carotina Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Ania-k :calus: , dziekuje za bardzo mily :angel: i fajny :angel: wpis w naszej ksiedze gosci :laola:
anushka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Carotina :oops: nie ma za co :wink: to "impuls" :sweetCyb: ,ciekawe jak ty to odkryłaś :wink: dobre :megagrin:
anushka Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 [quote name='"carotina"'] wydana jakoś pod koniec roku... autorem jest sędzia, pan Redlicki. Podobno bardzo dobra książka, niestety nie można jej dostać w normalnej księgarni (dziś sprawdzałam...) można zamówić przez internet :D - oczywiście już zamówiłam :wink: Bardzo jestem jej ciekawa :lol: podaje link: http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/386627;jsessionid=0E5EDA816059B4272E094EA4FA8B14A3 może o to chodzi Justyna??? a horoskop jest ze stronki Anii
anii Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 carotina napisał(a): Anii mam takie pytanie, bo nie bardzo sie na tym znam :oops: :roll: , chodzi o twoja strone... jak wchodzi sie w google, to wyswietla sie ona jako pierwsza, jak Ci sie to udalo? :P :wink: mojej wogule chyba tam nie ma... :roll: Zalezy co wpiszesz, bo jak wpiszesz shih tsu, to mojej strony nie mozna znalesc. Twoja strona jest na google, jak wpisalam hodowla shih tzu vemi, to od razu sie pojawila. Poza tym wpisujac shihtzu wyswietla sie Top lista shih tzu, a tam tez jest Twoja strona. Moja po dodaniu (a wtedy bylo o wiele mniej stronek niz teraz) od razu byla w gornych wynikach.
carotina Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 jestem zla :-? :wallbash: :pissed: :nonono2: ........ szukalam wszedzie tej gazety i nie ma.... Gdansk to gorzej niz jakas wioska mala :wink: nawet w empiku powiedzieli, ze tej gazety nie beda juz mieli :-? , pierwszy nr. mieli, ale wiecej nie zamawiaja :flop:
anii Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 carotina napisał(a):jestem zla :-? :wallbash: :pissed: :nonono2: ........ :flop: To moze onka nam zeskanuje, jak ma dostep do skanera, oszywiscie?! W wawie tez to trudno zdobyc. Znow ponawiam pytanie o wydawnictwo tego czasopisma?!
góral Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 A w takim malutkim mieście jak Bielsko-Biała gazetkę zdobyłem bez najmniejszego problemu :P
anushka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 dziewczyny wydawca:P.H.U "Ca irA" e-mail ca.ira@interia.pl adres redakcji: psy.rasowe@interia.pl :B-fly:
carotina Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 góral napisał(a):A w takim malutkim mieście jak Bielsko-Biała gazetkę zdobyłem bez najmniejszego problemu :P no a my, w GdaDsku i Wawie nie mozemy znalezc... nie wiem, czy smiac sie :lol: , czy plakac :placz: ... 8)
góral Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Aby było sprawiedliwie to ja nie mogę dostać książki Redlickiego :cry:
anushka Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Carotina to może jak dostanę jeszcze u siebie to kupię i wam poślę???? :wink: :lol:
carotina Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ania-k, w srode bede w sopocie, to jeszcze tam wszystko przetrzepie :wink: , no i moja mama do gdynii sie wybiera jakos w tygodniu, wiec tez jeszcze sprawdzi, moze tam znajdziemy :roll: goral, a masz na mysli ta ksiazke o shih-tzu? bo jak tak, to napewno jej nie znajdziesz :wink: , mozna ja tylko kupic przez internet... :wink:
anushka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 zeskanować wam nie mogę bo nie mam skanera :cry: ,a jak nie dostaniecie to może napiszcie i wam prześlą do domu :lol: :wink:
Ewik Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Witam Ksiązkę można dostać nie tylko przez net, np. zapraszam do sklepu zoo. :lol: w Grudziądzu, gdzie książka była juz dostępna pod koniec zeszłego roku,podobnie z gazetą . pozdrawiam Ewa
anushka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='Ewik']Witam Ksiązkę można dostać nie tylko przez net, np. zapraszam do sklepu zoo. :lol: w Grudziądzu, gdzie książka była juz dostępna pod koniec zeszłego roku,podobnie z gazetą . pozdrawiam Ewa Ewa a w sklepie jak była cena książki??pytam tylko tak żeby się zorientować,muszę się przejść do empika w katowicach-jeszcze nie dotarłam :oops: ,ale w tym tygodniu zajrzę tam na bank :wink: bo chce zobaczyć czy tam książka będzie dostępna.
carotina Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 ale w sklepach to chyba jednak mimo wszystko zadkosc... w Gdansku nigdzie, znajome z Bydgoszczy tez przez neta musialy zamawiac...
anushka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 wczoraj wchodzę do łazienki i widzę na wannie szampon od Jędrka otwarty,myślę sobie przecież go nie kąpałam to co ten szmapon tu robi :hmmmm: ??ale TZ się kąpał więc idę do niego :B-fly: i pytam grzecznie "co robił tym co jest w tej butelce" :evilbat: powiedział,że umył sobie głowę (a dokładniej uszy,szyję i głowę) :sweetCyb: :sweetCyb: ,więc ja mu przeczytałam co to jest i jak się stosuje :thumbs: i powiedziałam,że ma więcej szamponu Jędrkowi nie zabierać bo to szampon dla " długowłosych facetów"a TZ ma 3 milimetry więc takji szmapooon się jemu nie nadaje ale jak tak bardzo chce to mogę mu kupić taki np. dla Jamniorków.... :sweetCyb: :sweetCyb: :megagrin:
madzia_11 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Carotinajak ja słysze gdańsk , sopot i gdynia to aż mnie skręca juz tak dawno nie byłam w twoch stronach :roll: :roll: a tam tak suuuper ne to co śląsk :cry: :cry:
madzia_11 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ania kto dobre a moj tata tez sie umył kedyś szamponem dla Yoko a co śmeszniejsze kilka razy wytarł sobie twarz ręcznikiem od Yokula i chodził i pluł a potem gadał ,,no jasne mówą że shih tzu sie nie lenią a człowiek wszendzie te włosy ma '', oczywiście miałyśmy z mama ubaw, ale żadna go nie oświecila do tej pory heheheh :D :D :D
carotina Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='Ania-k']wczoraj wchodzę do łazienki i widzę na wannie szampon od Jędrka otwarty,myślę sobie przecież go nie kąpałam to co ten szmapon tu robi :hmmmm: ??ale TZ się kąpał więc idę do niego :B-fly: i pytam grzecznie "co robił tym co jest w tej butelce" :evilbat: powiedział,że umył sobie głowę (a dokładniej uszy,szyję i głowę) :sweetCyb: :sweetCyb: ,więc ja mu przeczytałam co to jest i jak się stosuje :thumbs: i powiedziałam,że ma więcej szamponu Jędrkowi nie zabierać bo to szampon dla " długowłosych facetów"a TZ ma 3 milimetry więc takji szmapooon się jemu nie nadaje ale jak tak bardzo chce to mogę mu kupić taki np. dla Jamniorków.... :sweetCyb: :sweetCyb: :megagrin: :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: dobre, szkoda ze to nie byl szampon z lanolinka :wink: 8) , w koncu tak dobrze na wlosy dziala :lol: :lol: :lol: 8) :wink:
anushka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 carotina napisał(a): :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: dobre, szkoda ze to nie byl szampon z lanolinka :wink: 8) , w koncu tak dobrze na wlosy dziala :lol: :lol: :lol: 8) :wink: z olejkiem norkowym jest na bank :angel:
carotina Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ania-k napisał(a):carotina napisał(a): :lol: :lol: :lol: :lol: :laugh2_2: :laugh2_2: :laugh2_2: dobre, szkoda ze to nie byl szampon z lanolinka :wink: 8) , w koncu tak dobrze na wlosy dziala :lol: :lol: :lol: 8) :wink: z olejkiem norkowym jest na bank :angel: Aniu, to uwazaj, bo lada dzien sie obudzisz rano nie poznasz swojego TZ :wink: :lol: , tak mu teraz wlosy urosna :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel:
anushka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Carotina w sumie grzebień Jąderko też ma niezły ,kto wie co facetowi może przyjść do głowy.... :evilbat: miałam porobić psiakowi fotki ale w sobotę byłam w pracy a dzisiaj tak się podle czułam,że brak siły na ogólne funkcjonowanie było a co dopiero sesja zdjęciowa Jędrkowi,muszę się zebrać do "kupy",zmobilizować i za tydzień coś wkleję :grins:
carotina Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Carotina w sumie grzebień Jąderko też ma niezły ,kto wie co facetowi może przyjść do głowy.... :evilbat: biedny Jaderko :lol: :wink: :lol: faktycznie, niech lepiej grzebienia pilnuje :P :lol: :lol: :wink: swoja droga, to teraz pewnie juz wogule Twój TZ bedzie musial go dlugooo prosic o podanie lapki :lol: :lol: :lol: miałam porobić psiakowi fotki ale w sobotę byłam w pracy a dzisiaj tak się podle czułam,że brak siły na ogólne funkcjonowanie było a co dopiero sesja zdjęciowa Jędrkowi,muszę się zebrać do "kupy",zmobilizować i za tydzień coś wkleję no to trzymam za slowo :great: kurcze, nadal nie moge robic polskich znaków (poza ó :wink: )... ide spac :sleep2: , bo jutro pobudka o 6.00 :puppydog:
Recommended Posts