:) Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Hej!! Chcecie się pośmiać? To wejdźcie na tą stronkę i znajdźcie hodowle naszej ukochanej rasy(shihtzków). http://zkwp_koszalin.psy.rasowe.pl/mod.php?mod=userpage&menu=22&page_id=52#IX
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='onaion23']No wlasnie. My jeszcze nie znamy Waszych imion, ale mamy nadzieję, że wkrótce poznamy. Carotina a Ty jak masz na imie??? Dorota :P
:) Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Nie wiem, czy to widzieliście, ale wejdźcie oppd ten adres. Znaleźliśmy ten temat i chcemy, żeby jak najwięcej osób o tym wiedziało. http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=21071&postdays=0&postorder=asc&start=0
:) Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Czemu tu taka cisza panuje?My dziś kąpiemy Zyzia:)Już cały brudny jest:) Trzymajcie za nas kciuki:D
madzia_11 Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 ?Ja trzymie kciuk i to mocno , ups tylko żeby mi krew doszła :lol: , u nas mrozisko takie że Yo Yo ( jak go nazywa TŻ) ze spacerku gna do domku :D :D , do tej pory nie było tak łatwo :P Ja terz musiałabym wykąpać brudaska ale niemam jakoś motywacji tym bardziej że mam zamiar go przystrzyc
Ewik Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Witam Dla miłośników szicek - wyszła nowa książka o rasie z serii " Galaktyka ".Żółta okładka , na środku zdjęcie szicki.Mam nadzieję że bedę ją miała w przyszłym tygodniu w sklepie. A jak z gazetą z artykułem ? U nas w Empiku cały czas leży na półce jeszcze. pozdrawiam Ewa
anushka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ewik napisał(a):Witam Dla miłośników szicek - wyszła nowa książka o rasie z serii " Galaktyka ".Żółta okładka , na środku zdjęcie szicki.Mam nadzieję że bedę ją miała w przyszłym tygodniu w sklepie. A jak z gazetą z artykułem ? U nas w Empiku cały czas leży na półce jeszcze. pozdrawiam Ewa ja gazetkę już mam,wszystkie chyba kobietki się zdążyły zaopatrzyć,a dzisiaj będę w centrum to też wejdę do empiku zobaczyć czy taka kasiążka się pojawiła u nich,dzięki wielkie. Mój wariat wykąpany,ale jak tylko wkładam go do wanny to stoi z głową spuszczoną w dół i odwróconą ode mnie :cry: dopiero jak kończę go czesać i suszyć-łaskawie mnie uraczy swoim spojrzeniem :evilbat: po czym zaczyna mu walić konkretnie i buszuje po całym domu ile tylko sił w sobie ma i energii :evilbat:
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Hej!Jak zyjecie?Ja bylam z Zyziem na spacerze. Dupek maly zjadal snieg! Juz nie wiem, co mam robic, zebygo nie jadl.Ciagle wracamy z mokrym pyszczkiem;(
anushka Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 onaion23 napisał(a):Hej!Jak zyjecie?Ja bylam z Zyziem na spacerze. Dupek maly zjadal snieg! Juz nie wiem, co mam robic, zebygo nie jadl.Ciagle wracamy z mokrym pyszczkiem;( moj też zamiata śnieg,ile tylko wlezie,mimo iż daje mu pić(woda stio zawsze świerza w misce) to tylko jak wyjdziemy on zamiast zająć się załatwianiem to wpycha śnieg :evilbat: pewnie im to smakuje :evilbat: :lol:
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Tak, tylko najgorsze jest to, ze wąsiki się brudzą, nie rosną, jak są mokre i w ogóle odbarwiają się:( A czy Wy wszyscy wychodzicie ze swoimi pociechami na spacery? Czy może psy załatwiają się w kuwetach w domu??
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Hej ,moze mnie ktos zabije, bo juz po raz kolejny puytam, ale czy ktos z Was jedzie na miedzynarodowa do Wawy?Bo my jedziemy. Moze sie spotkamy z kims?
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Ewik napisał(a): A jak z gazetą z artykułem ? U nas w Empiku cały czas leży na półce jeszcze. pozdrawiam Ewa O jaką gazetę chodzi? Napiszcie, to też ją kupimy:)
carotina Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 chodzi o "psy rasowe" jest tam mały :wink: artykuł o shih-tzu i troche zdjęć psiaków z solarisa :D a co do nowej książki, to musze sie koniecznie do empiku wybrać :P ja oczywiście wyprowadzam swoje psy, one ogólnie rzecz biorąc uwielbiają spacery.... napewno nie odbierałabym im tej przyjemności na rzecz dłuższych wąsów :wink: ---->nie to jest najważniejsze :)
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Moze ktoś zeskanować ten artykuł i moi przesłać? Nie mam możliwości u nas w Działdowie kupienia tej gazety. Nawet :"mój pies" jest w mało którym kiosku, czy sklepie..:( Carotina jedziesz do Warszawy?
madzia_11 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 uuu super że jakaś książka sie pojawi :D będe na nią czychać a Onaion skąd jesteście? Yoko po chorobie odzyskał apetyt i to ogromne je wszystko i wiecznie piszczy o wioęcej
madzia_11 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Idziemy sobie teraz na spacerek , pobiegac pośniegu , Yoko też je śnieg a szczególnie kulk które mu daje do zabawy
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 JEstesmy z Działdowa, to małe, piękne(mam taką mnadzieję) miasteczko w woj. Warmińsko-Mazurskim
madzia_11 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 fajne ,mmmmm jeziorka , widoczki , zazdroszcze :D :D
carotina Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 [quote name='onaion23']Moze ktoś zeskanować ten artykuł i moi przesłać? Nie mam możliwości u nas w Działdowie kupienia tej gazety. Nawet :"mój pies" jest w mało którym kiosku, czy sklepie..:( Carotina jedziesz do Warszawy? nie teraz nie jade, jedziemy na letnią warszawe :D
carotina Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 niczego nie wiem napewno :wink: , ale wydaje mi sie że poza panią Bogusią może być także pan z hodowli Natera, z psem i suką w championach.... acha no i wiem że będzie BOHEMIA ACRO!!! pewnie nieźle obstawią :wink:
:) Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Wiem, ze Pani Bogusia będzie. Zastanawiam się, czy będą jeszcze jakieś pieski w młodzieży. Może coś wiesz na ten temat?
carotina Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 możliwe, że czesi będą mieli coś w młodzieży.... ale 100% pewności nie mam....
Recommended Posts