Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie też przed chwilą byłam na tej stronce, i go tam nie ma. To jest: Szampon antybakteryjny dla sierści długiej. (zawiera d-Pantenol i naturalne proteiny.... i inne cuda ) :D

Posted

to ja całkiem z innej beczki- grzywaczowej :wink: to tak :Wiewióke musze kapac co tydzień bo strasznie wygląda :-? filcuje jej sie sierc
ale kawaler Vasco drugi grzywacz tez owłosiony to tak sobie myśle,że raz w miesiącu - no jak nie ma wystaw :wink: i by wystarczyło nic mu sie z sierscia nie robi
myśle,że to sprawka własnie genetyki

Posted

to chyba musisz wyposażyć Beze w takie prawdziwe ubranko, z pewnymi otworkami 8) :lol: :lol: :wink:

Onaion fajne te kitki, ładnie zrobione, chociaż ja osobiście takich nie robie :P :wink:

Posted

A jakie kiteczki robisz? Mozesz pokazac? I czemu takich nie robisz?Sa zle?
No Zyzio ma fajne ubranko. Wyglada w nim komicznie. Podeslemy fotke kiedys :D

Posted

onaion23 napisał(a):
Drogie DOGOMANKI!!!! Mowcie do nas: Agnieszka i Janusz. A nie onaion, ok????

ok :P

nie takie nie są złe, ale u mnie sie poprostu nie sprawdzały :wink: ja kiedyś papilotowałam, ale efekt był marny (tylko włosy na uszach jako tako rosły :P ...), teraz zaczynam robić na stonoge 8) , niestety nie mam foty :wink:

Posted

A czyjegos wystawiasz? Mam pytanie.Od ilu sędziów trzeba mieć teraz zw.mł. na championa młodzieży?

Posted

hmmmm dobre pytanie, wydaje mi się że od trzech, w tym conajmiej jeden wniosek musi być z wyst. międzynarodowej, lub klubowej....

jade głównie na MP, być może bede komuś psa wystawiać, jeszcze nie wiem :wink: (w każdym razie żadnego shih-tzu wystawiać nie bede, przynajmiej sie nie zanosi :wink: ..... nawet nie wiem, kto zgłasza tam :P )

Posted

no niewiem czy jest co podziwiać,kiepski aparat wogóle miałam i tylko takie marne foteczki :lol: ale zawsze coś :angel: ,byliśmy wczoraj u weta bo wyrosły mu kły a ma jeszcze mleczaki pod spodem,myślałam,że będzie wyrywanko :evilbat: ale wet stwierdził,że poczekamy jeszcze ze dwa miesiące-może same mu wypchną :roll: ,poza tym waży 5,40 i ślicznie szczeka na ON-a,który był namalowany na jakiejś karmie :evilbat: obiecane fotki:

Posted

dokładnie :D , dołaczam sie do Madzi :D :D
ślicznie mu w tej kitusi :angel: :angel: :angel: , Ania poprostu rośnie Ci w domu niezły przystojniak :lol: :great:

ślicznie szczeka na ON-a,który był namalowany na jakiejś karmie obiecane fotki:

Chakie ma czasem takie odpały, że szczeka, wręcz ujada na lampe, magnetofon, bukiet kwiatów (ostatnio) i wiele innych.... 8) :lol: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...