SuperGosia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 W Bytomiu BOB, BOG i III BIS otrzymala Na Przyklad NEFRETETE :multi: :multi: Czekamy na szczególowe wyniki i fotorealację oraz wyniki z Radomia!
lonka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Gosiu fotki beda pózniej jak od Ress i Miniagi dostane:lol:
flashka-g Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 BRAWO DLA NECI!!! SUPER:multi: :multi: :multi: ale sie ciesze;)
resuruss Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Necia i Patka od dzis są moimi idolkami :loveu: i mimo to ,ze nasze psy staneły razem w walce o BoG bardzo dopingowałam Neci i ogromnie sie ciesze ,ze w tak młodym wieku sięgneła po ten najwyzszy laur podium BiS :multi: A tu dzisiejsza gwiazda
SuperGosia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 resuruss napisał(a):Necia i Patka od dzis są moimi idolkami :loveu: i mimo to ,ze nasze psy staneły razem w walce o BoG bardzo dopingowałam Neci i ogromnie sie ciesze ,ze w tak młodym wieku sięgneła po ten najwyzszy laur podium BiS :multi: A tu dzisiejsza gwiazda Cudo :loveu: A czemu ekipa z Radomia się nie odzywa? :mad:
karolayna Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 juz sie odzywam :) my kolejne CWC, BOS Gosiu masz priv ode mnie
lonka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 resuruss napisał(a):Necia i Patka od dzis są moimi idolkami :loveu: i mimo to ,ze nasze psy staneły razem w walce o BoG bardzo dopingowałam Neci i ogromnie sie ciesze ,ze w tak młodym wieku sięgneła po ten najwyzszy laur podium BiS :multi: A tu dzisiejsza gwiazda Dziewczyny dziekuje bardzo za miłe slowa:oops:Za doping na wystawie i za doping kilkaset kilometrow stąd:loveu: Resurus Szkoda ze siwek nie stal na podium:oops:jest ekstra:loveu:Bardzo mile spedzony czas z wami na wystawie!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:Dziekuje za doping!!!:loveu:
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Siwek na BoG szedł jak koza do rzezni :evil_lol: to tez moze lepiej ,ze go sedzina nie wybrała - jeszcze by nas jajcami obrzucali :evil_lol:
lonka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 resuruss napisał(a):Siwek na BoG szedł jak koza do rzezni :evil_lol: to tez moze lepiej ,ze go sedzina nie wybrała - jeszcze by nas jajcami obrzucali :evil_lol:Nastepnym razem Netke damy przed Siwcem;)Wtedy sie pokaże:evil_lol:
resuruss Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Buahahahahahahahahaha,no koniecznie - sama widziałas co wyprawiał zboczeniec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Teraz spi jak po całonocnej libacji - nawet na dwor isc nie chce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
lonka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 resuruss napisał(a):Buahahahahahahahahaha,no koniecznie - sama widziałas co wyprawiał zboczeniec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .Teraz spi jak po całonocnej libacji - nawet na dwor isc nie chce :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Nie zboczeniec tylko prawdziwy facet:evil_lol:Moja tez odpoczywa:razz:
miniaga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Necia zjawiskowa:loveu: Szła jak marzenie. Gratuluję. Wstawiam kilka fotek:
Marcin M Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Podczas wczorajszej krajowej wystawy psów w Kaliningradzie miałem zaszczyt wystawiania psa z czołowej polskiej hodowli Ad Acte p. Bogumiły Strzyżewskiej, jak również wspaniałych Lhasa Apso p. Ewy Besaraby. A oto wyniki: GAWAIN Ad Acte - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB, CHAMPION ROSJI!!!!!! LHASA APSO: Pabers Tender Love - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB CHAMPION ROSJI!!!! WIND OF HOPE Azurowa Amhara - ocena doskonała, lokata I, Junior CAC, BOB Junior,MŁODZIEŻOWY CHAMPION ROSJI!!!! Bardzo dziękuję obu hodowczyniom za zaufanie i powierzenie tak wspaniałych psów.
carotina Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Marcin gratluacje:multi: Lonka gratulacje, super wynik :cool2: ja niestety teraz nie mam na to czasu:roll: , w warszawie jestem uziemiona;) .... ale za to od kilku dni mam do towarzystwa naszą seniorke;) kochaną Demi:eviltong: :eviltong:
slaweknowicki Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Marcin M napisał(a):Podczas wczorajszej krajowej wystawy psów w Kaliningradzie miałem zaszczyt wystawiania psa z czołowej polskiej hodowli Ad Acte p. Bogumiły Strzyżewskiej, jak również wspaniałych Lhasa Apso p. Ewy Besaraby. A oto wyniki: GAWAIN Ad Acte - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB, CHAMPION ROSJI!!!!!! LHASA APSO: Pabers Tender Love - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB CHAMPION ROSJI!!!! WIND OF HOPE Azurowa Amhara - ocena doskonała, lokata I, Junior CAC, BOB Junior,MŁODZIEŻOWY CHAMPION ROSJI!!!! Bardzo dziękuję obu hodowczyniom za zaufanie i powierzenie tak wspaniałych psów. Marcinie Moje szczere gratulacje miło gdy ładne psy wygrywają ;)
Marcin M Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 slaweknowicki napisał(a):Marcinie Moje szczere gratulacje miło gdy ładne psy wygrywają ;) No nie ukrywam, że miło :) Niestety ze względu na późną porę wystawiania shih tzu (było około 17.00) nie zostałem z psami na wybór BOG, ponieważ czekała nas jeszcze przeprawa przez granicę a rano do pracy.
SuperGosia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 karolayna napisał(a): Gosiu masz priv ode mnie Nie mam, nic nie dolecialo :placz:
SuperGosia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Marcin M napisał(a):Podczas wczorajszej krajowej wystawy psów w Kaliningradzie miałem zaszczyt wystawiania psa z czołowej polskiej hodowli Ad Acte p. Bogumiły Strzyżewskiej, jak również wspaniałych Lhasa Apso p. Ewy Besaraby. A oto wyniki: GAWAIN Ad Acte - ocena doskonała, lokata I, CAC, BOS, BOB, CHAMPION ROSJI!!!!!! Gratuluję Pani Bogusi kolejnego zwycięzstwa i Championatu Gawisia :loveu: :loveu:
lonka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 carotina napisał(a):Marcin gratluacje:multi: Lonka gratulacje, super wynik :cool2: ja niestety teraz nie mam na to czasu:roll: , w warszawie jestem uziemiona;) .... ale za to od kilku dni mam do towarzystwa naszą seniorke;) kochaną Demi:eviltong: :eviltong: Dziękuje Carotina:loveu:Nie narzekaj jusz na to uziemienie:mad:w Warszawie tyż są wystawy:cool3:Więc bierz się do roboty:evil_lol: Gratuluje pani Bogusi sukcesu Gawisia!:loveu: Karolajn gratulki i buzki dla Olusia!:loveu: Krzysiu gratulki dla dziewczynki!:loveu:
lonka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Miniaga dziekuje za gratulki:loveu:ucałuj Jagodke:calus:Super z Patką wygladały dziewczynki i to bez treningu;)jestem z dziewczynek dumna że tak szybko sie dogadały:Cool!:i sie tak razem pokazały.
lonka Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Szkoda że nikt nie umiescił zdejęć z innych wystaw ale na forum rosyjskim właśnie znalazłam foteczki:loveu:więc wstawiam lineczek http://shihtzu.borda.ru/?1-3-0-00000096-000-0-0-1179831067
dianthus Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Marcin M napisał(a):Bardzo dziękuję obu hodowczyniom za zaufanie i powierzenie tak wspaniałych psów. Profesjonalizm zawsze będzie doceniony;). Ja od początku naszej znajomości wierzyłam w Twoje możliwości. Jeśli jestem na wystawie z ogromną przyjemnością obserwuję Twój profesjonalizm nie tylko jako handlera :eviltong: . Pozdrawiam
sunoftybet Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Gratuluję Lonka trzymaj tak dalej:loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Recommended Posts