:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Tak, chcielibyśy, ale nie wiem, czy da radę. Do Katowic nie pojedziemy(za daleko), więc mamy tylko Warszawę.
carotina Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 a Szczecin? za późno? bo jak nie, to może warto... tam nie powinno być zbyt trudno :wink: :D albo Łódź (co prawda jak tam 3 lata temu w młodzieży wystawiałam, to było 5 w klasie :wink: )
carotina Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 18, 19. 06 SZCZECIN międzynarodowa Grupa 9 Group Zidy Munsterhielm-Ehnberg (FIN) Boston Terrier Buldog francuski / French Bulldog Cavalier King Charles Spaniel King Charles Spaniel Mops / Pug Krystyna Opara (PL) Bichon Frise Chiński grzywacz / Chinese Crested Dog Coton de Tulear Hawańczyk / Havanese Lhasa Apso Lwi piesek / Little Lion Dog Maltańczyk / Maltese Spaniel kontynentalny miniaturowy - Papillon Spaniel kontynentalny miniaturowy - Phalene Shih Tzu Terier tybetański / Tibetan Terrier Elżbieta Junikiewicz (PL) Chin japoński / Japanese Chin Pekińczyk / Pekingese Chihuahua pudle / Poodles inne rasy / other breeds
:) Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 No, chyba jeszcze zdążymy:) Myśleliśmy o Opolu(klubowa), ale tam na pewno będzie trudno i przede wszystkim za daleko. W tamim razie pomyślimy o Szczecinie. Dzięki Carotina!!!! :D :D :D :D
carotina Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 oj, to fakt, Opole.... tam naprawde może być cieżko, dużo osób sie pewnie skusi, bo klubówka i miedzynarodówka pod rzad :wink:
:) Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 Oj to niedobrze.... No coż.. Ja jeszcze nie znam się tak dobrze na tych wystawach, więc będę jeździła tak, gdzie minej ludzi:)
carotina Posted March 2, 2005 Posted March 2, 2005 wiesz, czasem fajnie jechać gdzieś gdzie duża konkurencja, żeby się sprawdzić :wink: no ale, w przypadku MŁ.CH. to faktycznie lepiej dmuchać na zimne :wink: , bo to jednak czas goni :P
:) Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 TAk, to racja. A do Szczecina mamy więcej czasu, żeby "wypieścić" Zyziową sierść:)
Basia78 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Onainon23 radzę ci jeździć wszędzie gdzie masz tylko możliwość nie wybieraj przynajmniej teraz wystaw musisz sprawdzić swojego psa musisz poznać opinie jak największej ilości sędziów przynajmniej polskich bo jeżeli ty już teraz się boisz i wybierasz wystawy to twój piesek będzie mało znany i nie będzie miał okazji do porządnego obycia się z ringiem a chyba chcesz nie tylko zrobić z nim reproduktora sądząc po rodzicach to piesek powinien się bardzo ładnie zapowiadać zastanów się dobrze no i to od ciebie i twojej pracy zależy co osiągniesz ze Zyziem nie martw się ja też przeszłam przez obawy zaryzykowałam i nie bałam się konkurencji ona nie gryzie a i tak najlepszego wybiera sędzia a przegrywać to ludzka rzecz i tego też trzeba umieć się nauczyć(niestety wielu wieloletnich hodowców tego nie umie ) opłaciło się mamy ze swoja suczką(22 miesiące)MŁ.CH. i kończymy w maju CH.PL(potrzebny był odstę czasu bo suka miała wymagalne 3 CWC w wieku 19m.)więc głowa do góry PA
:) Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Basia78 napisał(a):Onainon23 radzę ci jeździć wszędzie gdzie masz tylko możliwość nie wybieraj przynajmniej teraz wystaw musisz sprawdzić swojego psa musisz poznać opinie jak największej ilości sędziów przynajmniej polskich bo jeżeli ty już teraz się boisz i wybierasz wystawy to twój piesek będzie mało znany i nie będzie miał okazji do porządnego obycia się z ringiem a chyba chcesz nie tylko zrobić z nim reproduktora sądząc po rodzicach to piesek powinien się bardzo ładnie zapowiadać zastanów się dobrze no i to od ciebie i twojej pracy zależy co osiągniesz ze Zyziem nie martw się ja też przeszłam przez obawy zaryzykowałam i nie bałam się konkurencji ona nie gryzie a i tak najlepszego wybiera sędzia a przegrywać to ludzka rzecz i tego też trzeba umieć się nauczyć(niestety wielu wieloletnich hodowców tego nie umie ) opłaciło się mamy ze swoja suczką(22 miesiące)MŁ.CH. i kończymy w maju CH.PL(potrzebny był odstę czasu bo suka miała wymagalne 3 CWC w wieku 19m.)więc głowa do góry PA Dzieki za te slowa. Wiesz, ja to wszystko wiem, ale u nas ciezko z transportem do takiego Opola.Jak ktos ma samochod, jest lepiej.My lapiemy sie kazde okazji, albo tluczemy sie pociagami.
Basia78 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 NO TO FAKTYCZNIE MACIE PROBLEM ALE CZASEM WARTO POSWIĘCIĆ SIĘ DLA CZEGOŚ POCIĄGI TO TEŻ JAKIEŚ WYJŚCIE
carotina Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Basia, widziałam stawki z katowic :P jesteście zgłoszone, prawda? :hmmmm: dużo jest suczek, ale trzymam kciuki :thumbs: :D
Basia78 Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 A JAK TYŚ MNIE WYŚLEDZIŁA CAROTINA :D NO FAKTYCZNIE SĄ- BO DRUGĄ Z MOICH SUCZYDEŁ WYSTAWIA MÓJ MĄŻ TO JEGO PUPILA NIE PRZEJMUJA SIĘ WCALE(MOJ MĄŻ I HARIETA)HARIETKA TO SUKA NIE NA WYSTAWY NIE LUBI ICH WOLI TULIĆ SIĘ U NAS NA KANAPIE W DOMU POMIMO TEGO IŻ JEST ŁADNĄ SUKĄ I MA ZW.MŁ. I MEDALE(SEBRNE WIECZNIE DRUGA ZA SWOJĄ SIOSTRĄ MOJĄ HANĄ)TO JEDNAK NIE BĘDZIE MIAŁA BURZLIWEJ KARIERY WYSTAWOWEJ PO PROSTU NIE CHCEMY JEJ STRESOWAĆ A KONKURENCJA ZAWSZE JEST I BĘDZIE W KOŃCU TEŻ CHCĄ COŚ OSIĄGNĄĆ :wink: A TY BĘDZIESZ W KATOWICACH I JAK TAM TWOJA SUKA Z SOLARISA :D
carotina Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 niestety nie jedziemy do katowic :roll: , ale licze na fotorelacje :wink: :P ..... naszą sunie odbieramy jakoś koło 20 kwietnia :angel: , już sie nie moge doczekać :P .... bedziemy wybierać z pośród trzech dziewczynek (urodziły się 4, jedna zostaje w hodowli....)
Basia78 Posted March 4, 2005 Posted March 4, 2005 no to pewnie w hodowli zostaje ta najlepsza ale potem róznie z tym bywa sama się o tym przekonałam :D
:) Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Co tu tak cicho??Nikt sie nie odzywa... Nie macie czasu?? My dzis kapiemy Zyzia:)
anushka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 ja dopeiro weszłam do domu z zakupów,byłam z psem :evilbat: chyba nie chciałybyście go wiedzieć jak on wygląda po takiej wyprawie :evil: dlatego włąsnie też idziemy "myć podwozie" :evilbat: pozdrawiamy i czekamy z utęsknieniem na cieplutkie promienie słoneczka :angel: :lol:
madzia_11 Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 mnie łapła grypa , szkoda gadać , Yoko sobie śpi ,i ja chyba do niego dołącze bo mnie łapie kichanie i wam tu na form nakicham i jeszcze odpukać kogoś zaraże
anushka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Madzia dużo zdrówka ci życzę,ja już wykaraskałam się z choroby,dzisiaj jedziemy z TZ zabalować-mam nadzieję,że na zdrowiu nam się to nie dobije :drinking: :drinking: :sweetCyb: miłego wieczorku wam życzę,Madzia cherbatkę z malinkami :lol: przytulić się do TZ i jutro bedziesz jak nowonarodzona :angel:
:) Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Witam!! Widze ze nie tylko Agnieszke choroba rozklada!! Biedna lezy w lozku i nie moze sie ruszac ale trzeba wyzdrowiec nie!? Ale jak jej nie ma to chociaz ja napisze pare slow tak zeby nie bylo ze sie nie odzywamy:) Prawde powiedziwszy to poraz pierwszy tu pisze wiec nie jestem za bardzo w temacie :-? Ale wiem ze gaworzycie tu o tych przecudnych pieskach jakimi sa Shihtzaki :D No nic nie mecze was dalej trzymajcie tylko kciuki zeby Agusia szybciej do zdrowia wrocila!! Wy tez kurujcie sie szybko bo na dworze zbyt pieknie zeby lezec w lozku! A pieski musza sie na spacerze wyszalec nie? Pozdrawiam cieplo i zycze szybkiego powrotu do zdrowia!!! Janusz(czyli on) 8)
anushka Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 :hmmmm: no właśnie czytam i czytam...myslę sobie,przecież jestem jeszcze przed imprezką..a tu mi coś treść nie pasuje...że piszecie pierwszy raz :o i patrzę czy to dobra stronka postu..ale przecież wyżej jest to co ja napisałam parę chwil wcześniej :niewiem: ....no i dopiero jak dotarłam do końca to zatrybiłam :oops: :lol: dobre...hehe witaj Janusz ale i tak byliście przywitani "razem"..no chyba że życzysz sobie osobno to witaj ponownie :megagrin: :sweetCyb:
:) Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Big dzieki za przywitanie!!Ja witam Was wszystkich i kazdego z osobna!! :) Bo tak naprawde to pisala Agnieszka a ja tylko patrzylem od czasu do czasu co tam porabia! Ale kto wie moze sie w to wciagne :D W koncu mam z tym malym rozrabiaka Zyziem tez na co dzien do czynienia!!Jeszcze raz dzieki Aniu za odpowiedz!!Pozdrawiam!!
Recommended Posts