SuperGosia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dorzucam ostatnie fotki :) Konkurencja REPRODUKTOR cd. I dziewczyny z przydomkiem Na Przyklad :) MADAM BUTTERFLY Rękodzielo wykonane przez Iwonkę z hodowli Na Przyklad z dedykacja
karolayna Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 SuperGosia napisał(a): MADAM BUTTERFLY Rękodzielo wykonane przez Iwonkę z hodowli Na Przyklad :loveu::loveu::loveu::loveu:
lonka Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dziękuje bardzo Iwonce.:loveu::loveu::loveu:Talent nie tylko do piesków ale i do takiego dzieła.Mila sercu niespodzianka była dla dziewczynek:cool3: Gosi i Robertowi za taka dedykacjie na szampanie serdeczne dzięki.Kochani jestescie!!! Supergosiu dzieki za dodatek dlamnie.
SuperGosia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 karolayna napisał(a):kto z Was będzie w Łodzi :)? Karolayn, ja będę... wolna od 13-tej :cool3:
karolayna Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 rozumiem ze odwiedzisz nasz ring i zrobisz piękną fotorelacje :loveu::razz: shihtzki zaczynają o 13:15 ;)
SuperGosia Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 karolayna napisał(a):rozumiem ze odwiedzisz nasz ring i zrobisz piękną fotorelacje :loveu::razz: shihtzki zaczynają o 13:15 ;) :multi: :multi: :multi: No to dam radę obfocić i jamniory i shihcki :lol: Chyba, że znów będę miala 2 h opóźnienia jak w Opolu :roll: Aż mi wstyd za taką kiepską fotorelację, ale Ty przynajmniej honor uratowalaś :) :multi:
Aisa_ Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No to jestesmy po wystawie. Duzo stresu bylo, bo montaz kuchni rozpoczety o 8 rano skonczyli na chwile przed 20. Tym sposobem w hotelu byliśmy dopiero o 23. Wystawa zaczynała się o 10, przed nami 60 psów, więc chciałam pójść dopiero na 12, ale reszta się uparła, żeby pójść na rozpoczęcie. I tym sposobem przesiedzialam sobie 3 i pół godziny :lol: Moze to i dobrze, eMuś szczekal na porannym spacerku na wszystkie psy :crazyeye: , potem się przyzwyczaił. Wydaje mi się, że po prostu przerażała go taka ilość psów w jednym miejscu i reagował tak ze strachu. Ale to 3,5 godziny miało też swoje wady. Niestety przy ocenie eMuś był już zmęczony, lekko zestresowany i wciąż oszołomiony. Nie chciał pokazać ząbków :oops: . Mimo to dostaliśmy ocenę WO i tytuł Najlepszego Szczenięcia w Rasie (pomińmy konkurencję, która wynosiła sztuk: 0 :lol: ) Przed BISem mieliśmy małe zamieszanie, gdzieś zapodziała się ringówka, za mało czasu na poprawienie fryzurki... Ring honorowy zrobili na jakiejś bierzni (?), więc było bardzo ciepło. A szkoda, bo obok marnowała się piękna trawa. eMusiowi było gorąco w łapy i niezbyt chciało mu się stać. Do 10 przeszły chyba same duże pieski + jamnik i sznaucer. Potem szybko zapakowałyśmy się do samochodu i pojechałyśmy... Teraz siedzimy w Partęczynach, pieski szaleją :) Fotorelacja (o ile w ogóle coś wyszło z tych zdjęć....) po powrocie :) Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi w sprawach związanych z wystawą - rodzinie :eviltong: , SuperGosi i Karolaynie :) I przepraszam za wydłużoną relację z wystawy!!! :)
LOGRUS Newfs Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Aisa_ napisał(a):No to jestesmy po wystawie. Duzo stresu bylo, bo montaz kuchni rozpoczety o 8 rano skonczyli na chwile przed 20. Tym sposobem w hotelu byliśmy dopiero o 23. Wystawa zaczynała się o 10, przed nami 60 psów, więc chciałam pójść dopiero na 12, ale reszta się uparła, żeby pójść na rozpoczęcie. I tym sposobem przesiedzialam sobie 3 i pół godziny :lol: Moze to i dobrze, eMuś szczekal na porannym spacerku na wszystkie psy :crazyeye: , potem się przyzwyczaił. Wydaje mi się, że po prostu przerażała go taka ilość psów w jednym miejscu i reagował tak ze strachu. Ale to 3,5 godziny miało też swoje wady. Niestety przy ocenie eMuś był już zmęczony, lekko zestresowany i wciąż oszołomiony. Nie chciał pokazać ząbków :oops: . Mimo to dostaliśmy ocenę WO i tytuł Najlepszego Szczenięcia w Rasie (pomińmy konkurencję, która wynosiła sztuk: 0 :lol: ) Przed BISem mieliśmy małe zamieszanie, gdzieś zapodziała się ringówka, za mało czasu na poprawienie fryzurki... Ring honorowy zrobili na jakiejś bierzni (?), więc było bardzo ciepło. A szkoda, bo obok marnowała się piękna trawa. eMusiowi było gorąco w łapy i niezbyt chciało mu się stać. Do 10 przeszły chyba same duże pieski + jamnik i sznaucer. Potem szybko zapakowałyśmy się do samochodu i pojechałyśmy... Teraz siedzimy w Partęczynach, pieski szaleją :) Fotorelacja (o ile w ogóle coś wyszło z tych zdjęć....) po powrocie :) Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mi w sprawach związanych z wystawą - rodzinie :eviltong: , SuperGosi i Karolaynie :) I przepraszam za wydłużoną relację z wystawy!!! :) Bardzo dziekuje za relacje. Fajnie uslyszec pierwsze wrazenia. Ciesze sie ,ze dobrze Ci poszlo.GRATULUJE!!! A "Maluszkowi" na kazdej wystawie bedzie razniej.To normalne. Jeszcze raz Gratuluje! Brawo!:cool2: :klacz: :laola: :happy1: :smilecol: :hand: Anka
karolayna Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 mowiłam ze będzie wszystko ok :) na nastepnej wystawie bedzie jeszcze lepiej
SuperGosia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Gratulujemy WO :multi: :multi: :multi: Mizianko dla Emusia i czekamy na zdjątka :cool1:
karolayna Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 to ja sie troche pochwale bo mamy czym w Łodzi Oliver w klasie otwartej zdobył lokate I i CWC z czego jestem bardzo zadowolona poniewaz wygrał z naprawde pieknym psem GLAMOUR DANCER Bohemia Acro :loveu::loveu: jest to juz nasze 3 duze CWC oprocz tego ATEA Sun of Tybet Zwycięstwo Młodzieży i tym ukonczyła Młodzieżowy Championat Polski :laola: pogoda była fatalna, kiedy shih tzu wychodziły na ring padał deszcz, wiec mozna sobie wyobrazic jak wyglądały po zrobieniu jednego okrązenia :placz:
Aisa_ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Gratulacje! :smilecol: A jak z Krakowem? :cool3: Ja właśnie wysłałam zgłoszenie. ;)
Aisa_ Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Niestety tak jak przypuszczałam zdjęcia wyszły fatalnie. Mój aparat bardziej nadaje się do robienia filmów, niż do zdjęć :lol: Obiecuję szeroką fotorelację z następnej wystawy, w Krakowie (będzie ktoś? :cool3: ). Teraz niestety musicie nacieszyć się kadrami z filmów. Przed wystawą Na ringu :cool3: (niestety ujęcie od boku, miejsca koło sędziów zajęte były przez stoliki z pudlami, więc nie udało się nam sfilmować niczego ciekawego) BIS Puppy z daleka (dupka opada, gorąco w łapki! niezłą mam minę :lol:) Tylko tyle udało mi się wyłowić... W Krakowie napewno lepiej się "rozplanujemy" i fotorelacja będzie wyglądała znacznie lepiej :eviltong:
SuperGosia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='karolayna']to ja sie troche pochwale bo mamy czym w Łodzi Oliver w klasie otwartej zdobył lokate I i CWC z czego jestem bardzo zadowolona poniewaz wygrał z naprawde pieknym psem GLAMOUR DANCER Bohemia Acro :loveu::loveu: jest to juz nasze 3 duze CWC oprocz tego ATEA Sun of Tybet Zwycięstwo Młodzieży i tym ukonczyła Młodzieżowy Championat Polski :laola: pogoda była fatalna, kiedy shih tzu wychodziły na ring padał deszcz, wiec mozna sobie wyobrazic jak wyglądały po zrobieniu jednego okrązenia :placz: Gratulacje!!! My meliśmy znowu 2 h opóźnienia i dlatego nie dotraliśmy :placz: A dlaczego?? Bo byla ta sama pani, która robi asystenturę, co w Opolu :mad: :mad: :angryy:
LOGRUS Newfs Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Bardzo sie ciesze z waszych sukcesow ale dziwczyny zlitujcie sie zamiescie zdjecia z wystawy.:placz: I moze podacie kompletne wyniki?:razz: Jeszcze raz gratuluje wszystkim zwyciestw !!! :thumbs: :cool2: :smilecol: :happy1: :sweetCyb: :laugh2_2: :jumpie: :laola: Anka
karolayna Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 PSY kl młodzieży: Lukier Wark-Ot nieobecny Ringo Astarte Gold lokata 1, Zw.Mł kl. pośrednia: Gawain Ad Acte (FCI)-lokata 2 Maius Red-Amo Mł. Ch. Pl- lokata 1 kl. otwarta: Glamour Dancer Bohemia Arco-lokata 2 Leo-Moon Eli-Sen -lokata 3 Oliwer Twist Ad Acte- lokata 1 CWC kl. championów: Billy The Kid Cola Bast -lokata 1, CWC, CACIB, NDPwR, BOB? That Brodway Man Ch. Can., Ch. Rus. -lokata 2 SUKI: kl. szczeniąt: Ella Coca Bast-lokata 2 ? Pina Colada Astrate Gold-lokata 1 ? kl. młodzieży: Atea Sun of Tybet-lokata 1 Zw.Mł Coco Chanel Jawogród-lokata 2 kl. pośrednia: ? Arma Sun of Tybet Kaybaroshi Han & Har Sensual Lady Mł. Ch. Pl Orionko Astrate Gold kl. otwarta: ? Khiara Astrate Gold One on Apro Premium Bohemia Sonata Ach! Ach! kl. championów:? Kontessa Eli-Sen Na Przykład Mo-Li Tropical Flower Acte nie ktorych wynikow nie pamietam, a niektorych poprostu nie jestem pewna
LOGRUS Newfs Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzieki za wyniki. Jestescie SUPER! Ja wiem ,ze BILLY Mariusza wzial rase- dla tego bylam ciekawa wszystkich lokat. Jeszcze raz dzieki. Anka:loveu:
rokitnik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='karolayna'] kl. pośrednia: ? Arma Sun of Tybet Kaybaroshi Han & Har Sensual Lady Mł. Ch. Pl Orionko Astrate Gold kl. otwarta: ? Khiara Astrate Gold One on Apro Premium Bohemia Sonata Ach! Ach! kl. championów:? Kontessa Eli-Sen Na Przykład Mo-Li Tropical Flower Acte nie ktorych wynikow nie pamietam, a niektorych poprostu nie jestem pewna Z informacji znalezionych na stronach internetowych wiem, że: Tropical Flower Acte - CWC, NSwR, CACIB Kaybaroshi Han & Har Sensual Lady - CWC, Res.CACIB
sunoftybet Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Trochę się pochwalę dziś na wystawie w Płocku ARMA Sun Of Tybet rozpoczeła dorosły Chempionat zdobywając CWC ATEA Sun Of Tybet zakończyła młodzezowy Chempionat zdobywając Zw. Mł. NJwR i BIS Junior II Miejsce Brawa i Gratulacje dla Agnieszki i jej suczki:multi::multi::multi::multi::multi:
SuperGosia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Stawki, częściowe wyniki z ringu Shih i fotorelacja z wystawy w Alytus jutro :)
SuperGosia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ALYTUS: CAC, 12.05.2007 SĘDZIA: SVETLANA RADIUK (LT) PSY KL. BABY TWISTER AD ACTE - ? KL. SZCZENIĄT CING GALAHAD LASINIU PILIAKALNIS - ? KL. OTWARTA KRISTUPAS CANGAS LASINIU PILIAKALNIS - CAC, NDPWR SUKI KL. SZCZENIĄT ATILIJA PASAKU SLENIS - ? KL. MLODZIEŻY RUBINA EZERO GELEME - ZW.ML., NJwR KLASA OTWARTA ? KENTAURO DARLENA ? KENTAURO DEANDREA 3. NA PRZYKLAD NEFRETETE (ode mnie: zwyciężczyni tej klasy otrzymala CAC; niestety numery na zdjęciach są niewyraźne, więc nie podam imienia :p mogę tylko powiedzieć, iż jest to sunia, która w porównaniu kl. open stoi w środku) KL. CHAMPIONÓW BOLOGNA GRAND HAJAN POLONIA - CAC, NDSWR, BOB, II BOG Zdjęcia, które wklejam nie są najlepszej jakości, gdyż pogoda byla straszna - lalo od samego rana, a psy biegaly w ringach... po kalużach :p Przejaśnilo się dopiero na finalach. Pies z kl. otwartej - CAC, NDPwR Suki, kl. otwarta Suka, kl. otwarta - CAC BOG:
SuperGosia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cd. BOG IX :) Ali serdecznie gratulujemy :loveu: :loveu: :loveu:
rokitnik Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='SuperGosia']Cd. BOG IX :) Ali serdecznie gratulujemy :loveu: :loveu: :loveu: Przyłączam się do gratulacji:multi: BRAWO dla zwyciężczyni i jej właścicielki Na stronie ZKWP Płock znalazłam informację, że drugie miejsce na BIS otrzymał shih tzu: Winterholme That Broadway Man. Na stronie związku są juz fotki z tej wystawy
Recommended Posts