Jump to content
Dogomania

SHIH - TZU (prosimy zakladac oddzielne tematy!)

Recommended Posts

Posted

Dzieki za mile slowa pod adresem Lumpa :D

Carotina
A zdjecie "Ząbek" wkleilam specjalnie dla Ciebie. Sama tez uwazam, ze jest dobre, bo mam je aktualnie na pulpicie :lol: :wink:

Zastanawiam sie czy inne psy tez tak pokazuja zeba jak shih tzu?! :hmmmm:

Onaion23
Twoj Zyzio tez pokazuje zęba?!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: :lol: :lol:
Anii, będe teraz polować z aparatem :P i też w końcu uchwyce ząbek :lol: :lol: .... zrobimy sobie tutaj niepowtarzalną kolekcje ząbkową 8) :lol: :lol:

Posted

Nie, mój Zyzio nie pokazuje ząbka. Ale robi inne smieszne minki ppodczas przygryzania sobie wąsików:) W ogóle mó Zyzio robi duużo minek:)

Posted

I njeszcze jedno! Nie wiedzialam, ze Shih Tzu są takie słodkie! Jestem szczęśliwa, że kupoiłam sobie akurat pieska tej rasy!!! :) :angel: :crazyeye: :crazyeye: :scatter: :smilecol:

Posted

ja niestety znowu nawaliłam z fotkami :oops: ale tym razem baterie z cyfrówki-poszły na użytek 2-latki do gitary i się mówiąc krótko i zwięźle:wyczerpały... :oops: :lol: ,ale Anii zadbała o fotki-ząbek jest boooski,zauważyłam w swojego psa pokaz ząbków z dolnej szczęki-jak tylko dorwię ten aparat to mam nadzieję co "uchwycić" :D

Posted

[quote name='Ania-k']ja niestety znowu nawaliłam z fotkami :oops: ale tym razem baterie z cyfrówki-poszły na użytek 2-latki do gitary i się mówiąc krótko i zwięźle:wyczerpały... :oops: :lol: ,ale Anii zadbała o fotki-ząbek jest boooski,zauważyłam w swojego psa pokaz ząbków z dolnej szczęki-jak tylko dorwię ten aparat to mam nadzieję co "uchwycić" :D

"co się odwlecze, to nie uciecze" :wink: :D poczekamy :great: ........ mam nadzieje, że ząbek też będzie :evilbat: :lol: :lol:

------>przynajmiej mała miała dobrą zabawe 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='carotina']
------->mała od sąsiadki-bo ja mojej "ŚWIADOMIE" nie robię takich zakupów :evilbat: :evilbat: wystarczy mi moja mała-bez dodatków dźwiękowych,czyli bez wspomagaczy :evilbat: i tak dobrze sobie radzi :lol:

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='carotina']
------->mała od sąsiadki-bo ja mojej "ŚWIADOMIE" nie robię takich zakupów :evilbat: :evilbat: wystarczy mi moja mała-bez dodatków dźwiękowych,czyli bez wspomagaczy :evilbat: i tak dobrze sobie radzi :lol:

hi, hi, hi :lol: :lol: :lol: :lol:
tak właśnie, w sumie to mi sie nie zgadzał wiek :hmmmm:
- a co do takich wspomagaczy to znam to :evilbat: , ostatnio miałam czterolatke (kuzynke :P ) w domu z dodatkiem w postaci radyjka z mikrofonem :evilbat: , bardzo głośnego :evilbat: i butów na obcasie :evilbat: :lol: :lol:

Posted

:black: Dziś mój Zyzio też pokazał ząbek. Coprawda nieśmiało i pewnie przypadkowo, ale mu się udało:):):):) :D :D :D :lol: :lol:

Posted

[quote name='Karka']Lumpik cudny :P :lilangel:

Karka
Dzięki

Onaion23
Jak raz pokazal zabka, bedzie to robic znacznie czesciej :wink:

Posted

[quote name='carotina'][quote name='Ania-k'][quote name='carotina']

hi, hi, hi :lol: :lol: :lol: :lol:
tak właśnie, w sumie to mi sie nie zgadzał wiek :hmmmm:
- a co do takich wspomagaczy to znam to :evilbat: , ostatnio miałam czterolatke (kuzynke :P ) w domu z dodatkiem w postaci radyjka z mikrofonem :evilbat: , bardzo głośnego :evilbat: i butów na obcasie :evilbat: :lol: :lol:
mała we wrześniu skończy dopiero 4 latka :lol: ,ale miałaś nie zły czad :evilbat: -moja naszczęście jest teraz na etapie wspólnej przyjaźni z psem-robi mu więzienie :evilbat: on sobie śpi a ona obkłada go poduszkami,żeby przypadkiem tylko nie udało mu się wyjśc,ale zanim on się obudzi-to on już co innego majstruje-ale zazwyczaj to leża oboje i sobie nawzajem ściągają gumki z włosów-bo Jędrula ostatnio ma "kucyk z 5 włosków :evilbat: ",tylko jest ta różnic że on jej zębami ściąga gumkę :evilbat:

Posted

Uh a ja mam dzisiaj zmartwienie , Yokuś dostał biegunki i to troszke ostrej więc mam sporo mycia , dałam m już 2 węgle i łyżeczke smecty no do jutra jakos musimy wytrzymać a rano jak nie przejdzie do weta
:roll: :( :(

Posted

Oj znam ten bol... Rozwolnienie... MASAKRA!!! Psy w nocy budzą, bo na soacer chcą iść... Tragedia. Wyspać się nie można i w ogóle... Zyziek potrafi na środku dywanu zrobić, ale moja jamniczka za chiny ludowe nie zrobi kupki w domu!!:)I trzeba na spacer chodzic!!:(

Posted

biedactwo :roll: , pewnie bardzo go brzuszek boli :( trzymamy wszyscy (łącznie z moimi maslakami :wink: ...) kciuki :kciuki: żeby szybko przeszło :roll: . I wycałuj go potem od nas wszystkich :buzi: :D

Posted

Oj dziękuje wam wszystkim ,mam w domku ostry dyżór bo TŻ też coś sie pochorował :cry: omaion tak wiem coś o tych nocach u mojego zawsze kończy sie to wychodzenem co 15 10 min całą noc :roll:

Posted

chyba smecta podziałała :lol: wczoraj zwymiotował plastikowy korek :evil: ciekawe kiedy on to łapsnoł ,pilnuje go 24 h na dobe a tu jeszcze umie coś szkubnąć , zobaczymy co będzie dalej . Narazie śpi .

Posted

madzia_11 napisał(a):
chyba smecta podziałała :lol: wczoraj zwymiotował plastikowy korek :evil:

:o

Madziu super, ze zwrocil tej korek. Oj z Yoko to niezly lobuziak.

Posted

co tu taka cisza zaległa u nas :shock: :hmmmm: :niewiem:
u nas na dworze jest okropnie,mokro jak niewiem co,Jędrek jak tylko wyjdzie to zapada się po same "pachy",mogłoby już słoneczko łądnie świecić,tęsknie za spacerkami :cry: ,mała zdrowieje,pozostaje nam tylko czekać na lepszą pogodę :biggrina:

Posted

u mnie też pogoda jakaś taka nie tego :-? .... aż sie nie chce z domu wychodzić i to nie tylko mnie :wink: maślaki to samo, Chakiego jak sie ubierze to ucieka do budy spać i nie chce wyjść :o Demi to już wogule lenia ma totalnego, królewna 8) ... tylko Cd ok :lol:

ciesze sie, że z Yokiem już lepiej :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...