Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Przykro mi ze tak zostalam odebrana.Moze nie bede pisala nic oich rodzicach,zeby nie byc posadzona o reklame.Ja sie po prostu bardzo cieszylam i chcialam sie tym z kims podzielic.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Yaki to może ja cię za języczek pociągne troszkę :megagrin: chodziło głównie o "reklamę miotu bez rodowodu"--tak ci napiszę bez owijania w bawełnę,bo tak jakoś dziwnie zaczęłaś,tylko do jednego zdania :bigcool: i wydało się to dziwne...a skąd jesteś to też by nam się przydało :roll: a nóż widelec się okaże,że my z jednej wsi jesteśmy :B-fly: ,super,że ostatnio wdarło się parę nowych osób, Anii nam zniknęła ale domniemam,że znowu nam się okaże :evilbat: ,pozdrawiam i czekam na jakieś foteczki :evilbat: bez owijania w bawełnę :lol:

Posted

Aniu czuje sie dobrze jakby grypy nie było to było by nawet super.Wszyscy mówią że to będzie chłopczyk :lol: jedynie dziadek mówi że wnusia . No zobaczymy w każdym razie przyszłość ma już związaną z Shih .Witamy Yaki bardzo bardzo serdecznie, trzymam kciuki za nowo narodzone maleństwa :P .Zyzio jest prześliczny i mam tu nadzieje na więcej zdjęć :wink: pełna jestem podziwu kiedy widze śliczności takie jak ok. Ania ja myśle , Nasza 18 poprostu nie chce gadać z takimi babami jak my :evil: :wink:

Posted

[quote name='madzia_11'] Nasza 18 poprostu nie chce gadać z takimi babami jak my :evil: :wink:
myśli,że jest pełnoletnia to jej wszystko wolno :evilbat: :sweetCyb: a ty się Madzia kuruj szybko bo czas leci,a ty musisz mieć dużo siły... :megagrin: oczywiście będziemy z Wami :laola:

Posted

[quote name='madzia_11']Zyziowi to chętnie dałabym wielkiego buziaka taka mordeczka sympatyczna :D
Madzia jak wielkiego ???????? :hmmmm: :megagrin:

Posted

:sweetCyb: oj dużego , a wiesz jak patrze na Jędruśka to przychodzi mi do głowy żeby go pożądnie wygilać :D . Polega to na tym że przewraca sie rozbrykanego łobuza na plecki i gila (delikatinie ) tylko gorzej jak tamten sie dżwignie - :multi: uciekać bo będzie jeszcze bardziej rozbrykany i dotego wściekły ,moj to uwielbia :P . Oj dzięki że ze mną bedziecie :wink: bo wymiękam jak tylko pomyśle

Posted

madzia_11 napisał(a):
:sweetCyb: oj dużego , a wiesz jak patrze na Jędruśka to przychodzi mi do głowy żeby go pożądnie wygilać :D . Polega to na tym że przewraca sie rozbrykanego łobuza na plecki i gila (delikatinie ) tylko gorzej jak tamten sie dżwignie - :multi: uciekać bo będzie jeszcze bardziej rozbrykany i dotego wściekły ,moj to uwielbia :P . Oj dzięki że ze mną bedziecie :wink: bo wymiękam jak tylko pomyśle

mój też wtedy szaleje jak wariat,tylko ja go tak za bardzo delikatnie nie gilam :evilbat: powiedziałabym,że troszeczkę mocniej...ale nie dużo.... :ylsuper:

Posted

[quote name='Yaki']A Zyzio jest sliczny i spotkamy sie na ringu w jednej klasie.
Jakbys nam mogla wyslac mailem zdjecia swojego psiaka, ktory bedzie wystawiany... Bylibysmy wdzieczni. oto nasz e-mail: oni23@pf.pl

Posted

Witam ! :hand: Jestem już i ja. :jumpie: .Cześć Yaki, fajnie że jesteś! :lol: Napisz co dalej się urodziło... czy tylko są te dwa chłopaczki?? Jakiego koloru są rodzice?? i wogóle....

Beza........

Posted

Urodzili sie tylko dwaj chlopcy.Mama jest b. jasna bialo-zlota ,a tata zloto-bialy.Moze w niedziele pokaze ich fotki.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Yaki nie odbierz mnie źle, witam Cię serdecznie :hand: :D :D :D Ania-k miała racje, chodziło mi o coś zupełnie innego, poprosu troche się zdziwiłam :wink: :wallbash: ...... teraz w każdym razie się ciesze, że nasze grono się powiększyło :megagrin: :laola: Napisz coś więcej o swojej hodowli, przedewszystkim jak sie nazywa (jak ja pisałam, nikt nie miał nic przeciwko :wink: ...), napisz też coś o szczęśliwej mamuni i wkej jakieś fotki, bo my tu bardzo lubimy je oglądać :sweetCyb:

Nasza 18 poprostu nie chce gadać z takimi babami jak my

:o jakimi? :P ja poprostu zabiegana jestem i wpadam tu w pośpiechu 8) , ale obiecuje poprawe :D :D :D :D

Posted

madzia_11 napisał(a):
Oj Beza naprawde śliczna , czy moge spytać jakich używacie kosmetyków ponieważ ja cały czas zbieram rady i testuje :wink:

Bezunia miodzio :angel: włos też ma super,jakie Amelia ty stosujesz dla niej kosmetyki???też jestem ciekawa... :-?

Posted

Od początku, stosuję tylko jeden: (mogę?) derma vet . Powiem Wam w tajemnicy, że ja Bezunię kąpałam tylko 3 razy, a i tak mój wet złapał się za głowę :nono: a tak to ją codziennie dokładnie szczotkuję, no i po każdym "mokrym" spacerze kąpiel wodna podwozia :sweetCyb:

Posted

Amelia23 napisał(a):
Od początku, stosuję tylko jeden: (mogę?) derma vet . Powiem Wam w tajemnicy, że ja Bezunię kąpałam tylko 3 razy, a i tak mój wet złapał się za głowę :nono: a tak to ją codziennie dokładnie szczotkuję, no i po każdym "mokrym" spacerze kąpiel wodna podwozia :sweetCyb:

Amelia tylko 3 razy??? :eek2: no normlanie jestem w szoku,3 razy to ja mojego kąpałam 5 misięcy temu prawie,ja mojego kąpie w sumie co dwa tygodnie a podwozie to co chiwlę---jak tylko wracamy z dworu :evilbat: ,a możesz podać cenę tych kosmetyków i czy w sklepie zoo się kupi takie??bo takiej firmy to chyba nawet nie spotkałam :wink: ,ale suńka jest śliczna,masz jeszcze jakieś fotki??

Posted

[quote name='gn']

Udałooooooo sieeeeeeeeeeeeee!!!!

zdolna siostra, brawo :ylsuper:
no proszę,jakiś urodzaj mamy na nowych forumowiczów,witaj Bracie :bigok: ,zaraz powita cię reszta charemu :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...