co planujecie dokładnie???? :P

Posted

Powiedz Carotina, która sunia u "Solarisa.." najbardziej Ci się podoba? Tak wizualnie oczywiście .(pewnie masz zdjęcia, ja też mam) Ciekawa jestem czy tak samo jak mnie.

A jak masz podpisane fotki? bo mi najbardziej podoba sie ta co w hodowli zostaje.... :wink: podoba mi sie też taka, która u mnie oznaczona jest jako "paski" :P , podobno żywe sreberko i nie chciała sie porządnie sfotografować :evilbat: , na żywo jeszcze lepiej wygląda :D :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

No własnie jeszcze nie wiemy. Nie wiemy, gdzie mamy jechac, bo nawet transportu nie mamy. Carotina slyszalam, ze wystawiasz w Grudziądzu.Jakiego pieska?I w jakiej klasie?

Posted

tak jak pisałam wcześniej, nie wiem jeszcze co (i wogule "czy"... :P ) będe wystawiać coś na normalnym ringu, i jeżeli wogule to raczej niestety nie shih-tzu. Chyba nikt znajomy nie jedzie :wink: . No chyba, że na miejscu się jednak okaże, że tak, ale to zobaczymy, nie wiadomo :wink: :P :wink: .... W każdym razie jade startować w MP, w końcu mój ostatni rok, trzeba czas wykorzystać :lol: 8) (niestety, nie mam narazie psiaka na MP :roll: , bo Kogut jednak zostaje w domu :P :P :P :P i szykuje siły na lato :evilbat: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...