Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no i widzę,że obylo się bez mojej rady już,spóźniłam się 8) ,a wy w czym kąpiecie swojego psiaka??bo mój Jędrula przy tych waszych pieskach wygląda jak "rozwalona fura włosów",jednak muszę zainwestować w ten szampon z wyższej półki,bo te włosy sterczą jak niewiem co,trzeba by je czymś obciążyć... :evilbat:

Posted

Kąpaliśmy w Laser Lites, a teraz mamy z firmy Ehaso(bedziemy jutro po raz pierwszy). Ale i tak zostaniemy przy Laser Lites pewnie. Nie przejmuj sie wlosami swojego psiaka. Zyziowi tez staly i kazdyw inna strone lecial, jak byl mlody:)
A oto fotka Zyzia, jak wypoczywa na podlodze

Posted

Onaion dziękuje bo własnie miałam ochote na coś ekstra słodkiego , a teraz sie napatrzałam do woli i pustych kalori przynajmniej nie będzie , Zyzio piękny jest , będe trzymać kciuki za kariere wystawową , juz ma fanke ,,dwa w jednym" więc napewno będzie świetnie.Ana ty sie nie przejmuj Jędrkem, Yoka byś nie chciała widziec jaki poplatany , tylko że ja już nie daje rady go czesać , chyba bym go predzej zgnotła :D :-? .Ale jak sie póżniej za niego wezme to chyab strzępy polecą , a napewno polecą bo będzie cięty ,ale póżniej zapuszczam od nowa lubie długie włoski :P :P

Posted

Carotina ale ty sie chyba opóściłaś w wstawanu zdjątek .A mam take pytanko czy mając trójke psów masz tego ukochanego którego lubisz najbardziej?a teraz dojdzie jeszcze jedno maleństwo, a jeśli masz tego naj naj to który to?

Posted

Amelia23 napisał(a):
Nooooo, ja nie wiem co z tymi moimi fotkami!!!???? :bad-word: Pomocy!!!!

Amelia co się dzieje???wkleiłam link gdzie pisze jak robić krok po kroku,przyznaj się,że masza ci w głowie a nie tam wklejanie fotek :evilbat: a teraz tak serio:czego niewiesz???

Posted

Kurcze, szukam dostępnych znajomych w internecie, tu zajrzałąm, a tu nikogo nie ma :cry: :cry: :cry: :cry: Co z Wami jest?Jak człowiek chce pogadać, to nikogo ine ma :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Witam! Ja jestem :D ,też kiepsko spałam :x ,głowa mi pęka :roll: .Wiecie co? Ja nie mogę wkleić fotek , chyba jestem jakaś ograniczona umysłowo :roll: No nic, zaraz zawołam tu jakiegoś "magika''' i niech mi pokarze albo co(':grins:')

Posted

Jestem Madzia :haha: tylko kombinuję z fotkami!!! :user: " magik", to mój brat, no i właśnie się zakochał

:loveu: :iloveyou: i jest "chwilowo niedostępny", także narazie nici z pomocy :painting: . Nawet nie mogę wkleić do podpisu! Matkoooo mojaaaa! :onfire:
Madzia współczuję!!! :kciuki: , zdrowiej!! Nie daj się!! :turn-l: :turn-l:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...