:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Tak, moj psiak jest z hodowli Acte. Jest po mamie: YU-CHING Acte i tatusiu: XplosionFrom Audreys Paradis. Nie wiem, czy znacie te pieski. Mój psiak to PRETTY BOY Acte:)
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 carotina napisał(a): Wasze też robią takie różne śmieszne minki? u nas to wlaśnie Demi jest specjalistką :lol: Ja mam tylko jednego, wiec duzego porownania nie mam. Mam za to pytanie. Czy Wasze tez podnosza gorna warge i pokazuja jeden zabek?! Lump zawsze wtedy cos chce, albo zabawy, albo jedzenia, albo zastanawia sie czy go nie wpuszczam w maliny. Unoszenie gornej wargi, tak sie u nas przyjelo, ze czasami i ja, albo moi bliscy, pokazujemy zeba :D :D
:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Jeszcze jedno:Jak powiecie mi, jak wstawiać zdjęcia, z chęcią to zrobię;)
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='onaion23']Jeszcze jedno:Jak powiecie mi, jak wstawiać zdjęcia, z chęcią to zrobię;) Musisz miec zdjecia w internecie. W jakims albumie. Wpisujesz Kazde zdjecie to oddzielny
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ania u mnie też ząbek pokazują, zwłaszcza często zdarza się to Chakiemu 8) :hmmmm: fotki wstawiamy tak: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516
:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Nie mam zdjec w internecie zadnych:( Narazie jestem na etapie robienia strony o Zyziu:)
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 carotina napisał(a):Ania u mnie też ząbek pokazują, zwłaszcza często zdarza się to Chakiemu 8) Ten zabek, jest tez mordka typu:"Czego Ty wlasciwie ode mnie chcesz?" :lol: :lol:
anii Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='onaion23']Nie mam zdjec w internecie zadnych:( Narazie jestem na etapie robienia strony o Zyziu:) http://www.imageshack.us/ Mozesz bez problemu wrzucac nawet duze fotki i masz zdjecie w necie:)
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 anii napisał(a):carotina napisał(a):Ania u mnie też ząbek pokazują, zwłaszcza często zdarza się to Chakiemu 8) Ten zabek, jest tez mordka typu:"Czego Ty wlasciwie ode mnie chcesz?" :lol: :lol: Dokładnie :lol: :lol: :lol:
anushka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 witam nową osobę,myslę,że to jest "ona" :angel: i mam nadzieję na fotki tesh :angel: :angel: Carotina byłam na twojej stronce i oglądałam rewię mody,muszę przyznać,że CD (pewne na bank że to on) wygląda jak słodki szczeniak.. :lol: super te ubrania,mój ostatnio miała założoną jakąś koszulkę od małej ale tak się wściekał-warczał i szczekał że chyba ze 3 minuty w tym był-tak sobie chcieliśmy zobaczyć jak bedzie wyglądał ubrany :evilbat: ale rozbawił nas totalnie :wink: ,pozdrawiam.
:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Wlasnie! WITAM WSZYTSKICH! Mam nadzieje, że zaakceptujecie nowego czlonka dogomanii:) Pozdrawiam wszystkich!:)
anushka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 onaion23 napisał(a):Wlasnie! WITAM WSZYTSKICH! Mam nadzieje, że zaakceptujecie nowego czlonka dogomanii:) Pozdrawiam wszystkich!:) u nas masz to pewne bardziej niż gdzie indziej :angel: ,skąd jesteście wogóle??takie sobie pytanie na początek znajomości,żeby wiedziała gdzie wysyłam pozdrowienia-w którym kierunku :lol: :wink: :angel:
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ania, no wlaśnie ja musze kupić Chakiemu jakąś taką koszulke dziecięcą, ponieważ jest niezbędna do konwencji przedstawienia :P w którym Chakie ma do zagrania mały epizod :wink: (oczywiście pod miom czujnym okiem :wink: ). Tak wogule, to będzie przedstwienie po francusku, a Kogut będzie wcielał się w dziewczynke (myśle, że nawet nie musi się zbytnio wysilać 8) :lol: :lol: ) o imieniu Channel :lol: :lol: :lol: - oczywiście obiecuje fotorelacje :D :lol:
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ania-k napisał(a):onaion23 napisał(a):Wlasnie! WITAM WSZYTSKICH! Mam nadzieje, że zaakceptujecie nowego czlonka dogomanii:) Pozdrawiam wszystkich!:) u nas masz to pewne bardziej niż gdzie indziej :angel: ,skąd jesteście wogóle??takie sobie pytanie na początek znajomości,żeby wiedziała gdzie wysyłam pozdrowienia-w którym kierunku :lol: :wink: :angel: dołączam się do Ani, bardzo się cieszymy i witamy :hand: :laola: - a ze zdjęciami i tak nie popuścimy :wink: , bo tak już tu mamy :wink: :P :lol: :lol:
anushka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='carotina']Ania, no wlaśnie ja musze kupić Chakiemu jakąś taką koszulke dziecięcą, ponieważ jest niezbędna do konwencji przedstawienia :P w którym Chakie ma do zagrania mały epizod :wink: (oczywiście pod miom czujnym okiem :wink: ). Tak wogule, to będzie przedstwienie po francusku, a Kogut będzie wcielał się w dziewczynke (myśle, że nawet nie musi się zbytnio wysilać 8) :lol: :lol: ) o imieniu Channel :lol: :lol: :lol: - oczywiście obiecuje fotorelacje :D :lol: Kogut w dziewczynkę?? 8) no to teraz seria pytań:chyba chodzi o dziewczynkę bardzo "żywą",że tak powiem :evilbat: :wink: czy on da radę usiedzieć tak w miejscu??? :evilbat: ,czy ten występ to jest powiązane z zespołem??mysmy mieli też "żywe obrazy"-ale to były koleżanki,na ja już czekam na fotki,ale bardziej chciałabym zobaczyć to na żywo :lol: :angel: ,na żywo wrażenia napewno są lepsze,no ale cóz na otracie łez i fotki pomogą... :wink: super.... :P Kogut-Chakie-Chanel-Coco :lol: pasuje jak ulał,wszystko się zgadza :evilbat:
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Kogut w dziewczynkę?? 8) no to teraz seria pytań:chyba chodzi o dziewczynkę bardzo "żywą",że tak powiem :evilbat: :wink: czy on da radę usiedzieć tak w miejscu??? :evilbat: oj nie da rady, nie da :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: , to będzie się opierać na tym że jestem z nim na spacerku, czyli będzie wiercipięta na smyczy, potem na rękach :P to nie ma powiązań z zespołem, jest to konkurs teatrów francuskich :D Chakie jest naszą "tajną bronią" 8) na rozśmieszenie widowni :lol: :lol: :lol: Ogólnie przedstawienie jest długie, Kogut występuje tylko w jednej scenie, długo by o niej pisać :P , powiem tyle, że chodzi głównie o to że wlaścicielka będzie porównana do psa (że jest bardzo podobna 8) i prawie tak samo ładna 8) :wink: :lol: :lol: )
anushka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='carotina']Kogut w dziewczynkę?? 8) no to teraz seria pytań:chyba chodzi o dziewczynkę bardzo "żywą",że tak powiem :evilbat: :wink: czy on da radę usiedzieć tak w miejscu??? :evilbat: oj nie da rady, nie da :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: , to będzie się opierać na tym że jestem z nim na spacerku, czyli będzie wiercipięta na smyczy, potem na rękach :P to nie ma powiązań z zespołem, jest to konkurs teatrów francuskich :D Chakie jest naszą "tajną bronią" 8) na rozśmieszenie widowni :lol: :lol: :lol: Ogólnie przedstawienie jest długie, Kogut występuje tylko w jednej scenie, długo by o niej pisać :P , powiem tyle, że chodzi głównie o to że wlaścicielka będzie porównana do psa (że jest bardzo podobna 8) i prawie tak samo ładna 8) :wink: :lol: :lol: ) no no no z ciebie prawdziwa artystka rośnie :angel: myślę,że jak będzie "coś" z humorem to masz wygraną w ręku,publicznośc to lubi,kiedyś był u nas konkurs na najlepiej zaśpiewaną piosenkę polskiego artysty,musialabyś zobaczyć jak ludzie się wysilali i męczyli publikę..a my z dziewczynami zrobiłyśmy dzień przed występem parodię piosenki "baba" kabaretu OTTO-oczywiście ja byłam tym panem najgrubszym-z poduszką w spodniach dodatkowo :evilbat: miałam okulary namalowane na nosie :wink: oczywiście wygrana była nasza :angel: ,a jak ty dołożysz do tego shih tzu to masz pewne jakiś kontrakt dodatkowo :angel: :angel: będziemy ci kibicowac tzn. Wam :lol:
:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Z Działdowa jesteśmy:) To małe, piękne miasteczko w woj. Warmińsko-MAzurskim:) Zdjęcia... Hmm.... Postaram się jakoś załączyć. Mam nadzieję, że mi się uda:)
anushka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 onaion23 napisał(a):Z Działdowa jesteśmy:) To małe, piękne miasteczko w woj. Warmińsko-MAzurskim:) Zdjęcia... Hmm.... Postaram się jakoś załączyć. Mam nadzieję, że mi się uda:) miło miło :angel: a czy przypadkiem z tamtąd nie była słynna Kasia Stankiewicz z Varius Manx?? jakoś tak mi się skojarzyło...no to teraz nic pozostaje nam jak tylko czekać na te foteczki,spuper,zaglądajcie do nas częsciej,coraz więcej ludzi tu przybywa :angel: Ccarotina a poprzednie szczeniaczki co mieliście to dokąd pojechały i czy masz kontakt z tamtymi ludźmi??bo chyba Ddemi już miała szczeniaczki czy nie?? :roll: :wink:
:) Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 No dobra. Oto nasze dwa zdjęcia: Pierwsze zdjęcie Drugie zdjęcie Na tych fotkach mój psiak miał 9 miesięcy. Teraz ma już 14 miesięcy:) Jak Wam się podoba?
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='carotina']Kogut w dziewczynkę?? 8) no to teraz seria pytań:chyba chodzi o dziewczynkę bardzo "żywą",że tak powiem :evilbat: :wink: czy on da radę usiedzieć tak w miejscu??? :evilbat: oj nie da rady, nie da :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: , to będzie się opierać na tym że jestem z nim na spacerku, czyli będzie wiercipięta na smyczy, potem na rękach :P to nie ma powiązań z zespołem, jest to konkurs teatrów francuskich :D Chakie jest naszą "tajną bronią" 8) na rozśmieszenie widowni :lol: :lol: :lol: Ogólnie przedstawienie jest długie, Kogut występuje tylko w jednej scenie, długo by o niej pisać :P , powiem tyle, że chodzi głównie o to że wlaścicielka będzie porównana do psa (że jest bardzo podobna 8) i prawie tak samo ładna 8) :wink: :lol: :lol: ) no no no z ciebie prawdziwa artystka rośnie :angel: myślę,że jak będzie "coś" z humorem to masz wygraną w ręku,publicznośc to lubi,kiedyś był u nas konkurs na najlepiej zaśpiewaną piosenkę polskiego artysty,musialabyś zobaczyć jak ludzie się wysilali i męczyli publikę..a my z dziewczynami zrobiłyśmy dzień przed występem parodię piosenki "baba" kabaretu OTTO-oczywiście ja byłam tym panem najgrubszym-z poduszką w spodniach dodatkowo :evilbat: miałam okulary namalowane na nosie :wink: oczywiście wygrana była nasza :angel: ,a jak ty dołożysz do tego shih tzu to masz pewne jakiś kontrakt dodatkowo :angel: :angel: będziemy ci kibicowac tzn. Wam :lol: bardzo dziękujemy :calus: :grins:
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ccarotina a poprzednie szczeniaczki co mieliście to dokąd pojechały i czy masz kontakt z tamtymi ludźmi??bo chyba Ddemi już miała szczeniaczki czy nie?? miała :D rozjechały się troszke :wink: tzn. dwa są w Gdańsku, jeden w Gdyni, pozatym w Elblągu, Olsztynie i Opolu. Kontakt mamy prawie :roll: ze wszystkimi, z niektórymi bliższy na zasadzie odwiedzin itp. :D , z innymi tylko taki typu "życzenia świąteczne" :wink: :wink:
carotina Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 [quote name='onaion23']No dobra. Oto nasze dwa zdjęcia: Pierwsze zdjęcie Drugie zdjęcie Na tych fotkach mój psiak miał 9 miesięcy. Teraz ma już 14 miesięcy:) Jak Wam się podoba? mi bardzo :D :D umaszczenie bardzo ładne :D na jakiej wystawie było robione to zdjęcie?
anushka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 onaion23 napisał(a):Jak się Wam mój Zyzio podoba? ja oczywiście standardowo fotek nie widzę 8) z całym szacunkiem w kierunku mojego kompa w pracy :evilbat: ale jak tylko zasiąde w domu do kompa od razu rzucę oczkiem :o :lol: napewno będzie ładniutki :angel: Carotina fajnie tak móc popatrzeć jak szczeniaczki w nowych domach rosną i stają się dorosłe,mając przed oczami oseski możesz sobie loooknąć jakie piękności rosną :angel: to musi być super :P
Recommended Posts