anushka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 coś mi się z fotkami porobiło,nie umiem wkleić żeby były "normlane" niewiem czemu;] może jutro spróbuje bo powiększony Jędrek wygląda "obłędnie"-kolejny szmpon któy jest do bani,ale dzisiaj zmykam bo TZ za chwilę głowę mi urwie,oj Karka jak milutko :hand: widzę,że już mam parę na "wieczorek taneczny DGM" :evilbat: :evilbat: ale dobranoc i do jutra,jeszcze muszę wkleić fotki amstafa do adopcji,więc śpijcie dobrze,Carotina :drinking: :drinking: Twoje zdrowie :shiny:
Alfa1 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Carotina najserdeczniejsze życzenia urodzinowe,pomyślności w życiu osobistym i wystawowym. :BIG: Ja do wieku się nie przyznaję :hmmmm: bo już nie wypada :wink:
:) Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Aniu K. ja też jestem z 12 lutego. Ale fajnie!!JESTESMY Z TEGO SAMEGO DNIA!! :) Tylko, ze ja 12.02 konczylam 18 lat i jestem juz dorosla!!:) SUPER :D Terazjeszcze mój JAnusz chce coś napisać, więc go oddaję: Kochane kobietki z okazji Waszego święta życzę Wam wszystkiego, co najlepsze, spełnienia marzeń i cierpliwości z tymi małymi diabełkami Shih Tzakami:) I jeszcze Carotino z okazji 18 urodzin chcemy złożyć Ci serdeczne życzenia!100 lat! By ta dorosłośc była łatwiejsza niż dzieciństwo! Wiem, co to znaczy mieć te osiemnaste urodziny, też niedawno miałam :D :lol: :lol:
madzia_11 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 o Janusz dziękuje za życzenia :D Aniu Twoj Jędrulka wygląda jak mała bomba włosków, śliczny jest szkrabek , a co do 12 lutego to tego dnia ma urodzinki żonka mojego braciszka :P . My jesteśmy wogóle majową rodzinką , ja 7 ,TŻ 14 no a dzidzi ma być w urodzinki TŻ więc same BYKI :D no Yoko sie troszke wyrwał bo jest BARANEM , ale też rogatym więc pasuje do naszej rodzinki czubków :wink:
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='onaion23']Aniu K. ja też jestem z 12 lutego. Ale fajnie!!JESTESMY Z TEGO SAMEGO DNIA!! :) Tylko, ze ja 12.02 konczylam 18 lat i jestem juz dorosla!!:) SUPER :D o jak suuuuuuper,no booosko,nigdy nie znałam nikogo kto byłby z tego dnia co ja :lol: ,bardzo się cieszę,będziemy balowały razem---no ja już też dawno po 18---dzieki Januszowi za życzonka i pozdrawiam cieplutko ;*
Amelia23 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ojej, ale fajnie!! :lol: Jasne że "zniżka" to wiek! :oops: Wiesz, siedzę na urlopie wychowawczym, no i te reklamy... :evilbat: Jestem z Warszawy, mam na imię Dorota i dwie kochane córeczki: 9-letnią i 2-letnią :angel:
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no muszę ci powiedzieć Dorota,że bardzo ładnie się przedstawiłaś :great: ,niewiem czy z powodu DGM nie będziesz sobie przedłużać wychowawczego :evilbat: ,ja też mam córkę(4 latka w tym roku kończy-wrzesień),podejrzewam,że u ciebie brak finansów zadecydował :evil: w kupnie psa. u mnie tak(mój też nie ma rod.)-ale po dłuższym przebywaniu na DGM----choruję na kolejnego już z rod. ale to daleka przyszłość.... :cry:
carotina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Barodzo Wam wszystkim dziękuje za życzenia :multi: :multi: :multi: :multi: to bardzo miłe :D :D :D Dorota witamy :hand: i czekamy na fotki pieseczka :D :D :D :D :evilbat:
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 wczoraj się zdenerwowałam bo nie umiałam wkleić normalnych fotek,byłam na galerii i znalazłam co robię źle,więc raz jeszcze uraczę was fotkami Jędrka tylko takimi normalnymi :evilbat: tutaj był akurat wykąpany i parę chwil wcześniej go czesałam ale sami widziecie jak ten diabeł wygląda :evilbat: zabawa z szyszką a co wy mi się tak przyglądacie??? :evilbat:
carotina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ania Jędrek jest suuuuepr :angel: :angel: :angel: :angel: słodko wygląda, a bez tej gumki to jak małe lhasa-apso :angel: słodzio-miodzo :angel: a wogule, to fajnie jest umaszczony, białe skarpetki, biała bródka, czarne obramówki, a na grzbiecie to właściwie czerwony, ekstra :P :D :D , jak by go ktoś pomalował :wink: :evilbat: :D :D
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no to jak już dwa wkleiłam to i innych kilka dorzucę,żeby tu nie było tak pusto,Carotina "Keiko"-fajne imię-to pewnie sunia z waszej hodowli??? :) zanim ty cAROTINA powklejasz foty(nawet mogą być te z 18 :drinking: :drinking: :silly: ) na inne kobietki też liczę,Anii napewno też coś ma ale znowu jej nie ma :cry: ,mADZIA I onaion i Amelia i całą reszta...czekamy na fotki :bigok: ciąg dalszy zbawy z szyszką,zapewniam wam że ta szyszka gdzieś tam jest i podczas robienia fotek szyszka na tym nie ucierpiała :evilbat: oko na wagę złota Twitty weź nogę na swoją połowę :evilbat: Twitty próbuje zepchnąć Jerrego z wersalki :evilbat: żywa konkurencja no i mu się oberwało 8) ale Jędrula jest uparty,więc Żółtka spowrotem na wyro :evilbat:
carotina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 ale superowe :laola: :megagrin: podczas robienia fotek szyszka na tym nie ucierpiała :evilbat: a Twitty? :wink: :evilbat: :evilbat: :wink: :roflt: chcemy więcej :D :evilbat: :megagrin:
Amelia23 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Witam! Nie było mnie chwilę, ale moja starsza córeczka ma w tym roku komunię i zaczynam przesiadywać w kościele :saint1: :help1: . No... spróbujemy z fotkami.... :wallbash: :stupid: :Help_2: :wallbash: :stupid: No nie udało się,..., mała mi siedzi na głowie, Bezunia żre kredki starszej, a mójTŻ coś chce... :2gunfire: mówię wam, dom wariatów :smhair2: . No i takie to są skutki. Spróbuję z fotkami jak się trochę uspokoi :user: Jedrula super!!! :laugh2_2: A tak wogóle to ja mam fioła na punkcie Shih Tzu.... czytam, szukam, pytam, wertuję, oglądam, gromadzę......wszystko co dotyczy tych cudownych zwierzaków!! :laola: :multi:
carotina Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 ale sie ciesze, że nasze grono się powiększa :D :megagrin: A tak wogóle to ja mam fioła na punkcie Shih Tzu.... czytam, szukam, pytam, wertuję, oglądam, gromadzę......wszystko co dotyczy tych cudownych zwierzaków!! a przeczytałaś już cały nasz topic :wink: :evilbat: :P :lol: ? masz jakieś książki o shih-tzu? ostatnio pisałyśmy tu o jednej.... a co do fotek, to nie popuścimy :wink: :evilbat: , tak już tu mamy 8) :lol:
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 A powiedzcie nam nasze Drogie, jak sie te fotki wkleja. Napiszcie tak, jak przedszkolakom, jak niekumatym krok po kroku, to wkleimy zdjecia Zyzia, jak byl mniejszy :) Wiec jak napiszecie, to my tez wkleimy, a jak nie, to... NIE :P :evilbat: :evilbat: :D :lol: :lol:
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='carotina']ale superowe :laola: :megagrin: podczas robienia fotek szyszka na tym nie ucierpiała :evilbat: a Twitty? :wink: :evilbat: :evilbat: :wink: :roflt: chcemy więcej :D :evilbat: :megagrin: aaaaa o Twitty chodzi. :hmmmm: ...no hmmm..dawno go w sumie nie widziałam :crazyeye: ....ale za to Jędrkowi co jakiś czas się piórami odbija :evilbat: i niewiem dlaczego :evilbat: Amelia zaproś księdza na DGM i z głowy,pokaż mu swoje zbiory o shih tzu,daj mu suńke na spacerek....niech się facet czymś zajmie....bo ja normlanie widzę,że on ciebie specjalnie tam ściąga :evilbat: ,oczywiście podzielam zdanie Carotiny---czekamy na fotki. :megagrin:
anushka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 [quote name='onaion23']A powiedzcie nam nasze Drogie, jak sie te fotki wkleja. Napiszcie tak, jak przedszkolakom, jak niekumatym krok po kroku, to wkleimy zdjecia Zyzia, jak byl mniejszy :) Wiec jak napiszecie, to my tez wkleimy, a jak nie, to... NIE :P :evilbat: :evilbat: :D :lol: :lol: ja używam tego : http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18383&start=0 to jest sposób na wklejenie z własnego komputera fotki,tylko pewnie macie też duże te fotki to najpierw je zmniejszam w programie InfranViev,można też w photoshopie i coś tam dalej :evilbat: ,ale ja używam infran. i dalej ten link który wam podałam
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Zyzio kilka dni po przyjeździe z hodowli: Zyzio, jak mial 5 miesięcy: Działa?? Jak Wam sie podoba??
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Hmm... a co Wy robicie, ze zdjęcia są większe i nie mają takich napisów na dole? Bo jakieś mniejsze się zrobiły:(
Amelia23 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Oj przeczytałam topik, przeczytałam, ale się działo :D :lol: :D :lol: Ostatnio wyszła książka: Mirosława Redlickiego-" Shih Tzu -Lhasa Apso i kuzyni ", polecam :Dog_run: . Chyba masz rację z tym księdzem Aniu-k :evil_lol: . No właśnie z tymi fotkami.... :crazyeye: :Help_2: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
:) Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Tu uczymy się czesać przed pierwszą wystawą. Może Wy nam pomożecie, bo nam czesanie nie wychodzi??:(
madzia_11 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Zyzio wygląda jak laleczka , tylko całować ale szkoda , że zdjęcia takie mini .Widze że tylko ja dalej nie mam zdjęć no ale cóż mam zrobić :roll:
Recommended Posts