anushka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Anii ja też zauważyłam,że w misce ma karmę i jej nie tknie,ale jak tylko wezmę do ręki nawet kormkę suchego chleba to się chce zabić na przedpokoju tak wali do kuchni :roll: i zje wszystko co mu dam z ręki ale miska jest beee ...wrrrr,więc czasem biorę karmę z miski i mu daje-wtedy tylko uchole mu latają i zamiata pyskiem wszystko :evilbat: ,dzisiaj chce go wykąpać-pogoda okropna,jest czarny jak diabełek już chyba,narazie uciekam idę do domu papa :lol:
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 cmok :calus: cmok :calus: witam :hand: przez cały weekend miałam kompa zepsutego :bigcry: , naszczeście 8) już ok :kciuki: (zresztą od wczoraj :wink: ), tak wogule to doczekaliśmy sie znowu śniegu, pada i pada... :P a ja mam grype :sabber: i nie moge nawet z maluchami wyjść :( chociaż powiem Wam, że z Demi to już nie spacery :roll: :angel: , przytyło jej sie już troche :angel: i ogólnie jest taka wolna, że niedługo zacznie wychodzić osobno 8) na chwilke pod dom, a chłopaki potem bez niej na dłuższy spacer :lol:
anii Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 carotina napisał(a):Wam, że z Demi to już nie spacery :roll: :angel: , przytyło jej sie już troche :angel: i ogólnie jest taka wolna, że niedługo zacznie wychodzić osobno 8) Hej A na kiedy ma termin?!
anii Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 A jak Wam sie to podoba?! Uchwyt to glowa :hmmmm:
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 anii napisał(a):carotina napisał(a):Wam, że z Demi to już nie spacery :roll: :angel: , przytyło jej sie już troche :angel: i ogólnie jest taka wolna, że niedługo zacznie wychodzić osobno 8) Hej A na kiedy ma termin?! jakoś połowa marca :wink: więc jeszcze miesiąc (może nie cały... :D ) a kubki są świetne, na wystawach takich fajnych nie sprzedają... gdzie je znalazłaś?
anii Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 No to czekamy Carotina Wejdz http://www.westminsterkennelclub.org/2005/video/breed/ Wybioerz shih tzu i ciesz oczy (a moze juz ogladalas?). Fajne shih tzu, ale wcale nie takie idealne jak na zdjeciach :P Zabawnie sie otrzepywaly :D Suczka, ktora wygrala naprawde bardzo piekna. Akubki po 12 dolcow sztuka :evilbat: Znalazlam je w sklepie internetowym, moze wkleje linka w linkowni :wink:
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Anii poprostu boskie :smilecol: , a ja myslałam, że tylko mój kogut taki genialny i zawsze na ringu sie wytrzepie 8) ...
anushka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Carotina :buzi: a ja myślałąm,że kompa ci zasypało :lol: nareszcie się doczekałaś na zime :evilbat: u mnie zimy jest pod dostatkiem :errrr: zimno jak niewiem co,dwa razy już leżałam na ziemi,dzisiaj mnie noga boli od tej wywrotki ale co tam,konca zimy nie widać, :evilbat: ,poza tym to mam sporo wirusów w kompie i nawet nie otwiera mi stronki którą podałą Anii :bigcry: ,znowu nic mi nie pozostaje jak tylko czekać na pana :sweetCyb:
anii Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 carotina napisał(a):Anii poprostu boskie :smilecol: , a ja myslałam, że tylko mój kogut taki genialny i zawsze na ringu sie wytrzepie 8) ... Ale to nie tylko shih tzu. Lewki tak samo, nawet pomeriany :wink: Moj tez sie otrzepywal, albo stawal na dwoch lapakach :oops: . Fajny jest lewek, ktory wygral, nic sobie z tego nie robil, tylko byl wpatrzony w smakolyk, a jaki ruchliwy :D Ania-k musisz to zobaczyc!!
anushka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Anii a co to za diabełek z aureolą w twoim podpisie??? :angel: a kubki to "chyba " drogieeeeee :eek2: no ale czego się nie robi dla hooby.. :wink:
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 poza tym to mam sporo wirusów w kompie i nawet nie otwiera mi stronki którą podałą Anii ,znowu nic mi nie pozostaje jak tylko czekać na pana ja tez mam zawsze pełno robali, ale od niedawna mam zainstalowany taki program który po zeskanowaniu od razu je usuwa :D (oczywiście ściągnięty z netu :oops: :wink: ) no ale Ania jak już uda się otworzyć, to obejrzyj koniecznie :D , bo naprawde psiaczki super, ja to sie prawie do monitora przykleiłam :wink: , uwielbiam oglądać je w ruchu :great:
Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 anii napisał(a): Ale to nie tylko shih tzu. Lewki tak samo, nawet pomeriany :wink: Moj tez sie otrzepywal, albo stawal na dwoch lapakach :oops: . Fajny jest lewek, ktory wygral, nic sobie z tego nie robil, tylko byl wpatrzony w smakolyk, a jaki ruchliwy :D Ania-k musisz to zobaczyc!! dziewczyny jak obejrzeć te filmiki :roll: bo ja chyba jakaś głupia jestem . dzięki za miłe słowa o lewkach też chcialabym zoabczyć te wszystkie psiury :( POMOCY!
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Karka napisał(a):anii napisał(a): Ale to nie tylko shih tzu. Lewki tak samo, nawet pomeriany :wink: Moj tez sie otrzepywal, albo stawal na dwoch lapakach :oops: . Fajny jest lewek, ktory wygral, nic sobie z tego nie robil, tylko byl wpatrzony w smakolyk, a jaki ruchliwy :D Ania-k musisz to zobaczyc!! dziewczyny jak obejrzeć te filmiki :roll: bo ja chyba jakaś głupia jestem . dzięki za miłe słowa o lewkach też chcialabym zoabczyć te wszystkie psiury :( POMOCY! u mnie to idzie automatycznie :roll: , wchodze na ten link, szukam interesującej mnie rasy i klikam... napisz może co się dzieje, jak klikniesz na rase...? nic sie nie otwiera?
Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 Otwiera mi się ekran do odtwarzania filmu ale żaden film :roll: lewki są na fotkach i to mi sie otwiera są piękne więc chciałam jeszcze filmik :(
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 hmmm... wydaje mi się, ze musisz poprostu poczekać chwile, aż film sie załaduje... być może chodzi o co innego, ale ja specjalistką nie jestem :wink: :P , myśle że może Anii coś będzie mogła poradzić jak sie zjawi :D http://www.westminsterkennelclub.org/2005/video/breed/lowchen.html -to jest link bezpośredni
Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 No to tyle mi się otwiera a potem już nic :x prócz zapytania w osobnym okienku czy coś tam chcę zainstalować :roll: No i fotki jak mówiłam wczesniej obejrzec mogę.
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 acha... czyli poprostu spróbuj "to coś" :wink: zainstalować :D
Karka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 No zrobiłam i własnie skończyłam oglądać lewki-miodzio :P Teraz pora na resztę ras :) Niestety jestem komputerowym analfabetą :oops: Dzięki :D
anushka Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 wcześniej ta stronka wogóle mi nie chodziła,ale teraz mam już ok,jestem w trakcie oglądania i z tego co widzę jeszcze długo mi zejdzie,przecież tu jest tyle ras...... :angel: no super Anii wielkie dzieki,tego trzeba było :buzi:
JustynaJK Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 jak to zainstalizowac?mnie otwieraja sie tylko foty
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 gdy klikniesz na konkretną rase, to albo powinien po chwili się filmik włączyć (czasem to idzie długo, aż się wgra :roll: ...), albo tak jak Karce powinien się wyświetlić w międzyczasie komunikat, że trzeba coś zainstalować, no i wtedy poprostu instalujemy :wink:
carotina Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 no to najlepiej złap Karke, bo ona już instalowała, to pewnie mniej więcej wie co i jak :wink: , mi działało bez instalacji, od razu :P
Recommended Posts