anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no mnie wczoraj też fokit wychodziły takie małe,już wkleję koljeny topic gdzie pisze co robić: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18383&postdays=0&postorder=asc&start=225 tutaj znowu poczytajcie i ja czekam już na większe fotki bo on cudooo;-))
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no i widzę,że obylo się bez mojej rady już,spóźniłam się 8) ,a wy w czym kąpiecie swojego psiaka??bo mój Jędrula przy tych waszych pieskach wygląda jak "rozwalona fura włosów",jednak muszę zainwestować w ten szampon z wyższej półki,bo te włosy sterczą jak niewiem co,trzeba by je czymś obciążyć... :evilbat:
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 a propo wystaw. Wystawiacie swoje SHIH TZU w Warszawie???
carotina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 ekstra fotki, Zyzio ma świetną postawe :D :D :D bardzooo mi sie podoba :D
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Kąpaliśmy w Laser Lites, a teraz mamy z firmy Ehaso(bedziemy jutro po raz pierwszy). Ale i tak zostaniemy przy Laser Lites pewnie. Nie przejmuj sie wlosami swojego psiaka. Zyziowi tez staly i kazdyw inna strone lecial, jak byl mlody:) A oto fotka Zyzia, jak wypoczywa na podlodze
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Teraz Zyzio stoi bardziej profesjonalnie:) Te fotki są stare, Zyzio jest teraz większy:) [
carotina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 a ja teraz bede Bio-Groom testować, zobaczymy co z tego wyjdzie 8) ta druga fotka jest cudna, bardzo mi sie takie podobaja :D
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 O!!! Juz mamy jedną łapkę przy naszym nicku! Ale fajnie:)
madzia_11 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Onaion dziękuje bo własnie miałam ochote na coś ekstra słodkiego , a teraz sie napatrzałam do woli i pustych kalori przynajmniej nie będzie , Zyzio piękny jest , będe trzymać kciuki za kariere wystawową , juz ma fanke ,,dwa w jednym" więc napewno będzie świetnie.Ana ty sie nie przejmuj Jędrkem, Yoka byś nie chciała widziec jaki poplatany , tylko że ja już nie daje rady go czesać , chyba bym go predzej zgnotła :D :-? .Ale jak sie póżniej za niego wezme to chyab strzępy polecą , a napewno polecą bo będzie cięty ,ale póżniej zapuszczam od nowa lubie długie włoski :P :P
carotina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 gratuluje łapki :laola: ---->teraz to już z górki :wink: :P chodzi mi o tą robioną na ziemi, z jego perspektywy, sama mordeczka :angel: :angel:
madzia_11 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Carotina ale ty sie chyba opóściłaś w wstawanu zdjątek .A mam take pytanko czy mając trójke psów masz tego ukochanego którego lubisz najbardziej?a teraz dojdzie jeszcze jedno maleństwo, a jeśli masz tego naj naj to który to?
Amelia23 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Nooooo, ja nie wiem co z tymi moimi fotkami!!!???? :bad-word: Pomocy!!!![/img]
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Amelia23 napisał(a):Nooooo, ja nie wiem co z tymi moimi fotkami!!!???? :bad-word: Pomocy!!!! Amelia co się dzieje???wkleiłam link gdzie pisze jak robić krok po kroku,przyznaj się,że masza ci w głowie a nie tam wklejanie fotek :evilbat: a teraz tak serio:czego niewiesz???
Amelia23 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Dzięki Ania. Miałam dziś ciężki dzień i już nic nie wiem :robot: Jutro się tym zajmę :shock: :sleep2:
:) Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Hej, jak Wam sie spalo? Bo mi tragicznie :cry: :cry: :cry: :cry:
:) Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Kurcze, szukam dostępnych znajomych w internecie, tu zajrzałąm, a tu nikogo nie ma :cry: :cry: :cry: :cry: Co z Wami jest?Jak człowiek chce pogadać, to nikogo ine ma :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Amelia23 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Witam! Ja jestem :D ,też kiepsko spałam :x ,głowa mi pęka :roll: .Wiecie co? Ja nie mogę wkleić fotek , chyba jestem jakaś ograniczona umysłowo :roll: No nic, zaraz zawołam tu jakiegoś "magika''' i niech mi pokarze albo co(':grins:')
madzia_11 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 ja tez jestem :D , m sie spało dobrze ale boli mne gardło więc i tak jestem nie w sosie
Amelia23 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 Jestem Madzia :haha: tylko kombinuję z fotkami!!! :user: " magik", to mój brat, no i właśnie się zakochał :loveu: :iloveyou: i jest "chwilowo niedostępny", także narazie nici z pomocy :painting: . Nawet nie mogę wkleić do podpisu! Matkoooo mojaaaa! :onfire: Madzia współczuję!!! :kciuki: , zdrowiej!! Nie daj się!! :turn-l: :turn-l:
Amelia23 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 No proszę, już Was wcięło... :scared: , idę po córcię do szkoły. :sweetCyb:
Recommended Posts