Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

ja też jestem ,tylko w pracy i cały dzień mi głowę zawracają :evilbat: ,Amelia nic się nie przejmuj,początki zawsze są trudne,niewiem z czym dokładnie masz problem bo nie napisałaś :cry: pewnie by się coś doradziło,bo widzę,że aż cię nosi :lol: ,napisz co masz nie tak i co ci nie wychodzi :-?

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć! :D No wchodzę tam gdzie trzeba, wyszukuję,otwieram, klikam "Host it" i.... nic! :-! Myślę że jest to problem z wielkością zdjęcia. A może bym tak wysłała Wam e-mailem?? (póki co) . Zaraz uzupełnię swój :scatter:

Posted

Amelia23 napisał(a):
Cześć! :D No wchodzę tam gdzie trzeba, wyszukuję,otwieram, klikam "Host it" i.... nic! :-! Myślę że jest to problem z wielkością zdjęcia. A może bym tak wysłała Wam e-mailem?? (póki co) . Zaraz uzupełnię swój :scatter:

najpierw zmniejsz sobie fotkę którą chcesz wstawić,tak aby miała najwięcej 500x500 piks.,potem jak "wejdziesz tam gdzie trzeba"---dajesz przeglądaj i wstawiasz fotkę tą którą wcześniej sobie zmniejszyłas :lol: i dajesz HOST IT...CZY ROBISZ TAK????

Posted

No właśnie, "zmniejszasz"!!! :o , jak, gdzie, którędy?? :roll: "Magik" się "zapowiedział" za tydzień, to pokaże swojej siostrzyczce, co i jak paluszkiem :krach: :nono: :krach: . Poczekacie?? Chyba że mnie olśni :roflt: Oj! Przydałoby się wyczesać Bezunię! Sunia siedzi...,patrzy.... a pani... caaaała w DOGO.... :hmmmm:

Posted

Amelia23 napisał(a):
No właśnie, "zmniejszasz"!!! :o , jak, gdzie, którędy?? :roll: "Magik" się "zapowiedział" za tydzień, to pokaże swojej siostrzyczce, co i jak paluszkiem :krach: :nono: :krach: . Poczekacie?? Chyba że mnie olśni :roflt: Oj! Przydałoby się wyczesać Bezunię! Sunia siedzi...,patrzy.... a pani... caaaała w DOGO.... :hmmmm:

możemy poczekać,możemy też wstawić ci te fotki jak chcesz :lol: ,ale musisz je sobie zmniejszyć w programie np. infranviev,lub photoshop--ja to robię w tym pierwszym,spróbuj--będziesz dumna z siebie :lol:

Posted

No zobaczymy.......

Udałooooooo sieeeeeeeeeeeeee!!!!
: Zaraz popracuję dalej i będzie lepiej :multi: :multi: :multi:
No koniec świata!!!! :lol: :D :lol:

Posted

super !!!!udało ci się!!!jestem dumna z ciebie :lol: ,a teraz musisz tylko zrobić tak,żeby to była większa foteczka :oops: :lol: ale już widzę,że sunia miodzio :lol:,skopiuję częśc wypowiedzi Baskomaniaka---myślę,że mi nic nie zrobi :oops: :lol: :
...aby na przyszłość uniknąć tego problemu musisz skopiować link znajdujący się w okienku Direct link to image, w którym będzie bezpośredni adres Twojego zdjęcia.
Zapamiętujesz (zapisujesz) ten adres kopiując go np. do schowka
i wklejasz do postu uzupełniając o znaczniki .
Pozdrawiam. ...

Posted

Dzięki Ci Aniu , że byłaś ze mną przez ten trudny okres..... :modla: :cunao: Idę, bo mnie TŻ wymelduje :evilbat: :lol: . Jutro będę działać :user: POZDRAWIAM :hand:

Posted

madzia_11 napisał(a):
śliczna Ta Bezunia, tylko niewiem czemu myślałam ,że jest szczeniaczkiem :oops: coś pokręciałam

a czy 8-miesięczna sunia nie jest "jeszcze " szczeniaczkiem??? :crazyeye: ,bo ja jakoś myslę,że jest.... :evilbat:

Posted

To chyab przez ta gorączke czytam coś a póżniej i tak ne wiem co czytałam,dzisiaj całą noc spać nie mogłam ,kiedy ta grypa mnie zostawi wreszcie :evilbat: :evilbat:

Posted

madzia_11 napisał(a):
Tak tak tylko mi jakoś przyszło do głowy że ona będzie taka tyci tyci a to już piękna pannica, a tak z drógiej strony to Jędruś ile już ma?

dobre pytanie Madzia :wink: poczekaj niech policzę :evilbat: ,doliczyłam się aż 6 miesięcy :cry: jak ten czas szybko leci :lol: ,Madzia a ty jak się czujesz,a właściwie "WY"???ciekawe czy będzie chłopczyk czy dziewczynka---bo jak narazie to same "kobietki"----a przydałby się jakiś "rodzyneczek"--miej to na uwadze :evilbat: ,jeszcze ci tylko 2 miesiące zostały???w sumie to tylko 8 tygodni...

Posted

jak to nam się może jakieś shih tzu nie podobać :evilbat: ja to bym je wszystkie schrupała i wytuliła na maksa :angel: ,mnie się bardzo podoba,szczególnie poza wystawowa :lol:

Posted

no pewnie,że chcę :angel: ,shih tzu w krótkich włosach bardzo słodko wyglądają,taka mordka to tylko do całowania się nadaje :evilbat: tylko,że mój Jędrek pieszczot wogóle nie lubi--zaraz warczy jak go mocno ścisnę :evilbat: ,no chyba,że on sam podejdzie i zaczepia--szczeka i trąca łapą to wtedy mogę z nim robić co chce :angel: ,foteczek nigdy dosyć,czekam na kolejne;chłopak super :angel:

Posted

To macie narazie jedna.Jak Wam sie spodoba, to moze dostaniecie wiecej!:P Ale wiecie co?Tylko ja tu wstawiam fotki!A reszta?Obijacie sie Dziewczynki :P

Posted

carotina napisał(a):
Yaki napisał(a):
Witam wlasnie mi sie rodza shizaki.Jest dwoch chlopcow.

a można wiedzieć kto jest rodzicami????

niewiem Carotina,ale od kiedy skończyłas "naście" lat to zauważyłam,że bardzo się rozpisujesz :evilbat: ,właśnie witam nową osobę na forum,tylko dlaczego tak mało napisała na wstępie??? 8)

Posted

he, he no co Ty :P :lol: 8) chyba nie jest tak źle :lol: :evilbat:

a co do nowej osoby, to przepraszam, ale dla mnie to troche dziwne żeby ktoś rejstrował się na forum żeby napisać tylko i wyłącznie, że "właśnie rodzą mu się szczeniaki"..... nie wiem, ale to ma być reklama, czy co.... przepraszam, jeżeli kogoś niesłusznie posądzam, ale naprawde wydaje mi sie to dziwne..... (dlatego też pytam, po jakich rodzicach..... ---->wiecie co mam na myśli.....)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...