anushka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 nie ma sprawy,trzymajcie się z Agą cieplutko i Zyziem oczywiście,wogóle to wszyscy trzymajcie się cieplutko-my właśnie wychodzimy rozruszać sowje stare kości :evillaug: Jędrek śpi w łazience w koszu na pranie :evilbat: pozdrawiam cieplutko i zmykam bo transport czeka :evilbat:
:) Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Ania-k napisz, jak na imprezie było:) Pozdrawiamy i życzymy miłej imprezy!!!
madzia_11 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Bardzo sie cieszymy ,że wreszcie mamy jakiegoś mężczyzne w shih tzu!!!! Agnieszka wracaj do zdrówka,już wem to Ty mnie zaraziłaś napewno kichałaś na forum :evil: :D
madzia_11 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Ania i jak po imprezie ? napewno wyszalałaś sie na maxa!!!!mam nadzieje że za mnie też :D
carotina Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 hej, hej :angel: co słychać u płakich mordek i właścicielek... :wink: ? ja mam w domciu małe kongo 8) , przyjechała w odwiedziny siostra koguta i cztery shihtziaki mi sie przewalaja pod nogami :lol: . Cykne jej zdjecie i jutro, albo pojutrze wstawie :P
madzia_11 Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 ale masz wesoło , my ż Yoko nie mamy żadnych shih tzo kolegów, jedynie kuzynke pitbulke która nas odwiedza, a wtedy to dopero wesoło jest :P poprostu psy zaczynają szaleć na sam swój widok, Yoko oberwje ogonem po oczach :-? :wink: ona z kolei tuli sie do niego, on kładzie sie jej na szyi , no poprostu dwa wariaty!!!
:) Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 U nas, jak Zyzio zaczyna bawic sie z jamniczka Figa, to jest istny "dom wariatów"!!! :evilbat: :evilbat: Szczekają, gryzą się, skaczą... Ledwo pytrzymujemy:)
anushka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 madzia_11 napisał(a):Ania i jak po imprezie ? napewno wyszalałaś sie na maxa!!!!mam nadzieje że za mnie też :D Madzia no jasne :lol: ale sądząc po wieku co niektórych osób na imprezie to niedługo chyba zacznę uczęszczać na wieczorki taneczne :evilbat: ,Jędrek też czasem rzuca się na amstaffa i wisi mu na karku :evilbat: a tamten tylko łapą machnie-co Jędrkowi wcale nie przeszkadza,wręcz przeciwnie...zachęca go jeszcze bardziej.. :evilbat: ciekawe jakby się bawił z shih..to by się dopiero działo :angel:
:) Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 :D :D WOW udalo mi sie dolaczyc ten obrazek przy naszym nicku:D :D Ale fajnie!!! To Zyzio jak byl malutki:) Slodki, nie?
carotina Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 superowy :angel: :angel: :angel: ja też już takie chce :P , jeszcze koło 20 dni i :baby: ............... :megagrin:
anushka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 onaion23 napisał(a)::D :D WOW udalo mi sie dolaczyc ten obrazek przy naszym nicku:D :D Ale fajnie!!! To Zyzio jak byl malutki:) Slodki, nie? foteczka super,a macie fotkę jak teraz wygląda???bo też chętnie bym zobaczyła,tak na codzień :wink: :lol:
:) Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Nie mamy, ale pod koniec tygodnia zrobimy i wyslemy. Tylko przypomnij, bo mozemy zampomniec;)
anushka Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 co do fotek to widzę że u wszystkich pamięć szwankuje,nie tylko u mnie :oops: ale u niektórych też,prawda Carotina??? :wink: :wink: :lol: :bigok:
carotina Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 prawda :oops: , prawda.... :wink: :P no ale, mam usprawiedliwienie 8) , przynajmiej dziś 8)............. :wink: -----> no więc pochwale się, że kończe dziś 18 lat :evilbat: (w związku z czym, przewala mi sie troche ludzi przez domek :lol: ...) no ale, tak na początek :P (reszte obiecuje później) to jest fotka z ostatniej chwili 8) (no prawie, wczorajszy wieczór :wink: :lol: ) a to jest Keiko (zdjęcie troche niefortunne :wink: , obiecuje później lepsze.... pozatym wygląda jak by miała brudne wąsy :wink: , a są poprostu naturalnie ciemne :P )
Karka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 carotina WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI 18 URODZINEK :BIG: :tort: teraz to już poleci z górki :wink: foteczki superaste :angel: :P
carotina Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Karka :angel: baaaaaaardzo dziękuje :angel: :D :angel: :D :angel: :D :angel: :D
madzia_11 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 :BIG: :angel: :laola: o ejku wszystkiego naj naj naj naj i żeby reszta zycia była jeszcze bardziej shih tzakowa :D
madzia_11 Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 a czy może mogłybyśmy wszystkie zdrwdzić swój wiek? no bo trdno sie rozmawia jak nie można sobie kogoś wyobrazić. No to ja zaczne w maju mam 21 :oops:
Karka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 No to jesteś majowa panienka jak ja madzia :wink: tylko ,że mam trochę więcej :wink:
anushka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Carotina :calus: życzę ci samych rewelacji w przyszłości,prawdziwych przyjaciół i fuuul miłości w życiu :megagrin: :sweetCyb: :tort: spóźniam się troszkę z życzeniami,ale nie miałam netu wcześniej,a jeśli chodzi o wiek to :oops: :oops: :oops: ja mam 26(12 luty) :stupid: i tak jak mówiłam,zostają mi wieczorki taneczne :wallbash: ,special for Carotina
anushka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 [quote name='Karka'] tylko ,że mam trochę więcej :wink: Karka ale nie mów,że mnie pobijesz z wiekiem,starszych ode mnie to chyba już nie ma :evilbat: :hmmmm: Jędrek wykąpany i jak zwykle "czupiradło"-niech ktoś mnie zmusi do czesania tego psa w kitkę,błagam :crazyeye: ,
Karka Posted March 8, 2005 Posted March 8, 2005 Ania-k napisał(a): Karka ale nie mów,że mnie pobijesz z wiekiem,starszych ode mnie to chyba już nie ma :evilbat: :hmmmm: Dodaj sobie 7 lat :evilbat: a jednak są takie :oops: Ślicznusi psiurek :angel: bomba :angel: ma pysiorek jak jeden mój szczeniorek -diabołek :P
Recommended Posts