carotina Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 no włąśnie, trzymamy kciuki :kciuki: , będzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 My też trzymamy kciuki:) Ps. Nie uważacie, że prostiwnica niszczy psu włos? Ja nie chciałałabym Zyziowi prostować włosów prostownicą i jnie będę tego robić. Myślę, że sdobre natłuszczanie, używanie dobryh kosmetyków wystarczy:)
:) Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Sorry, nie mialo byc "dobryh", mialo być:"DOBRYCH". C mi sie nie wcisnelo:(
anii Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Pozdrowienia z osniezonego Wschodu. Wlasnie korzystam z modemu, ale musialam choc na chwile do Was wpasc. Lump szaleje jak nigdy i wcale sie nie meczy. Jak wroce wstawie super filmiki. Co do prostownicy. Robi sie to tylko na wystawy, wiec wlosa tak bardzo nie zniszczy. Wysylam Wam zdjecie Lumpa w walonkach :wink:
anushka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 super fotka :angel: tylko gorzej potem to odlepić od łapeczek :evilbat:
anii Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 Ania-k napisał(a):super fotka :angel: tylko gorzej potem to odlepić od łapeczek :evilbat: No niestety, trzea takie lapki do goracej (ale nie ukropu :wink: ) wody wstawic i snieg sie roztapia. Pozniej suszenie i rozczesanie. Takze torszke roboty bylo, ale na szczescie biega w kombinezonie, wiec nic mu sie do brzucha nie przyczepilo. Tu na podlasiu zamieć, brakuje tylko niedzwiedzi na ulicach :wink:
anushka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 anii napisał(a): Tu na podlasiu zamieć, brakuje tylko niedzwiedzi na ulicach :wink: Anii czy ty przypadkiem gdzieś sobie nie wyjechałaś???ferie masz może???gdzieś czytałam że jesteś z Gliwic (chyba :oops: :lol: ),wiesz gdzie są Pławniowice??
anushka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 carotina napisał(a):z Gliwic? a nie z warszawy? :hmmmm: wydaje mi się,że gdzieś pisało,że jest z Gliwic a mieszka w Wawce teraz :lol: mam nadzieję,że sprostuje to jak tylko się pojawi :wink:
madzia_11 Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 u nas poprawa :D , Lmpek fajne wygląda na tej śniezycy
anushka Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 madzia_11 napisał(a):u nas poprawa :D , to super,na takie wiadomości czekałam :angel: proszę go jak zwykle utulić od nas :lol:
madzia_11 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Utule , cieszy sie bardzo że dzisiaj dostał już normalne śniadanko ( bułeczka z masełkiem). Ja dalej wiosny nie widze , mogły by te aniołko- diabełki( od ani ) przestać trzepać te poduszki :evil: :evil:
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 madzia_11 napisał(a):Utule , cieszy sie bardzo że dzisiaj dostał już normalne śniadanko ( bułeczka z masełkiem). Ja dalej wiosny nie widze , mogły by te aniołko- diabełki( od ani ) przestać trzepać te poduszki :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
anii Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):z Gliwic? a nie z warszawy? :hmmmm: wydaje mi się,że gdzieś pisało,że jest z Gliwic a mieszka w Wawce teraz :lol: mam nadzieję,że sprostuje to jak tylko się pojawi :wink: Ania-k z Twoja pamiecia, zawsze jet cos nie tak :lol: aktualnie jestem w Bialymstoku, a mieszkam w Wawie. Mimo to pochodze z podlasia. I tu jest prawdziwa zima!! Bialy, czysty sniezek, piekne krajobrazy, czysty pies mimo ze wciaz jest na dworzu. :wink: Do zobaczenia za dwa tygodnie :cry: :wink:
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 co do zimy, to zawitała do Gdańska 8) tylko po co...? ja chciałam śnieg w grudniu nie w marcu :P
Basia78 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Witam dziewczyny Onainon23 wstaw zdjęcia twoje pieska jak wygląda obecnie?Bardzo mi się podobał na zdjęciach jak miał 9 miesięcy po jakich jest rodzicach?pozdrawiam
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 witaj Basia :hand: Tak, moj psiak jest z hodowli Acte. Jest po mamie: YU-CHING Acte i tatusiu: XplosionFrom Audreys Paradis. Nie wiem, czy znacie te pieski. Mój psiak to PRETTY BOY Acte:) :wink:
anushka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 anii napisał(a):Ania-k napisał(a):carotina napisał(a):z Gliwic? a nie z warszawy? :hmmmm: wydaje mi się,że gdzieś pisało,że jest z Gliwic a mieszka w Wawce teraz :lol: mam nadzieję,że sprostuje to jak tylko się pojawi :wink: Ania-k z Twoja pamiecia, zawsze jet cos nie tak :lol: aktualnie jestem w Bialymstoku, a mieszkam w Wawie. Mimo to pochodze z podlasia. I tu jest prawdziwa zima!! Bialy, czysty sniezek, piekne krajobrazy, czysty pies mimo ze wciaz jest na dworzu. :wink: Do zobaczenia za dwa tygodnie :cry: :wink: Anii no ja myślałam,że ty wogóle jesteś z Gliwic :oops: :oops: :roll: ,oj rany...pamięć super dobra i do tego błyskawicznie zapominam :evilbat: ,ale co mi się ubzdurało to nie mam zielonego pojęcia :evilbat: , pozdrawiam :lol:
Basia78 Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Dzięki Carotina czy widziałaś może gdzieś Zyzia w obecnym wieku :D
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='Basia78']Dzięki Carotina czy widziałaś może gdzieś Zyzia w obecnym wieku :D no niestety nie :roll: , ale Onaiona mówiła, że robi stronke, więc może jakieś nowe fotki będą niedługo :P no i zobaczego go na żywo w Olsztynie :D ale co mi się ubzdurało to nie mam zielonego pojęcia może pomyliłaś z Dzidtką o lhasa...? :hmmmm: :wink:
anushka Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 [quote name='carotina'] ale co mi się ubzdurało to nie mam zielonego pojęcia może pomyliłaś z Dzidtką o lhasa...? :hmmmm: :wink: pięknie Carotina,coś mi się zdaje że "chyba raczej tak" :evilbat: :oops: :lol: ,wcześniej też mi się dawało,że Madzia ma termin na marzec a tu się okazało,że na maj :oops: :lol: , ja chyba zacznę sobie zeszyt prowadzić z DOGO :sweetCyb: Anii wybacz mi tak jak to Madzi uczyniła :modla:
:) Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Basiu!Postaramy sie wstawić zdjęcia Zyzia, ale troszke trudno. Teraz chodizz caly natluszczony:) Ale dziś go wykąpiemy (może) i wstawimy fotki. Zyzio jest po YU-CHING Acte i i tatusiu XplosionFrom Audreys Paradis. Znacie te pieski??:)
:) Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 Hmm.. no wlasnie. Wyzej jest wszystko napisane:) Nie zauważyliśmy. YTak naprawde jest nas dwoje: ja(Agnieszka) i mój chłopak (Janusz). Także żeby nie było nieporozumień jeszcze raz witamy wszystkich :):) :D :oops: :P :lol: :fadein: :angel: :angel:
carotina Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 :hand: super :D , łatwiej, jak znamy imiona :wink: :angel:
:) Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 No wlasnie. My jeszcze nie znamy Waszych imion, ale mamy nadzieję, że wkrótce poznamy. Carotina a Ty jak masz na imie???
Recommended Posts